بالاخره بعد از اینهمه تلاش رسیدی به سود دهی ؟؟

مطمئنم اگر یکبارم توی مارکت ترید کرده باشین به این حس قطعا رسیدین که اصلا از این بازار نمیشه سود گرفت.(برای اونایی که دوره ریم رو دیدن این حرفا آشناس)

حرف هایی که خیلی میشنوین که میکن اصلا این بازار ها درست شده تا پول رو از جیب مردم عادی در بیارن.حرف هایی که مخصوصا از ict و Lit و smc و rtm کار ها خیلی زیاد شنیده میشه که میگن بهترین سبک های دنیا ما هستیم و بقیه سبک ها تله هستن تا ما بتونیم با زدن نقدینگی اون ها سفارشاتمون رو پر کنیم.

بنظر شما اصلا این حرف ها درسته؟

نظرتون رو بگید و اگر واقعا کسی هست که از بازار تونسته بصورت مداوم سود بگیره و سال های زیادیه توی بازار هست ممنون میشم نظرات و تجربیاتش رو بهمون بگه یا اگر کسی رو میشناسید واقعا معرفیش کنید(واقعا سود ده نه شنیدنی)

پراپ تریدینگ در ایران تقریبا 200 هزار تا کاربر داره و تقریبا 2000 نفر سودده، که به نسبت ترید در بروکر هم ریسک کمتری داره هم مسیر سخت تر - اما مهمتر اینه که صحت سنجی دریافت سود و برداشت از حساب ها بسیار راحت تر و منطقی تر از بروکرها و حساب های رییل هست - پیشنهاد میکنم اگر هنوز به سوددهی نرسیده اید از مسیر پراپ تریدینگ شروع کنید چون با عضویت در کامینیوتی های پراپ متوجه خواهید شد که میشه سود گرفت و الکی نیست

این بحث سود گرفتن اولیش برمیگرده به استراتژی شما و پایبند بودن کامل شما به چک لیست معاملاتی.یعنی شما قبلا از استراتژیتون قطعا بک تست گرفتین پس یک چک لیست دارین و توی مارکت این چک لیست باید کامل تیک بخوره.

یکی از دلایلی که بنظرم خیلی ها سود نمیکنن همین عدم رعایت چک لیست معاملاتی هست چون هر استراتژی یک وین ریتی داره و این وین ریت ثابت نیست عددش چون دیدگاه هر کسی فرق داره و دومین چیزی که تاثیر میزاره بنظرم توی استراتژی و سبک معاملاتی شما قطعا زمان هست خودتون هم صد در صد میدونید بعضی وقتا میفتید روی دور ترید و فقط سود میکنید تا میفتید روی دور باخت و همون توی دور باخت هست که ممکنه شما کل سودتون رو بدید بره.بنظرم فصل اول دوره فوتون خیلی این چیزارو بهتر و کامل تر توضیح داده.

اصلا بحث سوده ده بودن من نیست.بحث من در مورد این شکی هست که نسبت به مارکت و سبکی که باهاش کار میکنید به وجود میاد که در نتیجه این شک تبدیل میشه به وسواس و کمال گرایی که باعث میشه شما فقط توی چرخه ای بیفتید که همش در حال دیدن دوره های مختلف و دیدن سبک های مختلف باشید. چجوری این رو حل کردید.

در مورد پراپ تریدینک هم بهتون اینو بگم که من یک بار گواهی های سود سرمایه گذار برتر رو توی یک بازه شیش ماه چک کردم افرادی که توی این شیش ماه هر ماه برداشت داشتن و تکراری بودن اندازه انگشتای یک دست هم نمیشدن اکثر افراد یعنی 90 درصدشون بعد از همون برداشت اول دیگه اسمی ازشون نمیومد. یعنی بعد از برداشت اول اکانت رو تحویل دادن رفته و چیز خیلی جالبی که هست حتی کسی که توی sgb رکورد برداشت سود هم داره خیلی وقته برداشت نداشته.

