عمرتون پای چارت هدر ندید (آیا ترید واقعاً ارزش وقت گذاشتن دارد یا نه)

تا وقتی به سود نمیرسی این کارو سخت ترین کاره دنیا میدونی و بنظرت هیچکس سود نمیکنه.

وقتی سودآور میشی پول درآوردنو خیلی راحت میبینی و به خودت میگی چطور این همه وقت نفهمیدم راهش چیه.

عجب حکایتیه

به نظرتون این حرف درسته ؟اونای که به سود رسیدن ؟ چون یه جا دیدم طرف بعد این که به سود رسید بود میگفت اگه یک منبع درامدی دیگه ای داشم هیچوقت نزدیک به ترید میشدم

سلام دوست عزیز شما بک تست درست حسابی رو با چه پلتفرمی و چطوری میگیرید؟

از کجا اموزش ببینیم؟

سلام و احترام،
من واقعا دوره خاصی مد نظر ندارم که بخوام بگم خدمتتون. خودمم خیلی کلیپ و فیلم های اموزشی از یوتوب دیدم و تمرین کردم. ولی هستند دوستانی که تجربه دارند و میدونند چه دوره ای بهتره.
موفق باشی :rose:

ممنون دقیقا همینطوره دوباره شروع میکنم ولی این دفعه پایبند به اصول
تا بحال دوبار کال کردم

یکبار تازه کار بودم بیت کوین رو تو یک دقیقه اسکلپ میکردم نگاه به موجودی نمیکردم با هر کندل بای و سل میگرفتم تو یک ساعت ۱۰۰ دلارم پرید

اینبار هم سهام ترید میکنم بروکری گه کار میکردم بانت ملی وصل نمیشه ترندو کار میکنم پیپ ولیو ۱۰ برابر هست

دیگه خیلی زود کال شدم

بله خیلی از نظرروان شناسی باگ دارم امروز تمام تریدهام رو مرور کردم و به نرتیب تکرار بیشتر در تریدهام و دلایل عمده که باعث کال شدنم شد رو نوشتم و قبل شروع بکار مرورش میکنم امیدوارم بتونم

و این همان کار درستی هست که باید انجام داد . عالی موفق باشی

اره داداش.ممنون بابت توصیت .با این عقل معلومه ترید برات نون و اب نمیشه :joy: :joy:

یه جوری میگی عقلت انگار خودت انیشتینی

انیشتینم نباشم احمق نیستم مث بعضیا :joy: :joy:

دوستان دنبال تشخیص باگم اگر کسی تخصص و تجربه داره یه سر بزنه

طرف ۱۷ سال تموم درس میخونه ، بعد این وسط تازه شروع می‌کنه کارآموزی و دیدن یک سری دوره ها و در انتها میبینه اینکاره نیست و شغلی به جز تحصیلش رو انتخاب می‌کنه .

مشکل ما سود ده سال زیانده بودن نیست .

مشکل ما یک شبه تریدر شدن اکثریتمونه .

مثل هر هنری ، این هنر نیز نیازمند وقت گذاشتنه .

کسی که دو ساله اومده توی اینکار ، تازه دوم دبستانه !

پس خیلی ساده است .

باید تلاش کرد تا جز ده درصد موفق بود .

لازم به تکرارم نیست که ۹۰ درصد ترید کردن خودشناسی و روانشناسی و مدیریت سرمایه است .

با ضعیفترین استراتژی ها اشخاص موفق زیادی دیدم .

خب این بازار جزو کار هایی هست که 90 درصد بازنده هستن و فقط ده درصد به موفقیت میرسن اکثریت بازنده میمونن بعضی ا فقط میتونن سربه سر کنن و عده ای پیروز میشن و این هم بستگی به شانس و تلاش فرد داره واقعا در کل ریسک این بازار برای از بین بردن روح و روان خیلی زیاده به نسبت کار های دیگه

بنظر من اگر کسی در تلاش خودش بنا به هر دلیلی به نتیجه ی درست نرسید خودش خواست راهشو عوض کنه و دیگه ترید نکنه صاحب تصمیم خودشه .میتونه از بازار خداحافظی کنه و بره و شغل دیگه ای برای درآمدش پیدا کنه .

ولی اینکه چون خودش نتیجه نگرفته بخاد بسط بده به کل جامعه ی تریدری و به خودش این اجازه رو بده که سایرین رو نفی کنه و انرژی منفی بفرسته و از هدف و راهشون دورشون کنه اوج بی منطقی و بی انصافیه .

چنین کسی با همچین رفتاری در انتهای تلاش هاش مطمئن باشه که حتما و حتما لیاقت موفقیت تو این مسیر رو نداشته و نداره اول بابت روان نادرستش دوم بدلیل عجز ذهنیش از مقابله با مارکت.

این شغل بدرد آدمهای ضعیف و کوته نظر نمیخوره .

من اگر روزی توفیق انجامش رو نداشته باشم که جزو اون یک درصد برنده باشم برای اون ۹۹ درصد بازنده آرزوی توفیق میکنم و از بازار خداحافظی میکنم و عجز خودم رو میپذیرم .

همه کس برای همه نوع شغلی زاده نشدن .

ولی برخی هم نبوغ این مارکت و تحمل سختی هاش رو تا موفقیت کامل دارند .مدیون میشیم اگر اونها رو از راهشون دلسرد کنیم .چه بسا از میان جمعیت زیادی که متن ما رو میخونن حتی اگر یک نفر هم بدلیل گفتار ما راهشو ادامه نده در صورتیکه نبوغش رو داشته باشه دین بزرگی نادانسته بعهده گرفتیم .

توفیق و خوشبختی همه رو بخواهیم که روزی هم خودمون به موفقیت برسیم .

انرژی منفی هرگز نفرستیم .اگر کمکی ازمون ساخته نیست .

این امامی نژاده؟؟

عکسش از نزدیک اخه چت که نمیزاره پروفایل یکی واضح ببینیم یادمه خودش تو یه چت هاش گفت شبیه کی ام میخوای چی بازی کنیم با یکی دعواش شده بود من نکته را گرفتم و تا دو روز میخندیدم معتاد بود و دوستش از شهریار براش مواد میاورد تو 1 ساعتی که تلفنی حرف زدیم یه اشاره ای کرد از هوش مصنوعی میپرسیدی انقدر طرفو نمیشناخت

این عکسشو از کجا گیر آوردی!؟

توضیحات بالا رو بخون بعد یه سرچ بکن بزار طرف خودش سرنخ بدد تو فقط گوش بده

دهنت سرویس

یپا ام آی سیکسی برا خودت ها :grin: