رفیق برای من هم خوب بوده آموزشاش مثلا میزان شهودی که الان دارم در تحلیل چارت رو بخشیش رو مدیون آموزش های پورصمدی هستم اما این دلیل نمیشه حرفه ای نبودنش رو نگم به عنوان کسی که ادعا میکنه حرفه ایه و داعما در حال کوبیدن بقیه پکیج فروش ها و کلاهبردار هاست. اصلا باهات موافقم آموزشایی که از استادش ال بروکس کپی کرده خوب و دلنشین ولی اینکه دورش کاربردی نیست و به تنهایی نمیشه از دورش مسیر سوددهی ساخت صرفا نظر شخصی هست که من دارم و هستند کسانی که باهام هم نظر هستن . کلی نکات و ملزومات در دنیای معامله گری هست برای پایداری مسیر سوددهی که در دوره ی پورصمدی اصلا بهش اشاره ای نمیشه یا حتی صحبت هایی که صرفا باعث هایپ شدن بیننده میشه و در دنیای واقعی معامله گری جوابگو نیست . باز میگم صرفا نظر شخصیم هست و به قول خودت هدف سوددهی هست .
داداش همین ۵ درصد رو بده من باهاش هر روز ی درصد میگیرم و زندگی میکنم فک کن ی حد ضرر ۵ درصدی خوردی
ببین بزار یچیزیو بهت رک بگم بازار فارکس بازاری نیست که تو هروز توش معامله کنی و هروز سود کنی
تاجایی که من میدونم تریدر های موفق تو ماهش کلا شاید 10 تا ترید بزنن که ازین 10 تا در بهترین حالتش 6 تاش سود و 4 تاش ضرر
این کسایی که هروز ترید میزنن معامله باز میکنن ولشون کن اینا چه بخوان چه نخوان باید از این بازار خدافزی کنن
چون صبر ندارن چون فکر میکنن اگر امروز ترید نکنن از بازار جا موندن
چون فکر میکنن بازار هروز باید طبق پلن معاملاتیشون بهشون موقعیت ترید بده
به نظرم اگر شما صبر نداری پولتو اصلا به این سمت نیار
این بازار فوق العاده سخت و حوصل سر بر
مثلا ممکنه 3 روز معامله نکنی روز 4 معامله کنی همون ضرر بشه میتونی تحملش کنی؟؟؟؟؟
اره اینم قبول دارم ک دوره ۱۰۰ قسمتیش به تنهایی باعث سودده شدن نمیشه بعد از دورش باید خون دل خورد تا فهمید چه خبره ولی خب به هر حال به نظر من از تمامی به ظاهر اساتید ایران ۳ هیچ جلوعه .
5)برای رفع ابهام از پراپ فرم های نت ملی این چالش رو راه اندازی کردم:چالش پاس حساب پراپکو (ثابت کردن پراپ های نت ملی)
سرمایه اولیه چه ربطی به درصد سود داره؟!!!۵ تا ۱۰ درصد معقوله ولی ظرفیت ذهنی ما آدما پله پله بزرگمیشه باید ببینی تحملت بابت هر استاپ چقدره بر همون اساس شارژ کنی شاید دوران ضررت شروع بشه و تازه اگ حرفه ای باشی کنترلش کنی ۲ ۳ هزارتا ضرر کردی تحملشو داری ؟ یا میتونی برش گردونی
سلام من نمیدونم این سوالت برای کامنت گیری هست یا نه ولی اگه فقط پولو داری لقمه خوبی برای هر لقمه خوری هستی از من به شما نصیحت این کار بدون تمرین مثل قمار و بازی با آتش هست من بعد گذشت چندین سال میدونم خیلی بیشتر هم میشه سود کرد نه ۵ درصد بلکه ۱۰۰ درصد البته باید آنقدر تمرین کنی روی یک استراتژی که عین نفس کشیدنت بشه مراقب افکار مخرب باش اگه فقط به سود نگاه کنی قطعا عشق بهش نداری عشق به هر کاری باعث پیشرفت اون کار میشه موفق و پیروز باشی
بزرگ ترین شانس زندگیت بوده که نت قطع شده و بعد با کامینیوتی آشنا شدیو نت وصل نشده و این تاپیک رو گذاشتی که با حرف های بچه ها آشنا بشی، نت وصل بود ، 30 هزار دلارت یا مقدار زیادی از پولت دیگر نبود
