چند سال طول کشید تریدر بشید؟

شش سال ابتدا با کریپتو بازار اسپات شروع شد بعد وارد چرخه فیوچرز و حدودا 4 سالی میشه وارد فارکس شدم

1 لایک کرده

تروخدا فقط یکی به من بگه منظور ایشون دوج کوین نبود :expressionless_face:

2 لایک کرده

:expressionless_face::expressionless_face::expressionless_face: تریدر هیچ وقت خودش نمی دونی کی تریدره

2 لایک کرده

درود برشما

از گفته هاتون مشخصه که یک تریدر واقعی هستید نه یک تریدرنما. کاملاً موافقم و لذت بردم از خوندن پستتون

1 لایک کرده

شیش سال ………………..

و تنها نصیحتی که میتونم بکنم خودتونو درگیر سبک و نمیدونم تحلیل و اینا نکنید

مدیریت سرمایه و انضباطططط حرف اول رو میزنه

یه استراتژی منطقی داشته باشید و منظم برید جلو چارت و نقاشی نکنید :folded_hands:

1 لایک کرده

سال98با بورس اشنا شدم 600میلیون سود کرده بودم همش شانسی بود 99بوررس ریزش کرد کلا 40-50تومن از سودم مونده بودبعدش وارد کریپتو شدم 2000تا اونجا ازدست دادم.یه سال بعدش وارد فارکس شدم
توفارکس اوایل خیلی غیر اصولی ترید میکردم حسابم 2000تا می رفت تو ضرر بعد برمیگشت 500دلار سود می بستم.اخرسر بازار گیرم انداخت تا مرز کال شدن رفتم بعدش با نصف ضرر 2600تا ضرر بستم از اون روز به بعد سعی کردم اصولی ترید کردم
بعد اون همه ضرر و غیر اصولی ترید کردن 3سال اصولی ادامه دادم تو یه سال اخیر برداشت های ریزی داشتم.تازه پراپ 15کارو پاس کردم اکانت ریلم رو یه روز قبل جنگ دادن بعدش جنگ شد :joy: :joy:

1 لایک کرده

انزمان ما بیسوادها بهش میگفتیم داگ کوئین وقتی باسوادهایی مانند شما وارد بازار شدند اسامی هم اصلاح شد و شد دوج کوئین انزمان که ما میگفتیم داگ کوئین همه ان را با هات داگ اشتباه میکرفتند

2 لایک کرده

سال 2006 اولین حساب ریل رو تو northfinance یا همون fxpro باز کردم هنوزم مثل شاگرد دارم یادمیگیرم و خودمو تریدر نمیدونم این حرفه انتها نداره از یک طرف مثل علوم تجربی از با دیتای خام طرف هستیم و همونطور میدونید سیستمهای دیتا محور زایشی هستن هر لحظه با ترکیبات مخلتف و احتمالات طرف هستیم و از طرف دیگر مثل علوم انسانی با روحیات و عواطف انسانی روبرو میشیم و این پیچیدگی رو چند برابر میکنه . برای همین ساده سازی یکی از ارکان اصلی این حرفه هست. در غیر اینصورت وارد یه بی راهه هایی میشید که انتها نداره.

3 لایک کرده

یکی از ویژگیهای تریدر این هست که در مسائل کاری احساسات رو کاملا کنار میذاره ولی من این رو تو تریدرهای جدید اصلا نمیبینم به راحتی به همه به عنوان استاد اعتماد میکنن یا از روی حس بای و سل میزنن یا به راحتی تو زمینه کاری به هم توهین میکنن.

3 لایک کرده

۲ سال

با روزی ۱۰ ساعت تمرین

1 لایک کرده

والا فراز وصل میشه ، mt5 پروکسی هاش میپره. این دوتا وصل میشه برق میره. برق هست اعصاب نیست کشش نداره این بدن بخدا

اینم داشته باش خوبه

1 لایک کرده

راستشو بخوای من بعد 2 یا نهایتا 3 ساعت تمرین از سیستم بلند میشم
چون بعدش دیگه تمرکز ندارم برای ترید

1 لایک کرده

@Omid.aramesh @user_40615 دوستان عزیز
خواهشمندم توی هر تاپیکی میرید اونجارو به فنا ندین

1 لایک کرده

سلام وقتتون بخیر ببخشید مزاحمتون شدم شما درحال حاضر آیا با نت ملی ترید کردید؟؟

خیر
توصیه میشه نکنید
صرفا اگه خواستید برای تمرین دمو کار کنین
وگرنه اکثر اینها بروکر های b-book هستن

اوایلش منم همینطوری بودم

بعدش به خودم اومدم دیدن چندین ساعته دارم تمرین میکنم و گذر زمانو حس نمیکردم

1 لایک کرده

از سال ۹۷ همسرم شروع کردن اموزش دیدن من نقش مترجم و نصاب براشون داشتم اون موقع خیلی سخت بود هیچی نبود لامصب خودمم از ۲ سال پیش شروع کردم در کنار ایشون یادگیری تازه چندماه بود به سود رسیده بودیم که نتارو قطع کردن :woman_facepalming: تقریبا ۶ ۷ سالی طول کشید تا قشنگ به سود برسیم و نفس راحت بکشیم ولی واقعا وقتی به پشت سرمون نگاه میکنم تنو بدنم میلرزه خیلی سخت گذشت بهترین روزامونو توی عقد پای چارت گذاشتیم و استرس کشیدیم خودمون دوتا بودیم هیچکس درکمون نکرد و همه ناامیدمون میکردن ولی بالاخره شد :slightly_smiling_face:

9 لایک کرده

چند سال بخور نون و تره
یه عمر بخور نون و کره
خدا بهتون برکت بده (راستش پستتون خیلی بهم امید داد)

2 لایک کرده

خب اون موقع بیسواد بودید الان دیگه چرا داری میگید عزیز دل ؟ :slightly_smiling_face:

2 لایک کرده