با حدود ۳۰ هزار دلار میشه به سود ماهانه ۵ درصد رسید؟

سللم دوستان زمانی که نت وصل بود من خیلی استوریهای آقای پورصمدی رو چک میکردم ایشون میگف رسیدن به سود ماهانه ۵ درصد خیلی راحته و با سه ماه کار میتونی بهش برسی،من حدود ۳۰ هزار دلار دارم بنظرتون شدنییییه؟

1 لایک کرده

کوروش جان وقت بخیر خواهش میکنم نکن یهویی اکانت شارژ نکنی با استوری یک بابایی بری با توهم سود اکانت به فنا بدی

10 لایک کرده

موافقم!
بنظرمن هم رسیدن به قهرمانی ویمبلدون هم خیلی راحته میشه عرض 3 ماه قهرمان شد. (لطفا ازم نپرسین اگه راحته چرا تو قهرمان نشدی)

8 لایک کرده

پورصمدی اگه سودده بود با پول پکیج فروشی زندگیشو زیرو رو نمیکرد . حتی یکبار هم یه استیتمنت نداده بیرون . پس یه گوشت در اونیکی دروازه . ولی میشه 5 درصد سود گرفت اما اینطوری نیس که بگی هر ماه تضمینی خواهد بود . بالا پایین داره

4 لایک کرده

یه بار تو پیج پور صمدی بودم گوشیش رو درآورد گفت تا شب این پمپ بنزین رو به رو خونش بود دفترش بود کجا بود رو پولش رو در میارم میخرم تو اینستا با این آدم ها طرفیم !

2 لایک کرده

اصلا اینجوری نیست!! تموم اینا تبلیغ زرد هس. هرچی اساتد و تریدر میشناسی همه رو بزن آنفالو کن اینا دارن بهت رویا میفروشن تا جیب خودشونو پر کنن. به دست آوردن چنین سودی به صورت پایدار نه تنها آسون نیست بلکه کار هرکسی هم نیست.

3 لایک کرده

خب بنظرتون چقدری زمان نیاز دارم که به اون سطح برسم؟ دوتا دوره به صورت تئوری دیدم،حدود یه ماه هم وارد اکانت دمو شدم ولی واسه ورود به مارکت یه مقدار ترس داشتم که زد و نت به فنا رفت

3 لایک کرده

هم سوالت و هم افرادی که ازشون پرسیدی اشتباهه

اول از خودت بپرس :

آیا من توان از دست دادن ۵درصد از ۳۰هزار دلار رو دارم؟

۵درصد این مبلغ با دلار ۱۷۵ تومنی حدود ۲۶۰ میلیون تومن میشه

8 لایک کرده

خب برای شروع کار چقدر اکانتمو شارژ کنم؟

2 لایک کرده

اگر ۵ درصد تو ماه خیلی راحت بود همین آدم میرفت ۲ میلیون دلار جذب سرمایه میکرد ماهی ۱۰۰ هزار دلار در می‌آورد که احتیاج به فروختن پکیج چند میلیونی نداشته باشه. نمیگم پورصمدی استاد بدی یا فلان ولی هر حرفی رو هم میگن باور نکن.

4 لایک کرده

حدود 5 سال طول میکشه . اونم اگر بکتست زیاد بگیری و نکات رو یادداشت کنی . اول با 1000 دلار شروع کن ببین مثلا تو 3 ماه چقدر رشد میتونی بدی . یا هر ماه چقدر رشد دادی . اگه تونستی 3 تا 5 درصد بگیری بالانستو بیار بالا کم کم . البته اینو اضافه کنم اگه صفر صفری احتمالا 5 سال اگه یچیزایی سر در میاری شاید 3 یا 4 ساله کارو دربیاری.

5 لایک کرده

پاسخ هوشمندانه ای بود

3 لایک کرده

با چه سبکی کار میکنی؟ کدوم یکی از ستاپ هاتون 100 بک تست داره؟ چند بار اکانت دمو شش ماه شیب صعودی ملایم داشته؟ و کلی سوال دیگر پیش زمینه شارژ حتی 1 دلار ریل هست

4 لایک کرده

کوروش جان بجات بودم 1% اون 30 کا سرمایه رو روی خودم و دانش معامله گری و هنر معامله گریم هزینه میکردم . کاش به حرفم فکر کنی و کمی با واقعیت ترید اشنا بشی قبل توهم سود 5 درصد با استوری اقای…

2 لایک کرده

نه من آدم همچین کاری نیستم که بخام ۵ سال برای رسیدن به این سود صبر کنم،از طرفیم اوضاع مملکت اصن مشخص نیست.این پول کل سرمایه زندگیمه نمیدونم دقیقا کجا سرمایه گذاریش کنم اگه شرایط مملکت همین باشه که قطعا طلا گزینه خوبیه ولی ممکنه صلح بشه و رابطه با آمریکا ok بشه یهویی طلا بریزه خونه بره گرون بشه…

خلاصه سردرگمم اگه کسی میتونه راهنماییم کنه ازش ممنون میشم

1 لایک کرده

خب اگه بخام کلا از ترید بکشم بیرون و وارد فاز سرمایه گذاری بشم بنظرتون این پولو کجا بذارم که ارزشش از بین نره؟

1 لایک کرده

حفظ کردن جدول ضرب یا یادگیری حروف الفبا بیشتر از 3 ماه طول کشید :))

4 لایک کرده

داداش از صحبتت اینطوری متوجه شدم یه پولی داری میخوای روش ماهانه یه مقدار سودی بگیری یا سرمایه گذاریش کنی و دانش کافی ترید هم نداری . با این اوصاف اصلا نیارش تو ترید . همون سرمایه گذاری روی طلا که گفتی جوابه احتمالا .

1 لایک کرده

درصد سود ربطی به سرمایه نداره .

به راندمان تحلیلته

3 لایک کرده

شدنی هستش بستگی به تسلط و تبحر استراتژی تون داره بیشتر هم میشه بدست آورد اما مشکل اصلی همه فعلا نبود نت بین الملل هستش نت بخوای بگیری ریسک اش بالاست

2 لایک کرده