دوست عزیز نیاز نیست سرمایه خودتونو درگیر کنید یه پراپ ۲۵kمیتونید بگیرید و اگر تریدر هستید با اون کار کنید تاکید میکنم اگر تریدر هستید
برای ابتدا میتونید با اکانت های کوچیک تر شروع کنید اگر مبتدی هستید مثل اکانت هزار تایی یا ۵ هزار تایی چون در دفعه های اول با احتمال ۸۰ درصد اکانت رو از دست خواهید داد
نیاز نیست سرمایه خودتون رو در بازار پر ریسکی مثل فارکس درگیر کنید
با تشکر
احسنت داداش ![]()
![]()
جناب آقای خسروی
با عرض سلام و احترام
باستحضار می رساند ، ضمن تسلیم معادل ریالی ۶۰ هزار دلار تضامین در خصوص حسن انجام کار و کسب حداقل ۵ درصد سود روزانه + بازگشت کارمزد پرداختی معاملات به حساب معاملاتی ، ارادتمند تمایل خود بانجام کار را اعلام می دارد . همچنین در صورت علاقه مندی از سوی سرمایه گزار ، نیاز به جابجایی/انتقال این مبلغ به حساب دومی نبوده و در صورت وجود محل و ابزار مناسب ترید انجام پروژه در ساعات مشخص در محل جنابعالی نیز ممکن می باشد .
(انتقال دانش انجام پروژه در صورت اعلام از سوی کارفرما میسر است )
با احترام
علیرضا امامی نژاد
نماینده ی سابق لایت فایننس در خاورمیانه و شمال آفریقا
۰۹۳۵۱۷۶۷۰۳۷
پراپ ها هم مشکلات خودشون رو دارن، بخصوص تو برداشت ها، تفاوت ها هست میان حساب ریل و پراپ برای کسی ک توانایی مالی خوب و شارژ کردن حساب داشته باشه
من خودم برای این افراد پیشنهاد یه حساب شخصی میدم در حد. 5k به بالا، و خرید حساب های پراپ بزرگ
البته برای کسایی ک ستاپ معاملاتی سودده دارن و مدیریت ترید و سرمایه و اوکی اند دگ، اونجوری راحت هر وقت خواست میتونه برداشت بکنه، اون حساب پراپ هم موقع برداشتش ک پراپ ها اون خوبه اش یک ماه ب یکماهه ،از حساب شخصی خودش میتونه برداشت بزنه تو هر مبلغ درادوانی ک باشه
اولویت حفظ پولشه چون با پراپ حداقل بالا پایین بازارو میچشه میفهمه با خودش چند چنده که ایا تریدر هست و میتونه ادامه بده یا نا
کوروش جان سوالت خیلی کلی هست مخصوصا توی این بازار.خیلی مراقب باش برای سرمایه ای که داری.اولین اصل در بازار ، حفظ سرمایه است و بعدش رشد دادنش.
شاید از دور عدد 5% رو ببینی خیلی قابل دسترس باشه برات و توی این بازار اون عدد برای یه معامله گر حرفه ای هست.
پیشرفت کردن با طمع کردن 2 تاست.مراقب باش
مشکل اینجاست ما فکر میکنیم ماهی ۵ درصد و ده درصد برای ما مبتدیها اعداد بسیار راحتیه.البته میدونم اساتیدی اینجا هستن که ماهی ۷۰ الی ۸۰ درصد سود میکنن.
شدنی هست ولی اینکه بگیم سه ماهه هر کسی میتونه به ماهی ۵ درصد برسه به نظرم خیلی خوشبینانه است۵ درصد روی ۳۰ هزار دلار یعنی حدود ۱۵۰۰ دلار در ماه و حفظ کردن همین عدد به صورت مستمر خیلی سخت تر از یک بار گرفتنشه
به نظرم به جای اینکه از الان ماهی ۵ درصد رو هدف قطعی بذاری اول با سرمایه کم یا حساب دمو چند ماه آمار واقعی خودتو دربیار ببین میانگین سودت چقدره و با چه دراداون و ریسکی بهش میرسی
مهمتر از اینکه بتونی ۵ درصد بگیری اینه که بتونی وقتی بازار مناسب نیست همون ماه صفر باشی و برای رسیدن به عدد ۵ درصد خودتو مجبور به معامله نکنی