درود امیدوارم حالتون عالی باشه.
اگر برمیگشتین به قبل از اینکه پیگیر عرصه تریدینگ بشین و واردش بشین ؛ بازم این کار رو میکردین؟ ![]()
من خودم شخصا جوابم آره هستش. ![]()
![]()
شما چی؟ ![]()
-پرسود و موفق باشید
درود امیدوارم حالتون عالی باشه.
اگر برمیگشتین به قبل از اینکه پیگیر عرصه تریدینگ بشین و واردش بشین ؛ بازم این کار رو میکردین؟ ![]()
من خودم شخصا جوابم آره هستش. ![]()
![]()
شما چی؟ ![]()
-پرسود و موفق باشید
نه.اینهمه وقتی که برای یاد گرفتنش میزاری بنظر من با این احتمال موفقیت خیلی پایین اصلا ارزش نداره.اینهمه جزوه نوشتن و تمرین کردن و وقت گذاشتن رو برای هرکاری بزارید بعد از یک سال استاد اون کار میشید ولی توی ترید تازه اگه خیلی خوب باشید شاید بعد یک سال بتونید یک تریدری باشید که نه سود میکنه نه ضرر یعنی سر به سر.
درود
نظر جالبیه و البته خیلی هم منطقی ![]()
![]()
جواب من بله ولی بگم کلاه برداری کانال سیگنال کریپتو ی باعث شد بیام و وفتمسمتش مثل خیلی ها فکر پول 1 شبه ولی نه و 4 سال و 1 ما میگزره و اما الان خودم تریدر و تحلیل گرم و باعث شد زندگی کنم و یاد بگیرم و به قولی ادم بشم و صبر داشته باشم و کنترل ترید شغل نیست زندگیه
خیراین شکلی نیست دوست عزیز
برنامه نویسی،گرافیک،کارهای فنی و هرکار دیگه ای که من بهش فکرمیکنم به سالیان سال تلاش نیاز داره که توش خبره بشی
تازه با این بازار رقابتی وچالش های زیادی که هست نون خوردن به این راحتی نیست و علاوه بر مهارت سخت(technical skill) تمرکز ویژه ای هم باید رو مهارت های نرم و توسعه فردی(مثل مهارت های ارتباطی،مارکتینگ و…) گذاشت که خود اون این مهارت ها هم به چندین سال مطالعه و تلاش نیاز داره.با همه ی اینها تو اکثر این شغل ها عموم مخاطبا و بازار کار متمرکز رو درآمد ریالی هستش.
ولی موافق این هستم که آدم همه ی توانشو فقط رو ترید نذاره و کنارش یه شغل و تخصص دیگه رو هم دنبال کنه
درود عالی
موفق باشین ![]()
درود
موفق باشین ![]()
درود
دقیقا شما نمونه ی یک تریدر ضررده بودید!
مرسی از شرکتتون ![]()
تریدری به نام سود ده وجود نداره!
خودتون را فریب ندید
همه ضرر میکنند ولی یکی شجاعت گفتن شکستهاش را داره
99% جرات اعتراف کردن به شکستها و ضررهاشون را ندارند!
این مسیری که که در پیش گرفتید به نابودی سلامتی و سرمایتون منتهی میشه!
هر چه زودتر این موضوع را درک کنید به نفعتونه!
صددرصد
هزار بار دیگه هم برگردم عقب مجدد ترید رو انجام میدم
اصلا یکی از حسرت های زندگیم اینه که چرا دیر شروع کردم، در صورتیکه فرصتش رو داشتم چندین سال زودتر واردش میشدم.
کسی که ترید میکنه و میدونه داره شکست میخوره و ضرر میکنه
مثل یک معتادیه که تا خودش را از بین نبره متوجه نمیشه چه سرنوشتی داره برای خودش رقم میزنه!
حالا هر چه هم دیگران که این ازمون را قبل از انها پشت سر گذاشتند ، نصیحتش کنند متوجه نمیشه!
ولی خوب زمان دارید توی مسیر ترید و پولسازی خیالی بمونید.به هر حال این یک تجربه فراموش نشدی سنگین و ساختارشکن برای شما میشه!
این هم دید یک فرد که زندگیش را در ترید باخته !
غم انگیز ولی واقعی
درود
عالی عالی ایشالا همیشه پرسود و موفق باشید ![]()
درود
شما چون بازنده هستید بقیه هم مانند خود بازنده و قمارباز میبینید. جرعت داشته باشید و با اینکه شما جزو افراد ضررده ی مارکت هستید رو به رو شوید، شما درک و فهمی از بازار نداشته و باختید!
کسی که تاپیک را ایجاد کرده با توجه به ضررهای سنگین و شکستهای پیاپی
الان در بین دوراهی قرار گرفته
الان در سردرگمی فرو رفته که چرا توی بازاری که ارزشش را نداشت وارد شدم
احتمالا به زودی به شکستها و ضررهای سنگینی که کرده اعتراف میکنه!
کل سابقه استارتر تاپیک ، با سابقه بیت کوین ۱۲۰.۰۰۰ دلاری برابره!
یعنی زمانی که بیت کوین به 120.000 دلار رسیده ، متوجه شده بازارهای مالی و ترید یعنی چه!
تهش در میاد این کسی که اینجا همش میگه ترید ضرره از موسسه اون شیاد بزرگ(فکر کنم اسمش معماریان باشه) با دستیارش ترکفر هست
بازی ذهنی نکن عزیزدل، من با برداشت هام میتونم هرچیزی که با امید خریدشون ترید رو شروع کردی رو بخرم و رایگان بدمشون به دیگران!
البته قطعا برای فقیری مانند تو عجیبه که ینفر از این بازار سود کنه!بایدم عجیب باشه خب
چون شما ایکیو لازم برای سوددهی نداشتی
عزیز وقتی شما نمیدونستی ترید یعنی چی من داشتم هولد میکردم ![]()
درود
ایشون مغزشون توان و کشش سوددهی نداشته و دچار زوال عقل شده.
لطفا اگر در توانتون هستش یه دعا برای شفا یافتنشون بخونید ![]()
![]()