درست میفرمائید - به اعتقاد بنده شک یا عدم اعتماد یا مباحث سایکولوژی از عدم آگاهی میاد - یک مثال میزنم اگر من بخوام برم دزدی از یک منزلی ک تا حالا واردش نشدم یا از بیرون دیدمش، حین ورود و اقدام به دزدی پر از استرس و رفتارهای خارج از اصول اون حرفه خواهم بود - اما اگر اون خونه متعلق به یک آشنا بوده باشه و من قبلا بارها اونجا رفت و آمد کرده باشم احتمالا رفتار ها و اعتماد به فرایند در من بسیار متفاوت تر خواهد بود - شاید بخش عظیمی از تریدرها مباحث سایکولوژی رو مهمتر میدوند ولی به نظر من دانش و تسلط بر اینکه مارکت چجوری کار میکنه بسیار مهمتر از سایکولوژی هست چرا که همون بخش عظیم زیان ده هستند و درک چجوری کار کردن مارکت یا ساختن یک ستاپ هم تنها و تنها با صرف وقت و انرژی و تکرار و تمرین بدست میاد. اینکه مسلط بودن به یک ستاپ یا یک سبک مهمتر از افتادن تو چرخه آموزش هست درست!!! - اما برای رسیدن به اون تسلط نیاز به حجم بالایی از دیتا و دانش هست که یا با تکرار و تمرین بدست میاد یا با آموزش (همون آموزش دهنده هم با تکرار و تمرین رسیده به اون سبک) ولی چون دیتای اکادمیک و یا منبع علمی معتبر و مستندی وجود ندارد و اتفاقا مطالب زرد زیاد است ناچار دیدن سبک های مختلف و وسواس و کمال گرایی جزوی از پروسه آموزش و یادگیری میشه و اجتناب ناپذیر است -اینگونه که شاید با مطالعه و تکرار و تمرین زیاد بشه موفق شد ولی با آموزش کم قطعا نمیشه مگر اونقدر تکرار و تمرین زیاد باشه که بچربه بهش- که اونم در عمل اتفاق نمیافته چون ذات کار پرتکرار خسته کننده است مگر هی مطلب جدید بیاد و در گرو اون جذابیت موجود در مطلب جدید بشه هی تکرار و تکرار کرد و در نهایت “اون تکرار به شما کمک خواهد کرد” نه اون مطالب آموزشی (این نکته بسیار ظریفی بود)

هیچ تضمینی برای سود در ترید وجود نداره بازار احتمالاته باید با دانش غیر عمومی کافی و مدیریت ریسک قوی و همچنین استراتژی شخصی تو بازار کار کرد وگرنه ضرر تضمینیه با دانشی که از تریدر های بانکی یا بازار ساز ها منتشر شده برای عموم شما فقط به ضرر می‌رسید دانش باید از بازار و تجربه باشه تا به سود برسید .

موفق باشید.

اونچه هربار انسان رو در دوراهی و شک قرار میده، نداشتن ثبات در یک آورده است. وقتی کسی هرماه ۱۰۰ میلیون درآمد نداره سوالش این: واقعا میشه هرماه ۱۰۰ میلیون درآمد داشته باشم؟

ولی وقتی جزو داشته‌های پایدار کسی باشه چنین سوال‌های شک برانگیزی - که قابل درک و طبیعی - پیش نمیاد.

به همین دلیل من فکر می‌کنم برای اینکه چنین سوال‌هایی آدم رو اذیت نکنه، باید مقدار و انتظارِ برداشت سود کم‌تر از نیاز باشه. وقتی نقطه رفاه حداکثری من در این زمان دو هزار دلار باشه و حداقل‌ترین سود مورد نیاز ۲۰۰ دلار باشه، باید به هر ۲۰ تا ۵۰ دلار برای برداشت راضی باشم تا ضمن نداشتن فشار روانی، این عدد به عنوان اولین دایرهٔ حفظ سود توی ذهن تثبیت بشه.

باز در تکمیل این مطلب روان‌شناسی که من تجربه کردم صحبت دوستان در بخش‌های ستاپ معاملاتی هم تکمیل کننده است.

عزیزم ما اینجا داریم زحمت میکشیم!!!

