شما اگه چشات و باز میکردی و میدی
یه چندتا استوریشو میفهمیدی
حوصله بحث ندارم چون ارزشی نداری
شما اگه چشات و باز میکردی و میدی
یه چندتا استوریشو میفهمیدی
حوصله بحث ندارم چون ارزشی نداری
یکیش هم ندیدی که میگی استیتمنت نداده
وگرنه هم لایو ترید داده هم به صورت واضح و کامل اطلاعات حساب و نحوه رشدش رو نشون داده
توی ویدیو اکسپرتش هم دوتا یا ۳ تا فکر کمم استیتمنت ۱ ساله نشون داده.
ندیدی
خیلیا با همون اموزشش زندگیش از این رو به اون رو شده
حالا تویی که نتونستی ( نیازی نیست بگی همه نمیتونن)
ببین بیا مبحث رو جمع کنم برات
مسئله اصلا این نیست ک کی استیتمنت داده کی سودش بیشتره و از این قبیل حرف ها .
یه لحظه صحبت منو گوش کن .
مگه نمیکی از البروکس کپی کرده اقا حرف شما درست کاملا قبول دارم ولی تو برو دوره البروکس رو ببین . فکر کن الان سال ۹۶ ه هیشکی به هیچ چیز یا منبع درستی دسترسی نداره همه تریدر ها تریدر بورس ایرانن و دوره فروش
این اقا اومده یه خلاصه ساده سازی شده از دوره البروکس داده دوره ای ک بسیاارر پیچیده و حوصله سر بره به طوری ک شما بخای ۱ بار کل ویدیو هاشو نگاه کنی دوبله هم ک نداره زیر نویسه قشنگ ۹ ماه طول میکشه .
این از این از طرف دیگه ببیین برای هرکس یه طوریه دیگه سودده شدن یکی با پورصمدی کارش میشه یکی دیگه نه من خودم به شخصه هرچی دارم رو مدیون این ادم هستم اقا چرا دروغ اصلا ویدیو اخر یوتیوبش به اسم میکرومپ اقا استراتژی من از روی اینه من روی این ترید میکنم کلا ادعایی هم ندارم ولی سودده هستم خیلی بیشتر از ماهی ۵ درصد که بحث این پست بود هم دارم .
در نهایت به نظرم اگر شما رفتی سر کلاس ریاضی معلمت بهت درس داد شما اومدی خونه تمرین نکردی بعد رفتی سر امتحان دیدی هیچی بلد نیستی گردن معملت نیست .
شایدم شما درست بگی
با احترام.
شما با صددلار هم میتونی به این میزان سود برسی
به شرط اینکه استراتژی و مدیریت سرمایه داشته باشی
موثر بوده برام
ممنونشم هستم
بقول این دوستمون که مبحث استاد ریاضی رو گفتن
تمامی استادها و معلم ها همه چیزیو درس میدن که کسایهدیگهای به اون نتیجه رسیدن
حالا تو میای میگی نه این چون کپیه قبول نیست و اینا الن بلن
قرار نیست بیاد بهت روش فضایی یاد بده تا موفقشی
دلیل موفق نشدن تو موفق نشدن دیگران نیست
احسنت
درست ترین جوابی که خوندم تا به اینجا
چرا ریسک بالاس؟ بخاطر مشکل آیپی یا مسئله دیگه ای داره؟
اگه کس دیگه ای هم جوابو میدونه ممنون میشم پاسخ بده:heart:![]()
عزیز جان
من لب مطلب رو گفتم برات دیگه ادامه ای نداره
یکی کارش میشه با پورصمدی قربون صدقش میره مث من
یکی هم نمیشه باید بره یه دوره دیگ ببینه این دلیل به تهمت زدن ک طرف هیچیه نمیشه
تمومش میکنیم همینجا دیگ ما ک خصومت شخصی نداریم برادر موفق باشی انشالله بالا بالا ها ببینمت:heart:![]()
داداش امیدوارم حسابت رو شارژ نکرده باشی. پای صحبت کسایی که تریدر سودده شدن بشینی، میفهمی بیشتر از ۹۰ درصدشون حساب های اولشون رو کال کردن. برای شما که زیاد تجربه نداری و تا حالا حساب ریل نداشتی، هزار دلار هم زیاده. خیلی زیاد. چون پول داری دلیل نمیشه به فنا بدیش. اگه خیلی تحت فشاری و میخوای هر جور شده حساب سنگین داشته باشی، یه خورده صبر کن وقتی پراپ ها وصل شدن یه پراپ سنگین بردار. من که ۹۹ درصد اطمینان میدم از دستش بدی، ولی از دست دادن پراپ خیلی بهتر از ۳۰ هزارتاس
چرا حس میکنم این اقای کوروش خسروی ایستگاه همتون رو گرفته ![]()
باگت همینجاس
چون ذهنیتت رو لاک کردی و حالا چه پیشنهاد خوب چه پیشنهاد بد بهت میاد ذهنت دفع میکنه
حالا من نمیدونم که قبول میکنی یا نه مهمم نیست
ولی همون سه تا ویدیویی که خودت قبولش داریو
همشون تو دوره هست
فقط اومده روش اسمی گزاشته تا بدونی کدوم بخش و کدوم استراتژی رو میگه
تمامی اون سه تا ویدیو تو دورش بوده
پس الکی نگو دورشو دیدی
از سال ۹۷ تا الان به چارت خالی نگاه میکردی
میفهمیدی طرف چی میگه
دوستان یاد دادن آموزش دیگران که کار بدی نیست!!
