زمان و سرمایتون را توی این بازار هدر ندهید!

شما معامله گران خرد همه بازنده هستید .دست از توهم سود و امید به سود اوری در اینده بردارید!

این بازار جای بزرگان هست .

شما محاله بتونید به سوداوری مستمر برسید.

هر چه زودتر به این درک برسید به نفعتون هست!

شاید خیلیا بگن این حرف دروسته و خیلیا بگن غلط هیچ دروستی غلطی نداره هر دو طرف راست میگن ولی احتمال رسیدن به ضرر تا رسیدن به سود بیشتره یعنی احتمال رسیدن به سود مستمر تو ترید خیلی کمه و احتمال رسیدن به زیان دائمی زیاده شاید برای همینه که میگن ۹۰درصد بازار زیان ده هستن تو ترید دو دسته تقسیم میشیم افراد آموزش دیده و افراد آموزش دیده و مسلط شده هم به آموزش هم به روانشناسی شخصی دسته اول آموزش رو میبینن ولی هیچ وقت به سود نمیرسن افراد دوم که کمه خیلی کم آموزش و ساختن یه شخصیت دیگه که به سختی رسیدن بهش

باز این اومد :rofl:
the GodFather دیگه نیست اذیتش کنی :rofl:

بس کن پیغمبرعلی

لابد تو بزرگی میتونی به سود برسی! :rofl:

نمیدونم چرا علاقه داره مارو از ضرر نجات بده :joy:

آفرین آقای مارکت میکر! :joy:

تو مگه سودت رو از ضرر ما نمیگیری؟

پس بزار ما ضررمون رو کنیم…

لازم نیست تو کارمون دخالت کنی. :expressionless_face:

قربانی بعدی کیه?:rofl::rofl::rofl:

آفرین اینم از اون پیشگویی هاته؟

آره اصلا عالی بود:clap::clap::clap: این پیشگویی هم با سبک ناشناختتون انجام دادید؟ همونی رو میگم که روزی ۲۰۰ درصد سود بهت میده؟ :rofl: شما واقعا نابغه‌ای. آفرین… آفرین…

سلام خسته نباشید
چند ساله تو بازاری که چنین حرفی میزنی ؟ و از طرفی تا الان حدود چقدر تونستی سود و ضرر بکنی که بازم یه همچین حرفی زدی

تبریک میگم حسابت آزاد شد به رینگ خوش اومدی کامیونیتی انقدر خلوت و بیخود شده که نیاز به یه حال حسابی داره انقدر خلوت شده که تعداد آنلاین هارو پاک کردن :joy:

تو یه پست ها گفتی من خدای تکنیکالم؟

تو جفری اپستین هستی

18

40

دروغه؟ تهدید نکن که من هم مثل تو از دل تاریکی بازی قدرت یاد گرفتم

20 سالتون هست یا 20 ساله توی بازار فعال هستید ؟

پس توی کوتاه مدت نتونستید سود ده بشید ؟

خدای تکنیکال چه سبک هارو رو بلد هستند و چه دوره هایی پیشرفته یا دیدید ؟

اسمی که انتخاب کردی بهت میاد

متغیر

دائم در حال نوسان ذهنی هستی و روان پریش

کسی هم کاری به کارت نداره خودجوش میای یچی میپرونی و میری

به تغییر ادامه بده هیچکس به هیچ جاش حساب نمیکنه .

یطوری فاز نصیحت گرفتی انگار وارن بافت یا ایلان ماسکی .

این شغل نصیحت نمیخاد

هر کس آدمش باشه موندگاره وگرنه خودش حذف میکنه خودشو و میره کنار .

حرف زیادی زدن هم بیفایدست .چون سودش انقدر جذابیت داره که تا عملا به فرد ثابت نشه اینکاره نیست با حرف منوتو کنار نمیره .

و درنهایت من افراد موفق کم ندیدم و معتقدم سود ده شدن جزو ممکن هاست نه جزو غیر ممکن ها .

حالا هر کس به روش خودش .

بیشتر اینا به دلیل تبلیغات زرد فضای مجازی وارد ترید میشن

داستان جالب شد… اینجا یه حرف دیگه زدی ها. تو این تاپیک گفتی با تجربه ای و فقط تو ترید میکنی و ما به درد ترید نمیخوریم! ولی اینجا خودت گفتی که ترید نمیکنی بهتری. عجیب شد ک… :neutral_face:

نه بابا آبگرم کن… :ice::fire:.

:joy:

اینجا میتونه تاپیک مفید و خوبی باشه اگه نکشه به کل کل و توی سر هم زدن! واقعیت بازار متاسفانه تلخه و بیشتر تریدرهای امروزی از سال 2020 به بعد و با رالی کریپتو وارد بازار شدن بعد که پولشونو از دست دادن وارد فارکس شدن تا جبران کنن. بعد با خرید انواع پکیج و پر کردن جیب پکیج فروش اومدن انتقامشونو از بازار بگیرن. این بار نه تنها پولشونو از دست دادن بلکه دارن روانشونو رو هم از دست میدن.

کشیدن اطلاعات از یک نفر بندگی نیست اطلاعات میکشی و خودش نمیفهمه چون فکر میکنه زرنگه و با همین زرنگی زیادش نمیفهمه که ماهی با دهن باز شکار میشه اگه دلت هوس 113 کرده بگو تازه ولت کردن دوباره نگیرنت ایندفعه شاهد هم دارن یادت رفته از ترس 113 به من میگفتی مامور و چت هارو تو تلگرام پاک میکردی نه 1 بار بلکه 3 بار امید آرامش تو انقدر گیجی که من به variable پیام دادم و تو با پیج اصلیت که امید آرامش جواب دادی و خودت لو دادی و دیگه نتونستی جمعش کنی برو ادعا نکن تیر سیاه ما تو قلب هر کسی میشینه فقط باید سوراخ زره پیدا کنی اینو از من داشته باش گرگ وال استریت

اگه نتونی درست رفاقت کنی وارد فاز قبل میشیم نه برای شوخی ایندفعه امتحانم نکن چون چندوقته اعصاب ندارم بخاطر رد شدن ویزای آذربایجانم

فعلا یه مدت خروج میزنم و میخوام برم سفر سلیمانیه از چت خروج میزنم جامعه گریز ترسو منظورم میدونی دیگه کشش نمیدم