به سود هم میرسی یکم باید عجله نکنی پوستتم کلفت باشه

در کل ترید هم مثل دانشگاهه یه 4 سال فقط خرج میکنی بعدش کم کم میوفتی رو غلتک

ماهی 50% سرمایت هم میتونی سود بگیری تقریبا

والا لذتی که تو سود گرفتن تو حساب شخصی هست تو پراپ نیست

اولا نگران قوانین دست و پا گیر نیستی

بعدشم برداشت ها هم که راحتن سختی ندارن که

پراپ ها هم واقعا کاساز یودن که همشون ورشکست میشدن

بنظر بنده پراپ رو باید بعد اینکه واقعا کاربلد شدید استفاده کرد

بله دقیقا اینجوریه.فک کنم با مثال سکه و مدیریت ریسک آشنا باشید

وگرنه اینکه میگن تو بانکا نشستن تا استاپ مارو بزنن خیلی واقعی نیست

معامله گرهای خرد فقط 5% بازار رو تشکیل میدن ولی چون یکی بالا سرشون نیس که ازشون نتیجه بخواد باعث میشه از لحاظ روانی نتونن استیبل باشن

تا پنج سال اول بازنده هستی

ولی بعدش میگفتی رو غلتک

فقط

فقط

باید استراتژی خودتو تو این مدت پیدا کنی

از سال ۹۴ که وارد این جهنم شدم به هر دری زدم تا خودمو پیدا کنم هر آموزشی که بگی رفتم دنبالش تا دوره ۹۸ سعید خاکستر و هزار کوفت دیگه

تا بلاخره استراتژی خودمو با ایچی مو کو ساختم

نه شب زنده داری نه کال مارجین شدن و…

مثل آدم ترید میکنم و حال میکنم به جایی رسیدم که حتی کانال و گروه تشکیل دادم با کلی ممبر

ولی یه چیزایی دیدم

به اشکهایی و یه ناله های که خدا داند همه رو پاک کردم رفتم تو لاک خودم

طرف فکر می‌کنه اها خوب بریم یه حساب باز کنیم

وترید کنیم و پولدار بشیم

نه عمو اینجا خود جهنمه خود خود جهنمه

اگه حوصله ۵ سال باخت رو داری توانایی مالی شود داری وارد شو

من شرکت داشتم شرکت پیمانکاری با کلی نیرو و غیره

همه رو باختم

ولی خودمو نگه داشتم

و حالا دارم ….

باید قبول کرد که ترید در دسته شغل های فوق تخصصی جهان قرار میگیره مثل جراح مغز و اعصاب و خلبان جنگنده و مهندس ناسا و غیره
ینی کمتر از 1درصد مردم میتونن جراح بشن و بیشتر از 99درصد در رسیدن به این هدف شکست میخورن ولی دلیل نمیشه که هیچکس نمیتونه جراح بشه
با سال ها تلاش و صبر و استمرار و استقامت و البته هوش و حافظه خوب میشه متخصص شد.
بازار نیومده پول ما رو بگیره فقط خیلی سخته

اینم باید در نظر گرفت که شما با خرج ۲۰۰ ۲۵۰ دلار میتونی حساب ۱۵ هزار، ۲۵ هزار خرید و برداشت خوبیم ازش داشت در صورتی که ریسک کلی که روی معاملگر میاد نهایت ۲۵۰ دلار خرید اکانته نه کل بالانس که فرض بگیریم ۱۰ هزار دلار حساب ریل باشه…

ولی در کل بالانس حساب ریل برای افراد که سالها در مارکت بودن و تجربه داشتن بیشتر پیشنهاد میشه تا افراد مبتدی و تازه کار

ببین این حسی که الان داری رو میشه گفت 99% تریدرها با گوشت و پوستشون لمس کردن و تو مباحث سایکولوژی بهش میگن دره ناامیدی، جایی که تمام توهمات اولیه آدم میریزه و سیلی واقعیت رو می‌خوره از مارکت.

در مورد این حرفای سبک های اسمارت مانی و ict و rtm که میگن بقیه نقدینگی هستن و ما پول هوشمندیم - اتفاقا اینا دقیقا مصداق همون مطالب زردی هست که دوستمون تو کامنت قبلی به درستی بهش اشاره کرد - اساتید این سبک ها برای فروش دوره هاشون نیاز به یک “دشمن فرضی” دارن تا بگن ما بهترینیم - در صورتی که مارکت اصلا شعور نداره که بدونه من کلاسیک کار میکنم یا شما ict! بازار فقط و فقط با حجم اردرا جابجا میشه - یه عده میان اسم اردر بلاک رو میذارن روی همون نواحی عرضه و تقاضای قدیم یا شکست فیک رو میگن لیکوئیدیتی هانت تا ما حس کنیم راز عجیبی کشف کردیم و بریم تو همون چرخه باطل آموزش دیدن های مکرر.:mouse:

