چقدر طول کشید تا از ترید درآمد پایدار بگیرید؟

سلام دوستان، چند سوال از تریدرهایی دارم که به درآمد پایدار و ثابت رسیدن ، چند سال دقیقا زمان برد تا به درآمد ثابت برسید؟ روزانه چند ساعت پای چارت بودید؟ آیا شغل دیگه ای در کنار ترید داشتید؟

ممنون میشم جواب هاتون رو بذارید همه استفاده کنن

7 لایک کرده

تریدرهایی که به سود پایدار رسیدند الان دیگه در جمع ما نیستند!

این تریدرها وسط راه از شدت استرس و فشار روانی این شغل از پا در اومدند!

ولی شما چون خانوم هستی احتمالا بتونی هر 10 سالی 10% سود بگیری

چون خانومها معامله گرای خوبی هستند و مزیتشون به اینه که اصلا ریسک نمیکنند .

5 لایک کرده

چهارتا پنج سال و زمان زیادی رو باید صرف کارت کنی

9 لایک کرده

سلام من۶سال هست در مارکت هستم و ترید همیشه اولویت اولم در زندگی بوده و وقت زیادی رو صرفش کردم و یکساله به سود پایدار رسیدم. کار دیگه ای هم بجز ترید نکردم برعکس خیلی ها

ببینید دونوع دیدگاه در سوددهی وجود داره الان با توجه به اومدن پراپها و سیستم پراپ تریدینگ.

در حال حاضر یکی هست میره چنتا اکانت پراپ میخره و چنتاشم میپرونه و از اونی که باقی میمونه برداشت میزنه و چون برداشت زده میگه من سوددهم!

یکی هم هست یک حساب شخصی در بروکری داره و یکساله داره روش ترید میکنه با درودان و سود معقول و حسابشم هی نمیپرونه و تو خطر نمیندازه اینم میسه یک تریدر سودده و البته تعریف صحیح تریدر و تریدر واقعی!

بین این دوتا فرد زمین تا آسمون و چندسال تجربه فاصله هست!

اکثر افرادی که الان خودشونو بعنوان تریدر سودده معرفی میکنند جزو همون دسته ی اول هستن یعنی صرفا با پراپها و امکان خرید چندین اکانت و برداشت از اقلیت اکانت ها صرفا چون به برداشت سود میرسن میان میگن ما سوددهیم

حالا در مورد مدت زمان، در دسته ی اول حتی مواردی که طی ۲سال بتونن به برداشت از پراپها برسن زیاد هست

اما درمورد دسته ی دوم و به نظر بنده تریدرهای واقعی، این حداقل بنظرمن به ۵سال زمان نیاز داره و چه بسا بیشتر

درکل واقعا ترید کاری نیست که انقدر ادم بیاد واردش بشه چون در مقایسه با بسیاری از حرفه های دیگه به تلاش و زحمت و زمان و از خودگذشتگی های بسیاری نیاز داره و اکثریت ادم ها هم حاضر به دادن چنین بهایی نیستن و در ابتدا اصلا با ذهنیت بازی بودن بازار مالی و تخصصی نبودن ترید و ذهنیات اشتباه واردش میشن

13 لایک کرده

ترید شغلی نیست که از زمانی ببعد دراون به سودبرسی.یک تریدرمیتونه یه مدتی سودبگیره ودوباره وارد لوپ ضرربشه.اگرمدیریت ریسک خیلی قوی درکنار تکنیکال و فاندامنتال خیلی به روز داشته باشید. بطورمتوسط میتونید تا ۱۰درصد درماه سود بگیرید. البته این متوسطه بعضی از ماه‌ها بیشتر و بعضی از ماه‌ها باضررکنترل شده

10 لایک کرده

خیلی ممنون از توضیحات کاملتون به نظر منم داشتن شغل همراه ترید نمیذاره آدم پیشرفت کنه من خودم هم دانشجو بودم هم شاغل واسه همین ۵ سال فقط در جا زدم تو ترید

7 لایک کرده

استیتمنت این ۱سال رو میتونید ارائه بدید؟

1 لایک کرده

این که یکساله به سود پایدار رسیدند !

منظورشون توی خوابی که دیشب دیدند را میگن! نه توی واقعیت امروز!

شما هم سخت نگیر بهش!

1 لایک کرده

سلام من تاحالا تو این سایت نیومدم. الان بیکاربودم اینجا چرخیدم. اینو با ۷سال سابقه ترید بهت میگم من حقیقت رو میگم هرکسی میتونه خوشش بیاد یا جبهه بگیره.دلیل درجازدن شما اصلا داشتن شغل یا دانشجو بودن نیست. دلیلش ماهیت ترید هست. که البته انسان قطعا برای اون هم راهی پیداخواهد کرد

5 لایک کرده

نه قصدم این نبود که بگم غیرممکنه من واقعیت ترید رو درجواب دوستمون گفتم. اما این بین میشه به سود پایدار هم رسیدولی تعداد خیلی کمی.

