عمرتون پای چارت هدر ندید (آیا ترید واقعاً ارزش وقت گذاشتن دارد یا نه)

زندگی میلاد جان اگه با ترید آشنا نمیشد :

واکنش آقا نیما به حرفای میلاد جان :

شما با چه شرکت پراپی کار می کنید سبکتون چیه ؟پرایس اکشن - اسمارت مانی - الیوت۰۰۰۰۰۰۰۰اگر در جهت آگاهی بخشی توضیح بدین ممنون میشم

باشه خب پس چرا اومدی اینجا؟ برو اسنپ تا الان ۳۰۰ تومن زده بودیا

سپردمت به دوستان :rofl:

من از فانددنکست و فاندینگ پیپس(با مدارک شخص دیگه و vps و کمی دردسر) دارم از sgb هم دارم

سبک میشه گفت از مفاهیم اسمارت مانی ی ستاپ نسبتا ساده با وین حدود ۷۰و ۱ب۱ با ۲سال بکتست دقیق و اعتماد ب سیستم

مهم اینه باورها و ذهنیات درمورد ترید درست باشه مثلا اینکه ممکنه تو ی بازه ای دو سه هفته درجایی باشی یا ممکنه ماهت سربسر یا منفی بشه. اینارو به حرف خیلی وقتا فکرمیکنیم پذیرفتیم ولی باید انقدر بگذره که تسلیم واقعیت های مارکت شد و کامل ناخوداگاهت بپذیره . یا مثلا طرف دنبال وین بالا با ریوارد بالاس، یا دنبال اینه هرهفته برایندش مثبت باشه، یا دنبال اینه هرماه حداقل فلان قدر سود کنه و …. تک تک این باورها ضد سودآوری هستن . ولی اکثریت فقط میرن دنبال تکنیکال ولی تهش این ذهنیات درست و درجهت مارکت هستن که سود میارن. هر باوری که ضد واقعیت های مارکت باشه یجا خرابکاری میکنه.

ی مورد دیگه ام ک تاثیر خیلی خوبی داشته برای من، روزی یک ترید زدنه.و اینکه ستاپ من بعد از بازشدن پوزیشن رو ۱ب۱ ست میشه و بعد از گرفتن پوزیشن خاموش میکنم میرم تا فردا و خودمو درگیر بازار نمیکنم. کلا من معتقدم نباید زیاد به چارت و بازار نگاه کرد چون اساسا روان انسان خلاف مارکت بقا پیدا کرده و هرچی بیشتر با مارکت در تعامل باشی پتانسیل گندزدن و خرابکاریت میره بالا. و در خود اجرای سیستم هم باید تاحد امکان کاری کرد که موافق با روانشناسیت باشه و …

Loser cycle: ………..

عالی بود خیلی ممنون بابت توضیحات درس آموزتون و متشکر بابت اینکه اینقدر زحمت کشیدین و تایپ کردین و بنظرم نکته خیلی مهمی که گفتین ریسک به ریوارد ۱ ب ۱ بود چون خیلی از تریدرها رویاهای عجیب قریب دارن و فکر میکنن کمتر از ۱ به ۳ یعنی ناشی گری !!!

من کال شدم امروز چقدر این پولو با زحمت دراورده بودم‌.

حد ضررم برداشتم گفتم برمیگرده نمیدونم امروز چرا اینطور حرکت کرد فکر کن از صبح تا اخرشب همینطوری رفت بالا من کمتر اینطور حرکت تو بازار دیده بودم

بلدم چکار کنم همه چی مکتوبه کاش بتونم طبق اصول ترید کنم‌😔

قربان شما سلامت باشید
بله من ۱ب۱ میگیرم و به بیشتر از این هم نیازی نیست که خودمو درگیر کنم، روزی یک ترید هم میگیرم(درگیری کمتر با مارکت=ثبات بیشتر)

ما باید همه چیزو درکنارهم ببینیم و در واقعیت ببینیم نه روی کاغذ! ، اونی که میگه فقط ۱ب۳ ، آیا اگه بالای ده تا استاپ متوالی خورد میتونه با همون روحیه و دقتی که در ابتدا داشت ترید کنه؟ ممکنه به دوماه بد بخوره که مارکت جون راه رفتن نداره و ماه هارو منفی ببنده ایا به اینا فکرکرده؟ نه اکثرا به این چیزا فکر نمیکنن و روی کاغذ یکسری حساب کتابایی میکنن و سریع میان معامله میکنن. بکتست بلندمدت و درستم نمیگیرن اکثرا ۳ماهو میگیرن ولش میکنن

بحث من برتری یا خوب و بدی نیست. بحث اینه همه چیو باهم درکنارهم دید و جوری انتخاب کرد که با روانشناسی اون فرد بیشترین نزدیکی رو داشته باشه

ی بحث هم مدیریت سرمایه س، که هرچه ریواردی تر، ضررمتوالی و درودان کل بیشتر و درنتیجه ریسک در هر ترید کمتر. و درنهایت سود سیستم ها تو ی محدوده قرار میگیره و موفقیت ربطی به ریوارد بالا نداره

چند ساله ترید میکنید؟

سلام ۳سالی هست حدودا

تک تک تریدرایی که اینجا هستن . بارها کال کردن .