اینکه میگید بازار طراحی شده جیب مارو بزنه هم خیلی نمیشه باهاش موافق بود - بازار کلا یه محیط بازی جمع صفر هست - یعنی برای اینکه من تو یه معامله 100 دلار سود کنم قطعا یه نفر دیگه باید تو دنیا 100 دلار ضرر کنه - موسسات بزرگ بانکی برای پر کردن اردرهای میلیون دلاریشون نیاز دارن که ما تریدرهای خرد استاپ بخوریم و از ترس خارج بشیم تا حجم اونها پر بشه - این ذات بی رحم بازاره نه یک توطئه شخصی برای زمین زدن شخص من و شما - اتفاقا همونطور که کامنت قبلی گفت وقتی با تمرین و بک تست دیتای کافی از رفتار این موسسات به دست بیارید دیگه موقع ترید اون استرس دزدی از خونه غریبه رو ندارید چون میدونید صاحبخونه قراره چیکار کنه.

اما در مورد اینکه میشه مستمر سود گرفت یا نه؟ بنظرم قطعا میشه - ولی اصلا شبیه اون توهماتی نیست که تو اینستاگرام میفروشن به ملت! - تریدر سودده اتفاقا خیلی کار خسته کننده ای داره - دقیقا همون ذات پرتکرار و خسته کننده ای که دوستمون اشاره کرد - طرف میدونه استراتژیش مثلا 45% وین ریت داره و ریسک به ریواردش روی 1:2 تنظیم شده - از نظر ریاضی میدونه که از هر 10 تا معامله اگه 6 تا رو هم استاپ بخوره و فقط 4 تارو تارگت بزنه بازم در برایند کلی تو سوده - این آدم دیگه دنبال سبک جدید نیست - روانیه اجرای ربات گونه همون ستاپ تکراریه - و به قول کامنت بالایی همون “تکرار” هست که در نهایت نجاتش میده نه پیدا کردن یه سبک آموزشی جدید.

بنظرم هرچی زودتر آدم از این چرخه ناامیدی و پریدن از این سبک به اون سبک بیاد بیرون بهتره - یه ستاپ که با روانتون سازگاره رو انتخاب کنید و با یه مدیریت سرمایه خشک و بی روح فقط 6 ماه بدون فکر کردن به برایند اجراش کنید - اون موقع میبینید که واقعا میشه از این مارکت هم پول دراورد.

کاملا نظر شخصیم رو گفتم عزیزان
ممنون که خوندین
موفق باشید

سلام بنده ۶ سال هست‌که تو‌این‌بازار هستم، اوایل ارز دیجیتال بودم الان ۲ سال هست فارکس کار‌میکنم، من‌خودم‌میگم میشه به یه درآمد مستمر رسید از این بازار، ولی باید اونقدر قلدر باشی تو‌بازار بمونی و‌یاد بگیری، تجربه تو‌این بازار خیلی مهم هست به نظر من حتی بیشتر از استراتژی ای که خودت ساختی و بهش رسیدی، نمیخوام‌زیاد وارد جزییات بشم ولی اگه‌ کسی یه سرمایه‌خوب داره نسیت به‌اون‌سرمایه طمع نکنه قطعا به درآمد مستمر میرسه.

هر شخصی که در این بازار زنده مونده چند مورد را تجربه کرده

1- همه سبک هارو یکبار تست کرده
2-بلاشک همه آقای وایکوف و الیوت را تحسین کردند
3-بعد از مدتی به دنبال آموزش های مایکل رفتن
4-بعد از همه اینا به این رسیدن که باید به ساده ترین شکل ممکن سود بگیرن
5-شکست خوردن
6-با یک هفته سود ده بودن توی دیوار دنبال حضرت گشتن
7-بد شکست خوردن
8- شکست خوردن
9-همین که بدون ضرر بودن براشون پیروزیه

در انتها به این نتیجه رسیدن که با یک عدد چارت خالی طلا و مقدار بسیار بسیار زیاد صبر میشه از بازار سود گرفت

حاصل 5 سال تلاش من در این بازار فقط یادگرفتن ( صبر ) بود ، بدون صبر شما اگر از آینده بازار هم مطلع باشید باز هم شکست میخورید

ارادت

قطعا تمام موارد که دوستان گفتن درسته . اما

فردی که دچار چرخه ناامیدی شده این حرفا درسته کمک کنندس اما بهترین کار اینه که با چشم خودش سودها و برداشت ها و اکانت هایی که پاس شده یه نفر رو ببینه تا بتونه به سرعت از این مرحله خطرناک عبور کنه و وارد مرحله ها و درگیری های بعدی بشه .

