سلام
خیلی دلم میخواد بدونم اکثر تریدرای ایرانی از چه سنی به فکر ترید کردن افتادن
چند ساله کار میکنید؟
اگه نکته ای برای جوون تر از خودتون و کسایی که تازه این مسیر رو شروع کردن دارید بگید
( ممکنم هست تازه شروع کرده باشن و جوون تر از شما نباشن ولی خب)
سلام
خیلی دلم میخواد بدونم اکثر تریدرای ایرانی از چه سنی به فکر ترید کردن افتادن
چند ساله کار میکنید؟
اگه نکته ای برای جوون تر از خودتون و کسایی که تازه این مسیر رو شروع کردن دارید بگید
( ممکنم هست تازه شروع کرده باشن و جوون تر از شما نباشن ولی خب)
من از 18 سالگی شروع کردم الان یه سال و نیمه با ترید آشنا شدم و تجربه دارم. یه نکته بگم مهم نیست ترید رو از چه زمانی شروع کنی مهم اینه که ترید میتونه زندگیتو تو یه مدت معلومی عوض کنه و اگه عوض کنه خیلی قوی تر از ورژن قبلیت میشی.
از خگستر شروع کردم(98) الانم با داوجونز ادامه میدم✌🏼
یکی از کسانی که توی یکی از بروکرها کار میکرد یادم هست یه بار گفت تا حدود ۱۰ سال پیش تعداد تریدرها خیلی معدود بود و اکثرا بالای ۴۰ سال بودن هر سال که گذشت رنج سنی ترید در ایران اومد پایین، این رنج سنی رو یه بار یکی از پراپها یا بروکرها از مشتریانش منتشر کرده بود که اولویت با جوانها و حتی نوجوانها بود. شرایط باعث شده که همه، بخصوص نوجوونها و جوونها به ترید در این شرایط به عنوان راه برون رفت از بن بست ها نگا کنن. این که در عمل چی میشه بحث دیگه ای هست.
با سلام و وقت بخیر مهدی جان . من ۲۸ سال سنم هست و تقریبا ۵ سال و ۵ ماهی هست که سابقه آشنایی با فارکس رو دارم یعنی حدودا از ۲۲ و خورده ای سالگی . یک نکته ای که برام مهم تر از بقیه هست و فهمیدم طی این مدت این هست که در بازار هیچ قطعیتی نیست . امیدوارم موفق باشید .
دقیقن
عین یه دانشگاه میمونه که جدای پول درآوردن بهت نظم و دیسیپلین رو یاد میده
یادش بخیر ![]()
یک سال اول فعالیتم تو بورس بود
خنصیر و حتاید رو خیلی دوست داشتم:handshake:t3:![]()
![]()
شرایط جالبی نیست
ولی اتفاق باحالیه که جوون ها سراغش اومدن
در سنین 30 و 40 که تازه وارد میشدن قبل تر الان دیگه برای خودشون حرفه ای خواهند شد ![]()
بهبه تو سنی که مغز آدم هنوز آمادگی یادگیری رو داره شروع کردی
موفق باشی ![]()
من از 23 سالگیم شروع کردم و الان تقریبا یک و نیم سالی میشه
26 سال - 18 سال
هر ترید رو اینجوری در نظر بگیرید:
شما یک سرمایه گذارید، یکی که تا به حال باهاش معامله ای نداشتین با سرووضع ژولیده وارد شرکتتون میشه و میگه من یه ایده دارم که میتونه خیلی پولدارت کنه! حاضرید روش سرمایه گذاری کنید؟
حالا فرض کنید یکی که تا به حال چندین بار باهاش کار کردین، سرووضع خوبی داره و طی چند وقت اخیر خوب پیش رفته؛ هم همیشه میگه ایدش چقد سودده هست هم بهتون نقشهراه رو میگه، حاضرید روش سرمایه گذاری کنید؟
ستاپ الکی پوزیشن الکی نگیرید! و بخاطر اینکه اون فرد دوم خیلی وقته بهتون سر نزده به اولی پول ندید!
یه نکته که جدیدا باب شده (مخصوصا توی این کامیونیتی زیاد دیدم) :
استراتژی که جدیدا میگن 80 درصد 85 درصد 90 درصد همه آرزوفروشیه! اون فردیم این کارو میکنه یا شارلاتانه یا بی تجربس که استراتژیشو صرفا توی 1-2 ماه اندازه گرفته!
