اینجا هیچکی سودده نیست همه یه جوری بازنده ایم یه نفر که تا سه ماه متوالی از بازار سود گرفتع باشه رو نمیشه پیدا کنی برید دنبال یه شغل دیگ ترید نون اب نمیشه
حس و حال توضیح ندارم و اکثرا دارین درست میگین و نمیشه ایراد گرفت و واسه 99 درصد صدق میکنه ولی بازم از نظر شخصی باهاتون مخالفم ![]()
وقتی خودتون به جایی نرسید برای بقیه تجویز نکنید !
هستن افرادی که متوالی در آمد دارن . از این مارکت !
درسته جناب
حالا تشریف ببر از کامیونیتی بیرون
اصلا این متوالی رو مستمر رو از کجا میارید آقا من ۱۵ سال کاسبی کردم والا تو مغازه داری هم سود مستمر نداریم ماه هست هیچی در نیاوردی کلی هم هزینه اجازه و کارمند و کارگر دادی
حق با شماست و درست میگید
یه طومار نوشتم ویرایش و خلاصه اش میکنم داخل یه جمله
فقط 1 تا 5 درصد افراد میتونن این مهارت رو یاد بگیرن
چون این مهارت سخترین مهارت از لحاظ ذهنی و ورانی هست
حالا اینکه جز این 5 درصد باشیم یا اون 95 درصد دیگه دست خود شخصه
من و وضعیت روانیم وقتی اکانتم کال میشد ![]()
کسی که ترید میکنه باید با خودش صادق باشه که اصلا بدرد این کار میخوره یا خیر ۹۰ درصد یاشاید بیشتر از این بازار میرن و فقط۱۰ درصد یا شاید کمتر میمونن به دلیل شخصیت های مختلف
معمولا کسانی که از سن پایین شروع کردن به آموزش طبق آموزش منتورینگ من به سود مستمر خوبی میرسن اینکه برای همه یک نسخه پیچید اشتباهه
شاید لازم باشه روی استراتژی تون کار کنید و اموزش بیشتر ببینید
سلام و احترام
دوست عزیز ببخشید امیدوارم از نظرم ناراحت نشید.
واقعا این مسئله ای که میگی برای اکثر تریدرها صدق میکنه و به طور نسبی، میشه گفت درست میفرمایید. ولی از طرفی کاملا درست هم نیست و خیلی ها توانستند بالاخره به یک سوددهی مستمر برسند.
شما صرفا باید روی استراتژیت و مدیریت سرمایه ات مسلط باشی فقط طوری که اگر 100تا شکست هم بخوری، بازم بتونی جبران کنی. این کار رو واقعا با حساب میکرو خیلی خوب میشه تمرین کرد.
اما بحث ناامیدی که مطرح کردی هم مقصر شما نیستی. خیلی ها مثل شما هستند ولی علت اصلیش تبلیغات و افراد کلاهبرداری هستند که تبلیغ های آنچنانی میکنند و مردم رو گول میزنند. عمده اون افراد به واسطه ترید پولدار نشدن بلکه به خاطر همین پکیج فروختن و تبلیغات هایی هستش که انجام دادن.
شما باید با یک دید اولیه ای که قرار نیست سودهای خفن و زیاد بکنی، وارد مارکت بشی تا بعدش که سرمایه ات زیاد شد، اونوقت سودت هم زیاد بشه.
نکته اخر هم عرض کنم خدمتت که ترید به عنوان شغل اول در ایران که هر روز قیمت دلارش تغییر میکنه کلا کار سختی به حساب میاد و کاملا حق دارید به هر حال.
انشاالله که این اوضاع هم درست بشه و مردم بتونن با خیال راحت تو این بازار جذاب فعالیت کنند.
موفق و موید باشی ![]()
خلاصه بگم با احترام
وقتی شما نتونستین به هدفتون برسین بقیه رو قلاب نکنید.
وقتی نت بین الملل وصل شد عکس پراپ هایی که پاس کردم و سود هایی که کردم که در جیمیل بنده هستن رو به اشتراک میزارم.
میتونی بگی ترید کار هر کسی نیست.
این بنده خدا کی بوده که رفته؟؟
اگر با سبک های رایج و چرت و پرت هایی که همه دسترسی دارن به این مارکت نگاه کنید با نظر شما موافقم
متن رو ویرایش کردم.یه شخص بود شانسی دیدمش داخل یه گروه بعضی موقع ها تحلیل و ترید میزاشت
بعد دلیت اکانت کرد رفت کسرا بود اسمش
مسئله رو پیچیده نکنید
منظور رشد حساب در بازه بلندمدت تره
تنها کاری که بلدم همین ترید هست شاید سال ها شده که ترید میکنم و زیاد نمیام معاملاتی که میکنم رو به کسی بگم تو ترید وقتی پخته میشی که بتونی چارت رو بدون هیج خط خطوطی ببینی و سعی کنی با بازار همراه باشی شاید بیش از ۱۰۰عدد دوره آموزشی دیدم تا الان و چندین کتاب روان شناسی حتا آموزش های افرادی رو دیدم که کلاهبردارهستن ولی آخرش فهمیدم هیچ آموزشی اشتباه یا دروست نیست فقط چیزی که باید عوض بشه خود آدم هست واینکه ترید برای همه نیست افراد خیلی کمی موفق میشن و یادگیری ترید هم ایرادی نداره اگه به سود هم نرسیدین باید قبول کنید که مال شما نیست ایشالا تو یک شغل دیگه مؤفق و پر پول بشی
کسی قبل این که دکمه بایو سلو بزنه یه کف دستی میزنهنتیجش میشه این
خیلی از دوستان توی مسیر رشد و پیشرفت هستن برا همه نمیشه چنین حرفی رو زد
مسیر خیلی پیچیده ای هست فقط افراد سمج موفق میشن