دوستانی که به سود مستمر رسیده اند با چه مقدار سرمایه ،ماهانه درآمدتون چقدر هست حدودی؟

من خودم دو سال و نیم هست که درحال یادگرفتن فارکس هستم ولی هنوز به سود مستمر نرسیده ام،میدونم معامله بدون ضرر امکان پذیر نیست ولی شما با سودمستمر ماهانه چقدر سود دارید؟نمیدونم چرا این اواخر اصلا خوشبین نیستم بهش

عهزیـــزم

اینجوری که نمیتونیم کمکی کنیم. چارت بزار ببینیم معاملاتت رو.

چخبره دو سال… دو سال تفننی؟؟ یه ماه برای یادگیری Basic (گروهی باشه خیلی بهتره). بعدش دگه اراده و انگیزه خودت هست برا یادگیری مفاهیم پیشرفته تر. تمرین هم نکنی فایده نداری هرچی بخونی. ریاضیات هم وقت جدا براش بزار.

بعدش شما از قلم و کاغذ شروع کردی دیگه؟

بخاطر عنوان تاپیکو باز کردم، محتوا خوندم یادم رفت :sweat_smile:

خب با کمترین سرمایه ای که بروکر اجازاه میده. مثلا 5 دلار. بعدش باس نمادا رو اسکن کنی ببینی کدوم نماد کمترین اسپرد، بیشترین والیوم، بیشترین نوسان، (شاید اخبار) و …

بعدش چارت نماد باز میکنی و تایم فریما چک میکنی و خودت بر اساس تجربت باس متوجه بشی میتونی این نماد رو یا نه.

نمادت رو که انتخاب کردی، از تایم فریم بالا به تایم فریم پایین آنالیز کن. من از اندیکاتور استفاده میکنم (کامیونیتی ایران بروکر که مطلبی از استفاده درست از اندیکاتور/مدل ریاضی نیست) نه حوصله ش هست بخام خط کشی نقاشی کنم نه هم تایمش- بصرفه نیست.

لات که کمتر از 0.01 که نداریم XD. استاپ لاس هم بر اساس اندیکاتور و شکل نهایی کندل تو تایم فریما میزارم. (سبک معاملاتی Swing Trade هست برای هر کندل تو هر تایم فریم شاید یه معامله بزنم. قسمت سختش هم همینه - نه از پیدا کردن بیشترین یا کمترین قیمت، بابت اینکه اسپرد و کمیسیون هم هست باس اونا رو لحاظ کنم. swap مهم نیست بخاطر حساب اسلامی دارم چیزی لحاظ نمیشه ولی بروکرم محدودیتی داره مثلا بعد 30 روز یه مقداری خیلی کمی بخاطر “خدماتشون” کم میکنند.)

بین نمادای فارکس EurUsd انتخاب درستی هست. نمادای Crypto هم هست که Tick Value کمتری داره از نظر ریسک بصرفه تر از EurUsd هست.

تورنومنت رایگان پیدا کردی شرکت کن! (البته بروکرش معتبر باشه^-^)، به چالش کشیده میشی متوجه میشی تریدکردن یعنی چی. بروز هم باش از هوش مصنوعی کمک بگیر.

فقط اولش سخته تا متوجه بشی!

دور مطالب فارسی خط بکش، وقت هدر دادن هست چون استانداردی نداره و منکه ندیدم کسی فوت کوزه گری بگه. خودم که از همین Babypips و Investopedia و MetaTrader 5 شروع کردم. (همه آموزش ها رایگان هست). قبلش هم باس تجربه ای داشته باشی (منظورم علاقت هست ولی بصورت حرفه ای)، اگه صفر صفر هستی که خیلی سخته کارت اگه تنهایی.

