فقط تریدری یا شغل دیگه ای هم داری؟

چندنفر اینجا تنها شغلشون تریده؟

چندنفر درکنار ترید شغل یا مشاغل دیگه ای دارن؟آیا درآینده قصدشو دارن که فقط بچسبن به ترید؟

بنظرم بحث جالب و مهمیه اگه دوست داشتین نظر و تجاربتون رو به اشتراک بذارین

2 لایک کرده

من هم تریدرم و طراح سایت و هم خدمات بین المللی میکنم و اکانت خارجی و مهارت های دیگه دارم

4 لایک کرده

@mohammadma286 ممنونم ازت تو بهتری من که چیزی نیستم

2 لایک کرده

شغل؟ فکر نمی‌کنم بشه به ترید به عنوان شغل نگاه کرد. من اطرافم کسی رو ندیدم که تریدر باشه و بتونه در طولانی مدت سود ده باشه. بیشتر به عنوان سرگرمی میشه بهش نگاه کرد

6 لایک کرده

قرار نیست چون فقط اطراف تو کسی تریدر سودده ای نشده پس نمیشه بعنوان شغل نگاه کرد بهش !

ما هم اطرافمون دکتر نداریم پس میتونیم بگیم چون اطراف ما کسی دکتر نیس این شغل حساب نمیشه ؟

منطقی نیست حرفتون…

16 لایک کرده

من سال هاست که تریدرم و شغل دیگه ای رو بصورت جدی دنبال نکردم و خواستم از ترید به نتیجه برسم ولی سالهای سخت و طاقت فرسایی رو پشت سرگذاشتم انگار یجور معتاد آدرنالین ترید شدم والان در زمان قطعی اینترنت در کنار تحمل استرس جنگ تحمل روزها برام بسیار مشکل شده

7 لایک کرده

دقیقا همینطوره

مثال خوبی زدی

1 لایک کرده

آخه چرا باید یه انسان بیاد وقتشو انرژیشو سرمایشو درگیر کنه فقط واسه هیجان🤔

واسه تجربه ی هیجان هزارتا کار و تفریح بهتر هست

1 لایک کرده

هیچ شغلی در حد ترید هیجان نداره و وقت ادم را پر نمیکنه!

وقتی پشت نموداری ممکنه ۲۴ ساعت زمان بگذره و اصلا گذر زمان را احساس نکنی!

3 لایک کرده

با این حرفت معلوم شد هیچی از دنیای ترید نمی دونی که همچین دیدگاهی نسبت به تریدار داری
اخه کدوم تریدری میاد 24 ساعته پشت چارت باش که چی ؟

کسی که 24 ساعته پشت چارت تریدر نیست تحت تاثیر پکیج فروشاست !!!

تریدر حرفه انقدر وقتش ازاده که نمی دونه با تایمش چیکار کنه !!! روزی 3 یا 4 ساعت نهایت وقت بزاره
کار اون روزش تمومه

3 لایک کرده

تا حدودی با دیدگاه بلند مدت برای ترید موافقم، واقعا ارامش بیشتری داری اما حس میکنم بیش از حد منفی نگرانه به ترید در کوتاه مدت نگاه میکنی

3 لایک کرده

یکم سخت هست بخصوص رو طلا که بصورت ممتد ترید موفق بزنی . اسکلپ ! لامصب صد تا کار فیزیکی بیشتر فشار میاره به آدم ! اما وقتی پینگ پایین باشه ! اصلا پیشنهاد نمیشه . خیلی ها ممکن فکر کن که اصلا امکان ناپذیر. چون مغزه تریدر فرسوده می‌کنه . بخاطر همین باید گریز زد ازش . ! من الان حدود ۳ سال خور. شد که ترید اسکلپ رو طلا . بصورت دیلی تردینگ انجام میدم پارت تایم . فقط صبح . کنارش کار بیرون فروشندگی. میکنم . با این تصمیم که سه سال پیش گرفتم برای سبک اسکلپ بهترین گزینه اینکه بیشتر ۲ تا ۳ ساعت ترید انجام بدی در روز . بقیه سرگرم بیرون باشی . !) میتونی در دراز مدت مستر باشی در مارکت .؛)

3 لایک کرده

ترید میتونه یک شغل باشه به شرطی که حداقل های زندگی رو داشته باشی و در شروع گیر سودش نباشی و عجله برای رسیدن به سود نداشته باشی، در بلند مدت بعد اینکه استیبل شدی درآمد و آرامش و تایم کاری اون قابل قیاس با هیچ شغل دیگری نیست خصوصا اگر پراپ تریدر باشی و در عمل سرمایه چندانی هم نیاز نداشته باشی، اگر ترید بهت خیلی فشار میاره و مغزت تحت فشار قرار میگیره بدون که در چهار مرحله اصلی یادگیری کوین ترودو، که اخرین مرحله میشه شایستگی ناآگاهانه هنوز به مراحل اخر نرسیدی، وقتی برسی ترید برات فرقی با یک بازی کامپیوتری نخواهد داشت پس نه با باخت اذیت میشی نه با برد خیلی خوشحال، تو این مرحله تازه میفهمی که میتونه به تنهایی شغل باشه اگر محدودیت هایی چون تحریم و بی اعتبار بودن ملیت در بروکر ها و پراپ های معتبر وجود نداشته باشد

9 لایک کرده

سلام دوستان گرامی

وقت بخیر/ سال نو مبارک /فقط تجربه شخصی خودم رو به اشتراک میذارم/خلاصه میگم: من از شهریور 1403 تا الان بازار طلای ابشده و بیت کوین و انس رو کمی اموزش دیدم و ترید رو شروع کردم / با توجه به تحریم بروکر تلگرامی بلک ولف رو مجبور شدم انتخاب کنم( صرفنظر از همه نکاتی که در مورد همه بروکرها هست ، بروکر خوبیه و پشتیبانیشون خوبه و پول منو هم نخوردن!! جوابگو بودن) حدودا 250میلیون تومن تا 300 میلیون تومن پول واریز میکردم و ترید میکردم و ضرر بیشتر و سود کمتر( همه اش هم بخودم بستگی داشت اگه تابع استراتژی و نظم و استاپ روزانه بودم سوداور بودم و اگر نه کال میکردم خودمو!!! ) بعد از اتفاقات تیرماه 1404 که اینترنتها قطع شد ، مجبور شدم جایگزین داخلی پیدا کنم، چون دوره استاد نصیری رو گذرونده بودم و میدیم که ایشان در فرازگلد ترید میکنن من هم اومدم فراز از 30 بهمن 1403 تا الان / 8 روز پشت سرهم در سود بودم و 10 میلیون تومن رو به 23650000 رسوندم و وقتی جنگ اسفند شروع شد ، دو روز بعد ترید کردم!!! چارت انس قطع بود و قیمت نداشتم !! و چون نفت بالا زده بود ، انس طلا پائین زده بود و طبیعتا طلای آبشده افتاده بود تو سرازیری. . . . منم لانگ گرفتم و استاپ نذاشتم گفتم برحسب عادت بازار ابشده ، بعد از یک واحد پوزیشن گرفتن و 3 الی 4 میلیون ضرر برمیگرده!!! و ضرر رفت 9 میلیون و یکدفعه . . . . کل حساب رفت!!! / الان دوباره شروع کردم و با احتیاط بیشتر و استاپ سیستم هر پوزیشن و استاپ روزانه کار میکنم و فعلا در سود هستم / و جمله اخر: آموزش مناسب ولازم و مفید و کاربردی +پایبندی به اموزش +استراتژی معاملاتی مناسب با سطح توان مالی و روانی+پایبندی به استاپ روزانه + ترید در بهترین و پرحجم ترین زمانهای هر بازار+ و صبر و صبر و صبر= میتونه بعد از یک سال شما رو در مسیر حرکت به قله و کسب درامد(برآیند مثبت “ماهانه” معاملات)یاری کنه و به سمت موفقیت هدایت کنه / با ارزوی سالی خوب برای شما و همه هموطنان عزیز.(ببخشید خیلی طولانی شد)

4 لایک کرده

شما بلد نیستی ما بلدیم

2 لایک کرده

هرچی بیشتر حرف می زنی بیشتر معلوم میش ک تو باغ نیستی!!!
اینکه دنبال سود با اندیکاتوری خودش به خوبی بیان می کنه داستان رو
اون لوریج 3000 بده میده تو جو گیر بشی ضرر کنی عزیز من - ما اصلا به همچین چیزی نیاز نداریم!!! 100 از سرمون زیاده برای سود گرفتن
هنو خیلی مونده بدونی داستان چیه
من تح مسیرم عزیز توصیه هاتو برا خود نگهدار!

اگر سود میکردی نمیادی همچین حرفای بزنی
معلومه تو هر مدل اندیکاتوری یا رباتی بسازی سود نخواهد داد
فک کردی یه ربات می سازی مث ای تی ام پول پارو می کنی تو چقدر ساده ای !!!

شما حتی با بهترین هوش مصنوعی ها هم نمی تونی رباتی بسازی که مث ادم ترید کنه! و سود کنه شاید سود مقطعی کنه ولی یهو کال میش
فکر می کنی میزارن با ربات سود کنی !

و واقعا اگر فکر می کنی ترید نمیش سود گرفت ول کن خوب برو دنبال یک کار دیگ ای
یاد بهرام افتادم ک میگف اخ رپ ک نیس واصه شما بچه های خوب / که توش سختی می بینین با لک های خون!

3 لایک کرده

شما درست میگید

مثلا خود من برای جبران ضرر قطعی اینترنت باز برگشتم و کلی پول گذاشتم و متاسفانه از دست دادم

البته سود کردم و بر نداشتم و می خواستم چند برابر بشه در صورتی که منطقی نبود و از دست دادم

یا نا آگاه از برخی مسائل یا قوانین بروکر ها بودم

هر دفعه به شکلی اشتباه کردم

شاید برای جبران باید بیشتر یاد گرفت و منطقی بود

ممکنه با پول بیشتر و ریسک خیلی پایین باز برگردم و ترید کنم

5 لایک کرده

خداوکیلی با کامنتت حال کردم معلومه که آدم شناسی ولی خودتو برای یکسری ها خسته نکن خودت که میدونی بی ارزش تر از این حرفان اومدن تو چت و بذر نا امیدی میپاشن و خودشونو خدای…. می‌نامند خداوکیلی قبولت دارم نه 1 بلکه 1000

3 لایک کرده

تنها راه درآمدم ترید هست که الان یک ماهه به لطف جنگ بیکار شدم.

4 لایک کرده