من فقط از کسی که استیتمنت myfxbookبده سوددهی رو قبول میکنم

3 لایک کرده

این که چقدر زمان می‌بره تا به سود مستمر برسی بستگی به شخصیتت داره بعضی‌ها شاید زودتر و بعضی‌ها هم دیرتر تریدر های صبور ، منظم ، منطقی ، قانون دار معمولاً زود تر میرسن و همینطور تریدر های هیجان‌زده ، بی نظم ، احساساتی ، خود بزرگ بین اینا بالای 5 سال زمان نیاز دارن چون اول باید خودشون رو بسازن بعد استراتژیشون .

3 لایک کرده

زنده باشید

شما تلاش کنید به راهتون ادامه بدید ، در سایت mql5 حساب های بلندمدت رو سرچ کنید ببینید که هستن افرادی که در بلندمدت دارن سود میکنن و موفق هستن. به نظر این و اون تو کامیونیتی ها زیاد اهمیتی ندین من میشناسم یکی رو ۱۰سال تو بازاره ب نتیجه نرسیده الان توهم زده این بازار قماره و نمیشه به سوددهی رسید

تلاش ها و مقدار وقت گذاشتن ها و از خودگذشتگی ها و استعداد ادم ها باهم متفاوته یکی ممکنه ۷سال تو مارکت باشه اما جمعا اندازه یکی که ۲سال تو بازاره وقت متمرکز نزاشته! جزییات زیاده! ننیشه مقایسه کردا

گرم دنبال ستاپ مناسبی بودین من ستاپ خودمو میتونم بهتون بگم سر فرصت،بدون چشم داشتی . چون گفتید ۵ساله تو بازار بودین .اگر تمایل داشتین

6 لایک کرده

مدت زمان رسیدن به سود دهی به آموزشی که میبینی یک نفر به صورت خود آموز آموزش میبینه یک نفر از طریق آزمون خطا آموزش میبینه که این روش‌ها معمولاً پرریسک و زمان بر و احتمال شکست زیاده یا یک نفر از یک شخصی که واقعاً سوده می باشد و دارای استیمنت معتبر است آموزش می‌بینند که معمولاً سریع‌تر به نتیجه می رسد فقط باید حواست باشه که بعضی افراد هستند از طریق کپی ترید یا داشتن کانال سیگنال خارجی برای خودشون استیمنت می سازند و اقدام به فروش دوره و پکیج می‌کنند نمونه این افراد علیرضا کالجی یا امیر فارکس یا زد بورس هستند

4 لایک کرده

کپی ترید چرا ولی با کانال سیگنال هیچکس به سودنمیرسه

هرکسی بتونه بطور متوسط دربلندمدت ماهانه بالای ۵درصد سود بسازه تریدر موفقی هست

3 لایک کرده

۲سال فول تایم تریدر بودم

از ثبت نام توی آموزشگاه و دوره ۳۴هفته ای(هفته ای ۱ جلسه) شروع کردم و با پایه تکنیکال و مدیریت سرمایه و استراتژی های ترکیبی آشنا شدم

بعدش سعی در فعالیت روی نمادهای مختلف کردم

از تایم فریم های بالای جفت ارز ترید زدم تا تایم ۱دقیقه طلا

فعلا هم در حال پیدا کردن مسیری برای برداشت کل بالانس و شغل جدید هستم(البته قبلش هجرت رو امتحان میکنم،اگر شد ترید رو ادامه میدم)

3 لایک کرده

منظورت اینه که از ترید راضی نبودی و میخای بزاریش کنار؟یا واس نبود اینترنت میگی؟

2 لایک کرده

پارسال حدود ۲۰درصد سال نت نبود.قسمتی از سال برق قطع میشد.دسترسی به شعبه اصلی بروکرها نداریم

پولی که باید به دلار واریز کنیم رو با تتر میزنیم و واریز و برداشت با هزینه و خطر سوخت پول انجام میدیم

پولی که باهاش کار میکنیم(چه سود کنیم و چه ضرر)نرخ ثابتی نداره.شخصا از دلار ۴۳هزار تومن شروع کردم و تا ۱۷۰هزار هم داشتیم که از نظر روانی توی کارمون تاثیر میزاره

هیچ حمایتی نداریم،حتی صرافی ارز داخلی اگر پولمون رو بخوره،دستمون به جایی بند نیست

از ترید خوشم میاد،به سوددهی رسیدم،اما کوهی از مشکلات جلومون قرار داره

8 لایک کرده

امیدوارم بتونم به جای خوبی برسم ممنون از راهنماییتون :heart:

2 لایک کرده

اگه براتون زحمتی نیست میشه بدونم ستاپتون چیه؟ و اینکه سبکی که آموزش دیدید چی بوده ممنون از لطفتون

1 لایک کرده

اکثر حرفاتو قبول دارم

ولی در مورد اینکه نت قطع میشه و یا پارسال برقا رفته این نکته رو باید در نظر گرفت که تقریبا هیچ شغلی(منظورم آزاده+کسب و کارها-کاری با شغل کارمندی ندارم اونو حقوقشو دولت میده و خیالش راحته)نیست که تحت تاثیر نبود برق و اینترنت قرار نگیره.

در مورد نرخ تتر هم به ضرر ۹۰ درصد مشاغله ولی در مورد ترید خوبیایی داره و بدیایی

3 لایک کرده