عزیزم حدود یه سالی هست که معامله رو شروع کردم،چندتا معامله سودده هم داشتم ولی آنچنان به سود مستمر نرسیده ام،از ابتدا به تنهایی یادگرفتن و شروع کردم چون دانشجو هم هستم کارم یکم سخت تر بود

تا اینجای کار خیلی به روز هستم و تقریبا الان هم هر روز در حال یادگیری چیز های جدیدتر هستم و خیلی هم از هوش مصنوعی کمک میگیرم،بهر حال خیلی ممنون از توضیحات و نظرتون الکس جان

تا میتونی فورواردتست بگیر

بکتست خوبه اما باگهای اجرایی و شخصیتی رو فقط تو‌فورواردتست متوجهش میشی

هیچ ایرادیم نداره که دوساله داری اموزش میبینی

مسابقه که نیست همه سر یه تاریخ مشخص به نتیجه برسن

خودتو مقایسه نکن با کسی فقط روی خودت تمرکز کن

زیادم دنبال اموزشای مختلف نباش یه اموزش ساده که برات راحت جا میفته رو یادبگیر و فقط روی همون کارکن

درنهایت بگم هرچی که بکاری یه روزی درو میکنی حالا چه یکسال چه دو سال چه ده سال

موفق و پرسود باشی

اتفاقا یک ماه هست که دقیقا این کارو میکنم و به دنبال ایراد های معاملاتیم میگردم تا پیدا شون کنم و رفع شون کنم و تا حدی هم موفق بودم خدارو شکر،خیلی ممنون از انگیزه دادنتون و نظر خوبتون آناهید جون

شما هم موفق و پر سود باشی عزیزم

اینکه هنوز در حال تلاشی عالیه

یه راهنمایی یک مدت روی شخصیت و روان ت وقت بذار خودتو بشناس و بعد استارت کن

و در اخر طبق پلن معاملاتی که داری پیش برو..پول خودش میاد.

اینکه ماهانه چقدر سود داره یک تریدر تو رو گمراه میکنه

تریدر ممکنه یک ماه معامله نکنه یا بعداز چندماه سوداوری حساب رو کلن کال کنه

علاوه بر نکاتی که دوستان گفتن، ۳ نکته‌ی مهم رو اضافه کنم:

• مقایسه با دیگران دیدگاه خوبی بهت نمیده و کمکی هم نمیکنه! هر کسی با توجه به سرمایه و سبک و استراتژی و پلن و وقتی که میذاره، خروجی متفاوتی داره. تمرکزت روی خودت باشه و خودت رو با خودت مقایسه کن. بهترین ابزار برای این کار ژورنال معاملاتیه. کمک میکنه هفته به هفته و ماه به ماه مسیری که طی کردی رو بررسی کنی و نقاط قوت و ضعفت رو بهتر بشناسی.
  • تمرکزت روی پول و سود نباشه! تمرکزت روی مهارت باشه و بالا بردن کیفیت معاملات. وقتی به مرور مهارت بیشتری پیدا کنی، پول هم میاد.
  • موفقیت در ترید به تجربه‌ی با کیفیت به دست میاد! یعنی وقت گذاشتن به تنهایی کافی نیست. باید کیفیت داشته باشه. یعنی استراتژی و پلن و نظم و ژورنال و بررسی منظم ژورنال و صبر و صبر و صبر و …

واقعا حرفاتون درست و بجاست و خودم هم به این نتیجه رسیده ام که روح و روان و احساسات میتونه بسیار بر روی ترید کردن اثر بزارن،تلاش مداوم و صبر بسیار زیاد می‌تونه نتیجه بهتری رو در ترید به دنبال بیاره،مرسی که یاد آوری کردی و مرسی از نظر خوبت john Cina

بسیار منطقی فرمودید بهترین مقایسه در ترید مقایسه خودت با دیروز و گذشته خودت هست،مهارت و تجربه در ترید،چیزایی هستند که باید راه هایی را برایشان طی کرد و به مرور و با صبر زیاد به دست میان،مرسی به نکته ظریفی اشاره کردین میلاد جون

پرسود باشی عزیزم

تنها شغلی رو دیدم که بهت یک زندگی سالم رو هدیه میده از هر جهت

اما بعداز یه تایمی تنها میشی چون ادما و حرفاشونم تحلیل میکنی میدونی ک خوبه کی بد :joy:

واقعا یکی از دلایلی که من ترید رو دوست دارم و عاشقشم اینه که کسی مدیر و رئیست نیست و کسی بهت نمیگه چکار کنی و چکار نکنی،با آدما سر و کار نداری،خودت تصمیم گیرنده و همه کاره خودت هستی،هر موقع و هر تایمی که حوصله داشته باشی و بخوای رو براش می‌زاری،واقعا اگر بتونی مهارت پیشرفته کسب کنی و توش موفق باشی ترید از هر لحاظ و هر شغلی سالم تره،و می‌تونه زندگی سالم تر و بهتری بهت هدیه بده

یه سرچ ساده بزن: “what percentage of retail traders lose money official statistics”.

متوجه میشی که اکثر تریدرها ضررده هستن. ولی به نظرم مهم‌ترین نکته توی ترید، خودِ شخصیتته. :brain:

ساده‌ترین چیزی که من توی دنیای ترید تجربه کردم اینه که چیزی که می‌دونی، با چیزی که انجام میدی، زمین تا آسمون فرق داره.

ساده ترینش وقتی توی سودی، می‌ترسی بازار سودتو ازت بگیره. :sweat_smile: و همش میخوای معامله رو ببندی

ولی وقتی توی ضرری، صبورترین آدمه شهری! :grinning_face_with_smiling_eyes:

اگه بتونی به قوانینی که خودت برای خودت گذاشتی پایبند بمونی، احتمال موفق شدنت خیلی بیشتره. :flexed_biceps:

اما اگه اجازه بدی بازار برات قانون وضع کنه، احتمال باختت خیلی زیاده؛ چون بازار هر روز یه داستان جدید داره و هر روز قانونش عوض میشه. تو باید به پلنی که خودت ساختی پایبند باشی، نه به احساسی که بازار هر لحظه بهت القا می‌کنه. :bullseye:

درسته معامله و ترید بدون ضرر امکان پذیر نیست و این بخشی از ماجراست،و استدلال شخصی خودت از بازار خیلی مهمه،ممنون از نظر خوبتون بهنام جان

پرسودباشی عزیزم

تجربه شخصی:

برایند سود دلاری یا درصدی حسابت رو 3 ماه یکبار برسی کن (به صورت فصلی)

برایند عملکردت به سیستم معاملاتیت رو روزانه و هفتگی…

تو این مارکت سود مستمر به معنی سود + ماهیانه نیست…
گاهی تو یک ماه 70% لیکویید میشن بنا به شرایط بازار؛ همین که تو بالای دراودان روزانت یا هفتگی یا حتی ماهیانت نرفته باشی یعنی تو سود هستی…

برایندت رو 3 ماه یکبار بسنج خیلی خیلی داستانت عوض میشه.

روزانه موارد رو برسی کن انتهای روز

طبق پلن و استراتژی ورود کردم؟(زودتر یا دیرتر نبود)
طبق پلن مدیریت سرمایه کردم؟(بیشتر یا کمتر حجم نزدم)
طبق پلن مدیریت ریسک داشتم( مارتینگل احساسی نکردم؟ زودتر تو سود یا زیان نبستم)
و…

انتهای روز اینا رو مشخص کن
انتهای هفته
و انتهای ماه
یه برنامه ریزی معدل گیری براش بکن و هدفت این باشه نمره عملکردت زیر یه نمره ای مثلا 80 از 100 نیاد… درگیر سود یا زیان حساب نباش…

3 ماه یکبار برایند مثبت یا منفی بودن رو حساب کن…

میبینی که شرایط چه ذهنی و چه مادی چقدر تغییر میکنه…

بله خیلی درست می فرمایید شرایط بازار خیلی تو معامله تاثیر داره،مرسی از راهنمایی و نظرتون امیرحسین جان

پرسود باشی عزیزم

یه نفرم به سوال تاپیک جواب نداده ولی تا بخوای همه پیشنهاد دادن

اگر سوال درستی بوده و باید جواب داده میشده و نشده، شما جواب میدادی :smirking_face:

اخ قربون اون ادا اطفارت برم