داداش احترام بزرگتر واجبه
هرچی اون بگه ![]()
وضعیت حاجی هر بار بعد از فروختن داگ کوئین ها تو صرافی هادی :
3سال.نظاره گر و تحلیل و ریختن پلن
حاجی اگه هک نمیشد
۲ سال و ۵ ماه از روز شروع میگذره ک دو ماهش با جنگ گذشت قبل جنگ ۳ ماهی میشد سود ده شده بودم حساب سرمایه گزار برتر مرحله اولشو دو درصد دیگه میخام پاس کنم.
نقطه قووتم ب نظرم تکرار نکردن اشتباهات بود زود درس گرفتن نرفتن دنبال اموزش های مختلف فقط رو ی اموزش متمرکز بودم.
پیشنهادم برای تریدرا برای اینکه ب سود دهی برسن…
۱. تعداد معاملات روزانه خیلی کم خودم چند ماه از دو ترید در روز ب یدونه رسوندم.
۲.مدیریت سرمایه سخت گیرانه .
۳.تایم مشخص برای ترید در روز حداقل ۳ ساعت
مثلا ۵ تا ۸ شب
۴.عکس گرفتن از اول و اخر معاملتون نوشتن احساساتتون و شرایط معاملتون.
و این ک دنبال معجزه نباشید فقط صبور باشید.
سال 1400 شروع کردم
تا دو سال ضرر ده
سال سوم برابر
سال چهارم دوتا برداشت 10%
1400 تا اخر 1404 طول کشید
برگردم قطعا بازم همین مسیر رو میام
راست میگی این بهتر بود ![]()
90 درصد قبل جنگ سود ده شدن ![]()
من آذر شروع کردم سبک جدیدمو
تازه از بکتست دراومدم
میخواستم حساب دمو باز کنم که مثلا بعد یه ماه به منتورم نشون بدم
خوردیم به دی ماه
باز دوباره بعد دی اومدم شروع کنم
خوردیم جنگ
الان وسط جنگ دوباره شروع کردم
بعدش به چی بخورم معلوم نی
باز بک تست بگیر ضرر نمیکنی
مطمئن باش تو مسیر پیشرفتی.
دقیقا از همون زمان به بکتستام ادامه دادم و خیلی از ایراداتم رو توی این چند ماه رفع کردم
به جرعت میتونم بگم اگه جنگ نمیشد من فرصت اینو نداشتم که اینهمه اشکال گیری کنم و ایراداتم رو برطرف کنم
خداروشکر
استمرار تو هر مسیری تورو ب موفقیت میرسونه عجله نکن دوست من همه چی ب وقتش اتفاق میفته.
5 سال روزی حداقل 10 ساعت…ولی بالاخره بازار رو فهمیدم
حاجی بعد نظرات بقیه آدم فکر میکنه پراپی که پاس کرده شانسی بوده:neutral_face:![]()
خدا بخواد زامبیا
شما احتمالا آدم منظم تری هستید
و همچنین صبورتر
سلام من از سال 98شروع کردم اوایل فکر میکردم دیگ به سود دهی رسیدم 500دلارو کردم 1000دلار و توی یک معامله کال شدم بعدش برای چند سال بیرون کار کردم هزار تا بدبختی کشیدم ولی فارکس رو ول نکردم یادمه چند نفر بودیم شروع کردیم همشون خسته شدن وسط راه ولش کردن الان 8ماهه به سوددهی مستمر رسیدم و کنارش پراپ هم پاس میکردم برای چند نفر پاس کردم ولی حساب ریل رو خراب کردن برای خودمم گرفتم توی مرحله دوم 2درصد مونده بود پاسش کنم نتا قطع شد بنظرم موفقیت در بازارهای مالی به خیلی چیزا بستگی داره باید اون 5سالو تجربه کنی داشت به ذهنیت درست میتونه معادله رو عوض کنه
داشتن ثبات نظم و انضباط بزرگترین فاکتور موفقیته باید هرروز طبق برنامه پیش بری
داشتن لبه معاملاتی
مدیریت سرمایه دقیق
روانشناسی و هوش هیجانی
بروز بودن
یه توصیه دوستانه بکنم اونایی که بعد چندین سال هنوز به سوددهی نرسیدن با این که همه چیزو بلدن ولی درجا میزنن مشکل نداشتن دیسیپلینه نظمه ثباته
هر روز بدون توجه به حال و روحیت و مشکلات جامعه اون کاری که باید انجام بدی رو انجام بده هر روز انجامش بده قسم میخورم اونجاست آدم موفق میشه
چون از نظر ما هنوزم داگ کوئینه . باید یک فرقی با با سوادهای امروزی داشته باشیم ما باهاش خاطره داریم