چرخه ناامیدی رو یا باید محکم شکست و ازش عبور کرد و یا میتونه باعث حذفت بشه .

اگر دیدن سود های مستمر برای کسی کمک کنندس میتونه بهم پیام بده در روبیکا

Ho3einkhademian

سلام عرض میکنم خدمت دوستان گرامی قبل از هر چیز بابت مطلبی که در ادامه قرار میدم عذرخواهی میکنم چون این نظر شخصی بنده هست و به نظرات تمام دوستان احترام میگزارم

موفقیت در این حرفه مستلزم این هست که یکسری مراحل رو درست طی کنیم .اگر کسی میخواد در ترید به سود مستمر برسه برای شروع باید دو تا ویژگی رو داشته باشه

1- فکر آزاد 2- پول مازاد که پول مازاد هر شخصی با دیگری متفاوت هست دقیقتر اینکه اگر اون پول رو از دست دادی به زندگی شما لطمه نزنه و از لحاظ روحی دچار مشکل نشی نه اینکه دنبال این باشی که بخواهی با ترید کرد هزینه اجاره منزل یا شهریه و غیره رو از این راه بدست بیاری

مرحله بعد آموزش هست که شامل سه بخش میشه 1- آموزش تحلیل تکنیکال 2- آموزش مدیریت ریسک و سرمایه 3- آموزش روانشناسی

بعد از گذراندن این سه مرحله بهتر هست یک حساب دمو با مبلغی که قرار هست در آینده در حساب واقعی فعالیت کنه باز کنه و اگر در این سه ماه کارنامه مثبتی داشت یک حساب واقعی افتتاح کنه و شروع به ترید کنه

البته نکات مهمی برای ترید در حساب واقعی هست که باید برای موفقیت رعایت بشه که با توجه به طولانی شدن مطلب از پرداختن به این موارد خودداری میکنم

سلام . خوب اکثر گفته ها گفت شدند درست قابل تحسین.

اول باید جدی بگیرید تردینگ شخص حرفه ای و تخصص خیلی حرفه ای هستش . یعنی درجه سختی ! بسیار بالا .

دوم توهمات که اکثریت اول کار دیدم و فکر میکردم از یک پوزیشن ۳۰‌دلار توقع ۳هزار دلاری داشتن(اینستاگرام) یک فید چرخه هستش .

به چشم تخصص ببینی روزی ۱۰ تا ۲۰ دلار در بیار در هفته میشه ۶۰ دلار این خودش شغل حساب میشه که میشه ازش پول در آورد. بعد مدتی اندی همین میتونی از روزی ۲۰ دلار شروع کنی تا هرچی توانایی گسترش بدی حق تو میتونی بگیری از مارکت . مهم اینه تردینگ به چه چیزی می‌شناسی ؟

باید تکلیف خودت مشخص کنی چقدر توقع داری . مثلاً من نرمال مارجین ۱۰گی توقع ۲۰۰ دلار در شرایط نسبت پر نوسان چارت در روز توقع دارم . باید برای خودت سقف تایین کنی . تا درک کنی برای اینکه متوجه بشی اول کل هوم معلوم نیست چند سال ترید کردی ؟) ولی پارت تایم ترید کن بذار بخش کوچک زندگیت ترید باش . اینجوری میتونی دیدگاه بلند مدت داشته باشی وقتی دیدگاه بلند میگیری همون حرف که دوستان گفتن وین ریت ۴۰ رضایتت جلب می‌کنه .

در آخر بله ترید مستمر میتونی ترید بزنی هر روز خدا میتونی سوده باشی . اما شغل سخت و طاقت فرسا هستش خستگی داره زیاد . !)

تنها موردی که تو بروکر ممکن نگرانی ایجاد کنه امنیت سرمایه بالا که در بروکر شارژ میکنیم و اگر جمع کنه بره و یا بلوکه کنه کاری از دستمون برنمیاد

حداقل پراپ سرمایه اولیه کمتری میخواد هرچند تعداد غیر معتبرها بسیار بیش از معتبرها هست