حالا هرکسی به توان خودش چیزی رو که بلده و یاد گرفته رو توضیح بده چه ایرادی داره؟! حالا پورصمدی یا هر فرد دیگه.
مهم قدرت بیان و فهموندن مغز کلامه، گاهی افراد وقتی دارن یاد میدن با این که دارن درست مطلب رو بیان میکنن اما توان توضیح درست مطالب رو ندارن، قدرت بیان و فهموندن اصل مطلب به مخاطب رو ندارن. از نظر من پورصمدی نمیتونه اصل مطلب رو در آموزش برسونه حرفاش شیرینه اما همونطور که شاید خودش هم بهش فکر میکنه مخاطب حرفاشو راحت نمیگیره و میگه بارها ببینید ویدیو ها رو…
درکل حتی اگه استاد بزرگ این کار هم شدید باز مطالب هرجایی ک دستتون رسیدو بخونید، هر مطلب و مقاله و نوشته حتی توی ناکجا آباد اکس توییتر سابق (امیدوارم اینترنت وصل شه این وضعیت دیگه خیلی داره خفه کننده میشه)
![]()
داداش چی باعث شد همچین فکری بکنی:thinking:
من تازه کارم و بجز این سوال ۱۰۰ تا سوال دیگه تو ذهنمه
ولی خب خدایی این بحثا خیلی بهم کمک کرد،تا الان فضایی فک میکردم،فک میکردم میشه سه ماهه انجامش داد و یجورایی یه شبه پولدار شد ولی حالا میدونم که ازین خبرا نیس
بله اصلا ازین خبرا نیست
با درود.این این شرایط وقطعی اینترنت که نمیشه تو فارکس ترید کرد.دلار و طلا هم که افزایش وکاهش آن هم بدست داخلی ها است تا بیشتر از نظر اقتصاد و جهانی.با این اوضاع نظر من ترید یا مدیریت ریسک توصرافی ایرانی و معامله نفت است.البته با توحه به اخبار.هم باید صبر داشته باشی هم از نظر سیاست و اقتصاد به روز.در کل ترید کار پر ریسکی است.یک روز سودمیکنی روزبعد ممکنه تمام سرمایه ات از بین بره.ولی اگر میخواهی در این کار حرفه ای بشی.زیاد دنبال آموزش اضافی نباش چون بیشتر گیج میشی. یک سبک را مثلا اسمارت مانی رایاد بگیرتا چم وخم کار دستت بیاد.باوجودت جریان ورود یا خروج پول را بفهمی.و روی یک نماد ارزی کار کن تا قلق اون ارز را با توجه به شرایط اقتصادی جهانی بفهمی.و بیشتر روی صبر و مدیریت ریسک و مدیریت احساسات هم باید دقت کرد.
امیر وقتی همه تو صف عقل بودن، تو چرا صفو ول کردی رفتی آخه؟
وای خدا این چی بود دیگه ![]()
![]()
هدشات زدی
اخه جالبه خودش آخر پکیج فروشی و آیبی گریه بعد میاد بقیه پکیج فروشارو میکوبه
یه عده هم کردنش بت فک میکنن خبریه . شاید یک دهم مطالبی که ال بروکس میگه تو دورش رو اورده اموزش داده بقیه هم فکر کردن خبریه . کل دورشو ببین یه ستاپ سودده ازش در بیاری بیا هرچی میگی بگو . فقط تکرار مطالبی که با دو ویدیو دیدن میشه یاد گرفت . اما این اواخر اومد یک ستاپ رو سه مدل کرد به عنوان اسپایک تریدینگ که تازه فقط یک ستاپ کاربردی هست . اون دورش که چرت مطلق هست به درد خودش میخوره . تا نصف دورش داره کندل اموزش میده و متاتریدر
خدایی ادم میمونه چی بگه
مثلا الان من در صرافی ایرانی بشتر تمرکزم روی افزایش و کاهش قیمت نفت است 25 میلیون تومن تو حسابم است.قیمت کاهش میابد میخرم.افزایش پیدا کند میفروشم.البته با پیگیری اخبار که احتمالا جهت قیمت به کدام سمت میرود.درست که ترید اسپات سود زیادی نداره.ولی همینه که هست .فعلا باید یکجوری سرمان را گرم کنیم تا بروکرها و اینترنت اگه خدا و بنده خدا بخواد.وصل بشه.
![]()