من همسن خودتم داداش از تو نظرات متوجه شدم ۸۷ هستی من الان دوساله کار میکنم یه پراپ هزار تایی رو پاس کردن یه پراپ ۵ هزار تایی هم آخراش بود که جنگ شد و رو هوا موند
ولی اینطوری که همه نوشتن ۶ سال یکم ته دل خالی کنه
من همسن خودتم داداش از تو نظرات متوجه شدم ۸۷ هستی من الان دوساله کار میکنم یه پراپ هزار تایی رو پاس کردن یه پراپ ۵ هزار تایی هم آخراش بود که جنگ شد و رو هوا موند
ولی اینطوری که همه نوشتن ۶ سال یکم ته دل خالی کنه
افرین به شما
من متولد ۸۶ ام اما وقتی شما رسیدی به هدفت توی زمان کمتر نشان دهنده نظمی بود که داشتین
من یه نمه عجول بودم و تازه دارم صبوری رو یاد میگیرم
پرسود باشی گل❤️
سر به سر این پیرمرد نزار ![]()
چاکرتم منم اولش خیلی نابود کردم پولامو
من نزدیک ۲۵۰۰ دلار ضرر کردم که الان ۸۰۰ تاش برگشته و اگر دوسهر روز اینترنت دیر تر قطع میشد باقیشم بهلاوه به سود اضافه تری برمیگشت
هر سری فکر میکردم ایندفعه دیگه بلدم هر سری هم بیشتر بلد نبودم
اینقدری که اساتید سختش میکنن سخت نیست یکم ذهنتو جمع کن روش یسری مطالب کلیدی هست عکس یکی از مهم تریناشم دارم خواستی برات میفرستمش
اینکارو کنی اونقدرام سخت نیست
خوشحال میشم بفرستی داداش
مهم اینه به دانشش رسیدی
پولش چه الان بیاد چه 2 ماه دیگه به دانشت صدمه نمیزنه
مهم اینه
حتما داداش یه پیام به این تو بله بده چون یسری توضیحم پشتشه
m_firouzi7
5سال طول کشید صدها فیلم آموزشی و کلاس آنلاین پکیج خریدن و کلی ضررخداروشکر نتیجشو چند وقته دارم میبینم
حدود پنج سال هنوز به پنج نرسیده ،دوسال اول من سرجمع ۵ هزار دادم رفت یه سه ماه خودمو بستم به آموزش استاد ارشیا عزیز پور دوباره بعداز سه ماه کم کم شروع کردم و دوباره انگار از نو همه چی رو شروع کردم ولی استاد خودش تحلیل بیت میذاشت من با این حال که کریپتو کار نبودم میدیدم و با همون تحلیل هم من افزایش قوا داشتم و استادیه که روی سرم جا داره الان بصورت روزانه و اسکلپی و سوئینگ فرقی نداره طلا و نقره و یورو دلار کار میکنم و برای هولد از بیت و کریپتو
عزیزپور رو میشناسم
با کمال احترام از پورصمدی اسکی رفته
ولی خب با این حال توی یوتیوب لیبلش که فک کنم ترید سیتی بود خیلی معروفه و میشه گفت توی کامیونتی کریپتو خیلی سرشناسه
پرسود باشین
این پروسه زمان بره بستگی به ذهنیتت داره همه سبک های معاملاتی هم سوده هستن هم ضرر ده . وین ریت صد در صد وجود نداره . نهایت رو دو تا نماد ترید کن سعی کن رفتار قیمتی اون نماد رو بدست بیاری توی بکست و فورواد تست .اینکه از این شاخه به اون شاخه نپر امروز سبک معاملاتی ایکس فردا یه سبک معاملاتی دیگه رو یاد بگیری .توی یک سبک معاملاتی کار و تمرین کن تا به تجربه خوبی برسی بتونی گلیم خودتو رو از آب بکشی بیرون…. طبق برنامه شخصی خودت برو جلو .به کسی هم از این کار نگو دل سردت میکنن انرژی منفی بهت میدن.موفق باشی
موفق باشی قربونت برم
هر چی رهام بگه ![]()
جنگ هرچقدر بدی داشت اما خوبی هایی مثل همن رو هم داشت برای من هم کمکم کرد که یکم به عقب نگاه کنم و ایراداتم رو اصلاح کنم
مقصدی واسه این راه وجود نداره هیچوقت نباید از آموزش،بروزرسانی سبک و سیستم معاملاتیت و تمرین و بک تست دست کشید هر وقتی متوقف شدی شکستت شروع شده بعد حدودا ۶ سال هرچی بیشتر یاد میگیرم بهنیه تر میشم و اصلا یادگیری و درس و تجربه کسب کردن در این مسیر نقطه پایانی نداره
من با حرف های شما اصلا موافق نیستم البته جواب من برای پیام های پایین هم هست یک نفر میتونه در یک ماه وارد سود بشه ولی عناصری مثل چارتکش این اجازه را نمیدهند و پکیج خود را میفروشند.
کل مسیر از نظر من اینه
سوالات را جواب بده
دنبال تفریحی یا شغل کاذب یا هیجان یا تریدر شدن اگر پاسخ آخری هست موفق میشی نیست فقط ضرر خواهید کرد.
سویینگ یا اسکلپ.
کریپتو یا فارکس یا انرژی و فلزات.
نتیجه محوری یا جامع فکر میکنی.
صبوری یا عجول.
چقدر میتونی پشت چارت بشینی.
میتونی حرکت کردن قیمت را ببینید یا استرس میگیری و دستکاری میکنی پوزیشن را.
آموزش مدیریت سرمایه در اولین گام و حدودا یک هفته.
آموزش تکنیکال حدود یک هفته هر روز 12ساعت.
بکتست گرفتن 10روز.
یک روز هم مکتوب کردن پلن معاملاتی.
مسیر اینه ولی پکیج فروش میگه فقط تکنیکال من میگم فقط بک تست.
چارتکش طبیعت را نقاشی میکنه و میکشه روی قیمت تریدر با دو تا خط پوزیشن میگیره.
بقیه با خود دوستان …..
عزیز پور اگر مدیریت سرمایه را اول ببینی هرگز لیکویید نمیشی ولی ولی سبکش بدرد نمیخوره که هیچ و خیلی هم عقب میندازه و سبک خودش هم چیز خاصی نیست.
یعنی سبک نداره و مقداری هم شومن هست.
هرچند افرادی دست ایشان را خوانده اند و میدانند چقدر میتونه تاثیر بگذارد ولی نیتش خیر نیست.
پورصمدی هم که کلاهبردار هست.
حرف شما درسته
منتها برای 0.0000001 کسایی که وارد دنیای ترید میشن
میتونیم بگیم اون ادمی که توی 30 روز تریدر بشه یه آدم نیست یه رباته
کسیو هم ندیدم که توی 1 ماه تریدر بشه
اگر هم شده احتمالا پدر و مادرش معامله گر بودن که هم ذهنیت تریدری رو داشته و هم منتور داشته تا بصورت درست اموزش ببینه
تریدر شدن توی یک ماه یه رویاعه
رویایی که 100 برابر رویایی که پکیج فروشا میگن به تازه کارا ضربه میزنه
بازم ممنون از نظراتی که دادی
البته عزیز پور تریدر نیست و سودش از یوتیوب بود که بعد از قضیه یوتیوب داره تلگرام را جایگزین میکنه.
در کل کلاهبردار و شومن.
عزیزپور قبل اینکه یوتیوبر بشه زندگیشو بسته بود
حالا درآمد یوتیوب به کنار
در رابطه با پورصمدی هم قبول دارم
اما آموزش های پرایس اکشنی که داده خیلیا رو به سود رسوند
حتی برای مایی که سبکمون برا اساس اسمارت مانی و ict و rtm و غیره هست هم آموزش این اقا یه مبدا عالی برای شروع معامله گری بود