بنظورتون یه تریدر به طور میانگین در ماه چند درصد سود کنه منطقیه؟
من خودم میانگین 10 درصد روی حسابم میاد ولی اینطور که به نظر میاد نسبت به باقی تریدرا کمه!
بنظورتون یه تریدر به طور میانگین در ماه چند درصد سود کنه منطقیه؟
من خودم میانگین 10 درصد روی حسابم میاد ولی اینطور که به نظر میاد نسبت به باقی تریدرا کمه!
بستگی به درصد ریسک پذیری هر معامله و ریوارد ماهانت داره !
اگر با مدیریت سرمایه منطقی ریسک 1 درصد و دراداون معقول بخوای پیش بری. یه پراپ 100 کا یا 200 کا بگیری میشه ماهی 10 20 کا. پس چرا اندازه انگشتای یه دستتم افرادیو پیدا نمیکینی تو پراپ چنین برداشتی مستمری داشته باشن؟ چون همون 10 درصد در مااه با مدیریت سرمایه و ریسک معقولم 90درصد بش نمیرسن
تو حساب ریل شاید بشه با سرمایه کم و مدیریت سرمایه تهاجمی بیشترم گرفت البته
ریسکم 1 درصده وین 45 ریوارد بالای 3
انگیزه دهنده بود ![]()
باید در درازمدت مثلا بازه 6ماهه و تو لایو مارکت ترید کنی ببینی چطوریه بکتست و اینا بدرد نمخوره واسه اینکه امار قطعی سیستمتو در بیاری باید لایو باشه
آره واقعا توی لایو همه چی فرق میکنه فشارایی که اصلا توی بکتست نیست میاد سراغت و بعضی ورودا اشتباه زده میشه اونجاس که میفهمی روانشناسی یعنی چی
هفتگی مثبت 30%
ماهی منفی 300%
سالی منفی 3000%
اگر تریدر سرسخت و ریسک پذیری باشی اخر سال هر سرمایه ی که در طول سال جمع کردی را از دست میدی!
درود دوست عزیز
هیچ عدد مشخصی به عنوان “میانگین سود منطقی” وجود ندارد، زیرا این حوزه بسیار پرنوسان است.
اصلی ترین منطق در ترید این است که شما از سرمایه اولیه ات حفاظت کنید و ضرر نکنید نه اینکه چند درصد سود کنید. با این حال برخی از معاملهگران حرفهای و صندوقهای سرمایهگذاری جهانی تلاش میکنند تا سالانه بازدهی بین 15 تا 30 درصد کسب کنند. (دقت کنید سالانه نه ماهانه)البته این ارقام نیز تضمین شده نیستند و بسیاری از معاملهگران، به خصوص در ابتدای راه، متحمل زیان نیز میشوند.بهترین تریدرهای دنیا معمولاً به دنبال بازدهیهای پایدار و مدیریت ریسک قوی هستند تا سودهای نجومی اما پرریسک. سودهای بسیار بالا (مثلاً چند صد درصد در ماه) معمولاً با ریسک بسیار بالایی همراه است و پایدار نیست. شما بایک حساب کتاب ساده میتوانید متوجه شوید که کسانی دم از سود های چند صد درصدی و نجومی میزنند اعداشون دروغی بیش نیست.
اصلی ترین عوامل برای دست یابی به سود آوری در ترید موارد زیر هستند
مهم نیس چقدر سود میکنی/ مهم اینه چطور و چه مقدار ضرر میکنی و درادان تا چقدر هستش
با دیدن بعضی ازین افراد پر ادعا توی اینستا و تلگرام و اینورو اونور انتظارای تریدر بالا میره و نا امید میشه
الان که فکر میکنم حتی 5 درصد در ماه هم میتونه عدد قابل قبولی باشه
سود و ضرر و تمامی این مباحث دسته منو شما نیست دسته بازاره !!!یادت باشه رییس ما اونه !روزی که اینو فهمیدم تازه طعم سود مستمر رو چشیدم ![]()
اگه میخوی مارکت نبلعدت و اگه مدیریت ریسک و خودشناسی خوبی داری نباید به بیشتر از 2 الی 3درصد در ماه فکر کنی!