مهم اینه که اگه 10 باز زمین خوردی 11 بار بلند شی ادامه بدی . همین

شما کاملا درست می‌فرمایید من هم مثل شما ریوارد یک به یک میگیرم بله دقیقاً همین موضوع هست که خیلی ها اشتباه می‌کنند و بعضی افراد فکر میکنند ریسک به ریوارد و وین ریت رابطه مستقیم دارند در حالی که چنین نیست و اکثر تریدر های مبتدی هم روی ریسک به ریوارد کار می‌کنند ولی همانطور که شما گفتید در دراودان ها گیر افتاده‌ و سخت ضرر میکنند.

اما کسانی که حالت گریز را در ترید انتخاب کرده اند معمولا باید فقط به فکر اجرای درست پلن معاملاتی یا هر چیزی که در نظر دارند باشند تا نتایج مورد نظر را کسب کنند ولی سایر افراد باید متغیر های بسیار زیادی را در نظر گرفته و ترید کنند که باعث فلج تحلیلی میشه.

تریدر مگه باید کال بکنه و به وال استریت کمک بکنه حتماً اصلا موافق نیستم تریدر هایی هستند که هرگز کال یا لیکویید نشدن.

صادقانه بهت میگم اگه بعد ۳ سال ترید کردن کال کردی یعنی خیلی باگ ها داری که باید برطرف کنی . شاید از این حرفم خوشت نیاد ولی حقیقته .

من خودم کارمندم با این که حقوقی که میگیرم قابل توجه ولی خرج بالاست

عزیز من چجوری میتونم یه همچین استیتمتی درست کنم؟

بی زحمت یه راهنمایی کن

حتما باید حساب متصل به متاتریدر باشه که بشه استیتمنت معتبر که برای بقیه قابل اعتماد باشه درست کرد؟

یا مثلا کسی که تو صرافی های ارز دیجیتال(مثلا ال بنک) هم فعالیت داره میتونه بسازه؟

چند تا اصل تو ترید هست و بقیش بیشتر دکان شده برا آموزش دهنده های بازار و کسایی که می خوان جهت بدن به رفتار جمعی:

اولا این فرضیه که آینده ادامه گذشتست (تحلیل تکنیکال) که کاملا اشتباه و آینده ربطی الزاما به گذشته نداره. مثل قانون لختی فیزیک، بازار تو کانال قیمتی خودش ادامه حرکت میده مگه اینکه تحت تاثیر عامل بنیادی (خبر مثلا) شتاب منفی یا مثبت بگیره!

دوما بازار اشتباه ممکن بکنه یا خلاف انتظارات پیش بره تو کوتاه مدت. لحظه ای بخاطر شایعه ها یا خبر های غیر هم جهت با فاصله کم و هیجانی بشه. سر همین مدیریت سرمایه مهم تر از پیش بینی بازار میشه.

تنها راه چاره اصل تحلیل فاندامنتال قوی همراه با نیم نگاهی به تکنیکال و سنتیمنت بازار و مهم تر از همه اینا، مدیریت سرمایه دقیق و کنترل احساسات برای تصمیم گیری عاقلانه در مواقع بحرانی ولا غیر! بقیش کاسبی سیگنال فروشاست.

دوستان معامله گری صبر میخواد علت شکست ها بی صبری مردمه که اعتماد به نفس و امید را از بین برده و هیجان جای منطق میاد

بیاین با خودتون بگین یک معامله گر درست چرا صبر میکنه تو کارش ؟

1 : بازار ساختار واقعی خودشو نشون بده

2 : سیگنال ورود رو بگیرید و طبق پلن شما باشه !!!

3 : تاییدیه های ورود رو بگیرید

4 : با حجم مناسب وارد شید چون باید بدونی قرار نیست یه شبه پولدار بشی قمار کنی در کل تارگت های کوچیک ولی پشت سرهم نتایج جمع این تارگت ها میشه یه تارگت بزرگ مثلا 5 درصد در ماه

اینا به گفتار سادس ولی عمل مرتب این روتین معاملاتی برای خیلیا دشوار است و با خودتون بگید چند بار این نکات را رعایت کردید