بعضی ها میگن با پراپ حتی بعداز پاس شدن هم نمیشه باهاشون همکاری داشت ایا کسی هست اینجا ک حداقل 1 سال در حال برداشت مدوام و بدون مشکل باشه؟
-
هیچ پراپ وجود نداره در ایران به تریدر موفق و سودده خدمات ممتد بده !
-
هیچ بروکری وجود نداره به تریدر موفق و سودده در ایران خدمات ممتد بده!
-
اصلا هیچ تریدر موفق و سودده در بلند مدت وجود نداره که سودده و موفق باشه!( به شخصه ندیدم و هرکس به شکل های مختلف و حرفه ای سعی در فریب دادن بودن و ۱۰۰درصد خود شما که این تاپیک در حال مطالعه هستی ندیدی یا درحال فریب خوردن هستی!)
-
تریدر کردن جمع بازی +۱ نیست. شما در حال رقابت با تریدر های دیگر نیستید! بلکه در حال رقابت با نهنگ ها (به اصطلاح) هستید که به خاطر داشتن مقدار زیادی از سهم اون نماد یا بازار میتونن جهت های بازار به نفع خودشون تغییر بدن و سعی در نقد کردن و گرفتن پول های تریدر ها هستن! به همین دلیل تریدر موفقی نیست که بتونه اثبات کنه موفقه چون عملا اینکار غیرممکنه. مثل اینه یک سمت طناب به پراید و سمت دیگر آن طناب به یک کامیون ۱۸ چرخ متصل باشه و تریدر ادعا کنه میتونه این بازی طناب کشی ببره!(شاید با خودتون بگید خوب منم میتونم در جهت به اصطلاح نهنگ ها حرکت کنم اما بهتون میگم بازم غیرممکنه) - برای شخصی ممکنه ۵ سال طول بکشه به این نتیجه برسه برای شخص دیگه ممکنه حتی ۲۰ سال هم بکشه اگر هدف واقعا پول درووردن از بازار مالی باشه. اما هدف اگه سرگرمی و کلاس کاری و کنجکاوی باشه ممکنه اصلا به نتیجه نرسه
کاملا مخالفم. پس اگه این دیدگاهو دارین چرا تو این مارکت هستین با احترام. پس به حرفتون ایمان ندارین.
تا دلتون بخواد تریدر موفق دیدم که برداشت های متوالی منطقی دارن و مستمر
یه تاپیک زدم با عنوان نحوه کسب درآمد بنده با 100 هزار دلار مطالعه کنید
در رابطه با خط دومتون گذشت زمان بهتون ثابت میکنه عزیز - هیچ تریدر موفق و مستمری وجود نداره فقط شما در حال فریب خوردن با این ذهنیت هستید و نیاز به زمان هستش تا بهتون ثابت بشه
به هرحال این نظر شماست و قابل احترامه و بحث ادامه نمیدم موفق باشید
به قول شما اگر تریدر موفق ندیدیم دلیل نمیشه وجود نداشته باشه
اکر به موفقیت مستمر نرسیدیم دلیل نمیشه کس دیگه ای نرسیده باشد
واقعا انتظار داری اینجاها حضور داشته باشه.
عزیز اینقدر تعداد کم هست که نمیتونی به راحتی پیدا کنی.
ولی هست.
اگر نمیتونید سودده باشید ترید رو ببوسید بزارید کنار نیاز به آیه و دلیل آوردن نیست دوست گرامی اینجا اکثرا سودده هستن.
بسیار عالی آرزوی موفقیت دارم
بسیار عالی برای شما هم آرزوی موفقیت دارم
و همچنین برای شما ![]()
عزیز با عرض پوزش ولی این عکس ساختگیه. یه بار دیگه گذاشته بودی و هر دو عدد 15000 هزار دلار بود و سریع پاکش کردی.
لازم به اثبات نیست کسی که باید چیزی رو بفهمه خودش میفهمه
و چقدر هم خوبه که بالای عکس نوشتی “اصلا کار درستی نیست”
دوست عزیز پراپ sgb طبق گفته خودش بالای 100 هزار نفر ثبتنامی داره.از این تعداد شاید 2 تا 3 هزار نفر به برداشت ریل رسیده باشن.و شاید فقط 100نفر باشن که بالای 5 بار برداشت داشته باشن و شاید فقط 10 نفر باشن که تونسته باشن یکسال برداشت داشته باشن.
