Rمثبت ماهانتون چنده ، و طبق بک تستی ک گرفتین سالانه با ریسک یک درصد میانگین درصد سود سالانتون چنده ، و وین ریت و ریسک ب ریواردتونم بگید ممنون میشم.
متاسفانه سودی ■■■■■■■■ که ![]()
![]()
![]()
دمتگرم از رویا پردازی رسما اومدم بیرون:rofl:![]()
همه ما با تبلیغات پول اومدیم حالا چی در میاد اونم بماند نمیخوام حرف بزنم نه از درآمدش نه از پول های که صدرصد از دست خواهید داد تو این مسیر
ولی جدی موندم اینایی ک میگن وین ریت ۶۰ r۲ میگیرن استراتژیشون چیه ماام استفاده کنیم ![]()
فقط در این حد بدون به همون راحتی که سود میکنی از دست هم میدی
چ بگویم برادر پولامونو از دست دادیم
هستن تو بازار هر چیزی ممکن هست ولی نه برای تریدر خورده پا شاید سازمان ها و نهاد های که نقدینگی عوض کردن جهت مارکت رو دارن
ولی تلاش کنی میشه خیالت راحت اینده روشن است
فدات شم،۱ماه کامل با سرمایه شخصی ۱۰۰۰ دلار حدود ۵۰۰دلار درآوردم.در ۱ روز که کمردرد شدید به همراه سرماخوردگی ناجور داشتم حدود ۳۰۰تاش رو به مارکت پس دادم
تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل
شروع مسیر کلن اینه ولی شاید استعداد و روان رو داشتی باشی و در آینده تمام ضرر ها کارمزد یک معامله شاید شدن ولی احتمالش خیلی کمه
درست میگی ب این راحتیا نیس هر کس بخاد سود زیاد کنه
ای برادر سخته واقن فشار روانیه شدید داره چیزی ک گفتی ولی امیدوارم اومده باشی بیرون از فکرش و درسشو بگیری واسه پیشرفت ک قطعا پیشرفت میکنی .
اینجوری نیست که برای همه بشه شاید تمام نکات ترید رو بلد باشی ولی هیچ وقت نشه تربیت یه مغز متفاوت احتمالش خیلی کمه بس زیاد توهم تلاش کنم میرسم نباشین چون فرق داره خلبان جت چقدر ار نزدیک دیدی دیدن تریدر هم اینه البته سوده
حرفتو کاملا قبول دارم باید دید خداوند چ میخواهد برادر ولی از صمیم قلب میخام ک برسی ب سود مستمر اگه هنوز نشده.
به نظرتون شدنی نیست؟
یه معامله میزنم تست کنیم ببینیم میشه ۳۰تا برای ۶۰۰تا یه تست بکنیم در حد واقعيت حالا شد سود رو نشون میدم
روزهای بدتر از این هم داشتم ![]()
اونی که گفت زندگی بالا و پایین داره،قطعا تریدر بوده
امید داداش تو با چه مدیریت سرمایه ای توی یک روز ۳۰ درصد سرمایه اولیه رو از دست دادی؟
با کمال احترام در اون روز کاری که میکردی ترید نبوده.
چرا شدنیه قطعا دوس داشتم بدونم ک چ سبکیه و استراتژیشونو بک تست بزنم و بدونم ماهی چند تا معامله میده. و این ک خودم بهترین وین ریتی ک بک تست زدم و الانم کار میکنم وین ۴۵ درصد با r۲