——— بیان آخر
ستاپ باید شخصی سازی شده باشه وگرنه روانشناسیتون نمیتونه بهش اعتماد کنه، یا باید از کسی اون ستاپ رو بگیرید که حاضرید به اسمش قسم بخورید تا روانشناسیتون درست بشه. استراتژی که خودتون جم و جور نکرده باشین توی روزای سخت که پشت هم استاپتون میخوره، روانشناسیتون پسش میزنه!
چون ترید یک بحث مالی مربوط به 15 تا نهایت 20 سال اخیره و طبیعتا افراد جوان بیشتر به سمت ان رفته اند . ضمت اینکه کلا افراد جوان ریسک پذیر تر از افراد میانسال و سن بالا هستند و در واقع جامعه اماری تریدهای ایران و جهان تقریبا مشخص است
بله بعد از یه مدت سطح سنی تریدرهای حرفه ای هم خیلی پایینتر خواهد اومد و این روند مدتی هست که شروع شده.
ارزنده بود مطالبی که گفتید ممنون
یک ساعت شروع ۲ساعت پایان دادم
معمولا یه استراتژی رو چند ماه امتحان کنیم که بهش اعتماد کنیم
به واسطه پدرم در 13 سالگی وارد کرپتو شدم و با اکانتی به اسم مادرم فعالیت داشتم و شروع کردم اموزش دیدن
از 16 سالگی رفتم سمت فارکس
الانم در خدمت شمام
من ۳۲سالمه درست یادمه اسفند۹۳ سربازیمو تمام کردم سال۹۴ اول با باینری آپشن آشنا شدم بروکر معروف آمریکایی المپید ترید ثبت نام کرده بودم یادش بخیر وسال۹۵ با فارکس.بعد از اینکه خیلی از بروکر ها و صرافی از جمله بایننس و کوکوئین ایرانی هارو
تحریم کردن نا چاراً رو آوردم به آلپاری و چیزایه مزخرفه سطح پایین.
از تجربه تلخ این ۱۰سال بخام بگم ایمیل قطع همکاری و تحریم از طرف دوتا صرافی بزرگ حال حاضر بایننس و کوکوئین بوده که خیلی ناراحت شدم و همونجا بود فهمیدم به عنوان ایرانی خیلی کارم سخت خواهد شد میونه بروکرام با ربو فارکس کار میکردم که دیگه به ایرانی ها خدمات نمیده.در حال حاضرم تو امارکت با سرمایه شخصی و sgb رییل کار میکردم که دو ماه دیوار خونه رو نگاه میکنم😅
پاراگراف آخرواقعا تاثیر گذار بود. در گذشته براماتفاق افتاده بود ولی نتونسته بودم انقدر واضح دلیلش رو با کلمات به زبون بیارم و بفهمم.
درود داداش
من از 15سالگی شروع کردم الان 19سالمه
و اینکه به نظرم ربطی به سن ادم نداره به دیدگاه و تفکر اون فرد بستگی داره
نکتم به کسایی که تازه وارد مارکت شدن البته جسارت نباشه ممکنه سنتون از من بیشتر باشه .
توی مسیر پیش روتون
اول مدیرت ریسک و سرمایه رو یاد بگیرید
دوم بکتست بگیرید بهترین استاد هر تریدری به نظرم بکتست گرفتنه ، هرچی مفاهیم جدید یاد میگیرید بکتستشو بگیرید اگه انجام ندید قطعا موفق نمیشید
و بعد از یاد گرفت اون مسائل با هم ترکیبشون کنید و یه پلن معاملاتی برا خودتون بسازید
یه پلن باید اینارو داشته باشه
مشخص کردن تایم فریم ها
تشخیص روند
تریگر ورود
استاپ
تارگت
بعد ساختن پلن مشخص و مکتوب باز باید بکتست بگیرید حداقل 200 معامله
مهمترین و سختترین قسمت این مسیر همین ساختن یه پلن سوده و حرفه ایه
بعد تازه روانشناسی میاد وسط .
انتظارهاتونم از مارکت باید درست باشه
اگه بتونید ماهی میانگین 5 تا 10درصد بگیرید با درادون 5 تا 10درصد شما یه تریدر حرفه ای هستید
دنبال اعداد فضایی نباشید چون وجود نداره
نکته هام یه خورده زیاد شد شرمنده ![]()
![]()