البته این امار تقریبی هست و مهمتر از امار میخام این رو بگم که درصد این افراد به شدت کم هست.
اصلا من میگم 500 نفر به مدت یکسال برداشت داشتن.چیزی حدود نیم درصد.از هر 200 نفر فقط یک نفر.
دیگه شما تا ته خط برو خودت.
این شغل هم مثل تمام شغل های دیگه آدم خودشو میخواد و مثل تمام شغل های دیگه فقط درصد معدودی میتونن به درجات عالی برسن و این کاملا طبیعیه و هیچ دروغ و فریب و جادو جمبلی وجود نداره.
من رشته تحصیلیم کامپیوتره و فکر میکنم از دوران هنرستان در یک 36نفری شاید 6 یا 7 نفر کامپیوتر رو ادامه دادن و الان شغلشون مربوط به رشته شون هست و فکر میکنم 2 یا 3 نفرشون از این رشته به درآمد خوب رسیدن!!
مثال بالا دقیقا چیزی هست که باید برای تریدرها هم متصور باشیم!!
برادران و خواهران گرامی خیلی ها اصلا از ریشه به درد این کار نمیخورن، بعضی ها استعدادشو ندارن و زور بیخود میزنن**،** بعضی ها استعدادشو دارن ولی امکاناتشو ندارن**،** بعضی ها هم استعدادشو دارن و هم امکانات ولی صبر و استقامت و پشتکار ندارن و فقط تعداد معدودی هستن که همه شرایط رو دارن و قطعا بدونید توش موفق هستن!
پس تریدر موفق ندیدی
این جمله را باید با خط طلا نوشت.
طرف یک روز یا یک هفته سود کرده فکر میکنه واقعا تریدر سوده هی است!
هفته دوم همه سود و اصل سرمایش را از دست میده!
این جمله مثل پاسخ بعضی ها به این سواله!
ایا خدا وجود داره?! این که ما ندیدیمش دلیل نمیشه وجود نداشته باشه!!
فقط با کلمات خودشون را بازی میدهند!
چیزی که ندیدی یا حسش نکردی وجود نداره!
پس چون تریدر سود ده ندیدی قطعا وجود نداره!
اگر هم باشه مهم نیست! چون نه من تریدر سودده ای هستم نه تریدر سوده ای دیدم!
یکی مثل شما !
حتی معنی سود کردن را هم نمیدونی!
اکثرا توی خواب سودده هستند نه واقعیت!
سعی کن از خواب بیدار بشی!
در این مملکت من نه پزشک خوب نتونستم پیدا کنم نه مکانیک خوب ولی تعداد اونا خیلی کم خیلی باید بگردی تا بتونی یک نفر پیدا کنی در مورد ترید همین هست تریدر خوب هست ولی بیشتر شون چراغ خاموش میرن جلو و اگه در سبک معاملاتی هر نوعی باشه تنها تعداد خیلی کم در حد انگشت. دست موفق میشن و همه میگن باید روی روانشناسی کار کنی و مدیریت سرمایه ….و تریدری میشه اسم تریدر روش گذاشت بین 5 و ۶ سال از نظر سود حتی اگه سالی مثلاً ۵ درصد باشه دوام بیاره و سرمایه ترید از دست نده طبق آماری که منتشر شد تنها 98 در صد افراد در این بازار ضرر میکنند و ۲ درصد موفق میشن و بعد دوباره اون ۲ درصد هم دسته بندی شدن با مقدار سود که برخی سالیانه سود خیلی کمی گرفتن
تریدری نه پزشکیه نه میکانیکی نه با هیچ شغل دیگه ای هم توی این دنیا قابل مقایسه نیست!
چون تریدری یک دنیایی دیگه هست!
مقایسه نکردم گفتم فرد خوب پیدا نمیشه یا خیلی کم و ترید جز سختترین راه پول در اوردن