اگه سودت کمه باید سرمایه ت رو افزایش بدی نه توقعِ ت رو
باید به ترید به دید ی شغل و بیزینس نگاه کرد! فکر کن ی مغازه داری که هرروز ی رنج مشخص مشتری و درامد داری! نمیتونی بیای بیرون با زور مردم رو مجبور کنی بیان ازت خرید کنن که!!
با توجه به بررسی های من اکثر بیزینس ها با توجه به سرمایه معمولا همینقدر سود میدن.
مثلا ی کامیون دار بسته به قیمت ماشینش بطور خالص در ماه 2 الی 3درصد سود میکنه! حالا این وسط ممکنه ی تورمی به ماشینش بخوره یا یجا ی بارخوب بهش بخوره که بیشتر سود کنه.
در مورد ترید هم همینطوره پایه سود باید همون باشه حالا این وسط میشه با سود کسب شده یجایی سرمایه گذاری کرد و سود سالیانه رو افزایش داد.
همه چی بستگی به روانشناسی و استمرار تورعایت صددرصد پلن معاملاتیت داره/من ماهانه 30 الی 70 درصد سرمایم درامد دارم/همین که در روز با دوتا استاپ بلندمیشم عامل اصلی درامد پایدارمه
سلام الان می تونید ترید کنید؟
همه چی بستگی به روانشناسی و استمرار تورعایت صددرصد پلن معاملاتیت داره/من ماهانه 30 الی 70 درصد سرمایم درامد دارم/همین که در روز با دوتا استاپ بلندمیشم عامل اصلی درامد پایدارمه
درحال حاضر فقط تو هیواگلد میشه ترید امن کرد البته اونم با سرمایه کم / تو فرازم بکتست و تحلیل کرد
هر تایم فریمی با توجه به حداکثر میزان نوسانی که میزنه میزان درصد سود منطقی خودش رو داره
و طبیعتاً معامله بر اساس تایم فریم های بزرگ میزان درصد سود بزرگ تری با توجه به حرکت بزرگ ترشون دارن و شما باید بر اساس تایم فریمی که معامله میکنید توقع میزان سود منطقی اون تایم فریم رو داشته باشید.
عدد مشخصی نداره ولی برای دونستن واقعیت میتونید به سایت های معتبر سر بزنید و ببینید که بهترین تریدرهای جهان سالانه پنجاه شصت درصد سود میگیرن حتی تریدرهای سازمانی از این مقدار هم کمتر سود میکنن ولی با اکانت های به مراتب بزرگتر. کسی بخواد با سرمایه خودش ترید کنه زیر بیست هزار ده هزار دلار نمیصرفه چون هم به زحمتش و استرسش نمیرزه هم مبالغ کمتر اصلا تو این بازار دووم نمیاره. یکی با هزار دلار خودش هم بخواد کار کنه ۳۰۰ درصد هم سود کنه میشه پونصد تومن که بازم پول یک پراید نمیشه ولی ۳۰۰ درصد سود کردن خیلی خیلی خیلی سخت هستش. به جای فکر سود بیشتر بودن به فکر سرمایه بیشتر باشید الان سود ۱ درصد پراپ ۲۰۰ هزار میشه ۲ هزار دلار ولی یکی بخواد با ۱۰۰۰ دلار خودش این مقدار سود کنه باید ۲۰۰ درصد رشد بده حسابش رو.
اگر میزان ریسک هر معامله درصد ثابتی باشه مهم نیست چه تایم فریمی کار بشه،حتی تایم فریم های پایین تر از نظر مدت زمان سوددهی بهتر از تایم فریم های بزرگتره
اگر در تایم فریم بزرگتر با حجم بیشتر و به قصد سود بیشتر وارد بشیم،بخاطر بزرگتر بودن استاپ میزان ریسک معامله هم بیشتر میشه