یعنی اگه بخوایم میانگین بگیریم حداقل ۴ ال۶ سال طول میکشه
تا اینجای کار البته
یعنی اگه بخوایم میانگین بگیریم حداقل ۴ ال۶ سال طول میکشه
تا اینجای کار البته
سال 1387 در نمایشگاه کتاب تهران در یک غرفه با فارکس اشنا شدم انزمان در تهران دفتر بروکر فارکس هنوز بود مراجعه کردم و اموزش دیدم سال 1388 در اصفهان کلاس ان را برگزار کردم بعد ممنوع شدن ( رسما ممنوعیت ان اعلام شد) ان را کنار گذاشتم و سراغ سایتهای کلیکی جمع اوری ارز دیجیتال رفتم بر خلاف نظر خیلی ها من از سایتهای کلیمی ماهیانه 200 تا 300 دلار درامد داشتم ارز دیجیتال هم فقط جمع اوری میکردم و در تنها صرافی ایران یعنی صرافی هادی میفروختم و گذران زندگی میکردم انزمان چنج را فقط ازطریق سایتهای خارجیبراحتی و بدون احراز هویتهای امرورزی انجام میدادیم نزدیک به 100 هزار داگ کوئین فقط داشتم که با فروش ماهیانه امورات زندگی را میگذراندم تا اینکه هک شدم و تمام 70 حسابم خالی شد مدت کمی هم تفریحی بت میزدم که مهارت خاصی در ان پیدا کردم ولی به هیچ کسی اصلا و ابدا توصیه نمی کنم از پنح سال پیشمجدد به فارکس برگشتم که خیلی شرایط متفاوت شده بود و الان در سودم حدود 12 تا 15 درصد و طمع زیادی نکردم و خیلی محتاط و کم ریسکم . چوت سالها در بازار ارز دیجیتل بت سایت کلیکی و استخراج سود و ضرر دادم و فهمیدم مهمترین اصل در ترید مدیریت ریسک و کشیدن دندان طمع است
قربان شما یه تجربه چندین و چند ساله دارید که
اون زمان من تازه بدنیا اومده بودم شما توی اینکار بودید🤣
یادم رفت بگویم یکی از راههای درامد در گذشته خرید از یک صرافی خارجی و فروش همان لحظه به یک صرافی دیگر بود بسیار ساده بود چون صرافی های انلاین زیادی بود که اصلا مثل امروز نبودند در کسری از ثانیه بدون احراز هویت مثلا داگ کوئین میخریدیم و در یک صرافی دیگر میفروختیم . سایتهای ملاه برداری هم البته بودند که مثلا 300 داگ کوئین میدادیم روزانه 50 داگ کوئین میگرفتیم البته چند ماه اول سود را سر وقت میدادند و ما از این فرصت استفاده میکدیم در عرض کمتر از 10 روز سرمایه را دوبرابر میکردیم بعد دیگه نکران بسته شدن سایت و کلاه برداری نبودیم چون اصل پول را دریافت کرده بودیم در واقع پونزی بودند
یا خدااااا:saluting_face:![]()
![]()
کمتر آدمی پیدا میشه که مثل شما انقدر توی اینکارا باشه
واقعا خوشحالم برات رفیق
ایشاللا موفقیتای بیشتر ![]()
از تجربیاتت برامون بگو
انشالله
لطفا بعد پاس و برداشت ماروهم در جریان بزار:flexed_biceps:![]()
الان میشه ۵ سالو نیمی هست که آشنا شدم . ۵ ماه اول با کریپتو تلف شد ولی بعدش رفتم سراغ فارکس . اول با بروکرا شروع شد و ۱ سالو نیمی هست این اواخر با پراپ آشنا شدم . اما نکته جالبش اینجاس که تو اینهمه سال که تا اینجا وقت گذاشتم هنوز برداشتی نداشتم و جمعا یچیزی در حدود ۲۰ میلیون تا اینجا در بروکرا متضرر شدم اما بنظرم ضرر زیادی هم نیست با توجه به اینکه بسیار محتاطانه مسیر ررو طی کردم و سعی کردم کمترین ضرر را داشته باشم این ۲۰ میلیون هم در طی مثلا ۳ سال این مقدار شده نه یکجا. الان هم در سرمایه گذار برتر حساب مرحله دو دارم که باید پاس کنم تا شاید انشالا این اولین برداشتم بشه . به امید آن روز .
خوب قصدم این بود که حتما این کار را بعنوان شغل اصلی و درامد اول زندگی تبدیل کنم ولی سر تحولات روشها و سایتها انقدر سریع بود که هر روشی که خبره می شدیم سریع منسوخ می شد. ولی بطور کلی در گذشته تا قبل ازسال 1400 درامد از سایتهای خارجی در حوزه ارز دیجیتال استخراج خرید و فروش و کلیک وترید بسیار ساده تر و راحتتر از امروز بود
شما اون زمان سمت بیتکوین رفتین؟
همون موقع که خیلی ارزون بود
انزمان بین کوئین 400 تا 500 دلار بود و البته دلار هم حدود 3 هزار تومن بود داگ کوئین کوئین اصلی من بود چون میدانستیم اینده خوبی دارد 80 ایمیل مختلف ساختم و 80 حساب داگ کوئین داشتم تا سرمایه پخش باشد حتی یک ریال هم ارز نمی خریدم بلکه همه را جمع اوری میکردم مثلا سایتهای مختلف بود که با دیدن تبلیغ 50 داگ کوئین میداد بعد تعداد قابل توجهی که می شد به صرافی ایرانی (هادی) می فروختم . تمام رمز حسابها را در یک فایل متنی ذخیره کرده بودم که یک هکر خارجی فایل را سرقت کرد و یک شب دیدم کلا خالی شدم . یکی از روشهای هک بدافزارها همین است به همین دلیل پیشنهادم این است هرگز پسوردهای مهم را در سیستم در هیچ فایلی ذخیره نکنید . فارکس هم اصلا مقوله تحریم نبود ولی کلا چون روشهای درامد دیگر ساده تر بود من از سال 90 فارکس را کنار گذاشتم و مجدد 98 شروع کردم
خیلی سپاسگزارم از تجربیات مفیدی که بهمون دادین قربان:saluting_face:![]()
دقیقا سال ۲۰۱۹ شروع کردم کریپتو بگذریم گذشته چی شد از لحاظ پولی شریک
سال ۶ / ۲۰۲۵ شدم یه معامله گر
اوایلش از بس علاقه به این حوضه داشتم تا ۷ ماه ۲۰ ساعت مداوم کار می کردم رو استراتژیم
هنوز باورم نمیشه استراتژی که ساختم چی شد که یادم رفته از ترسم کاغذ هارو سوزوندم که کسی بهش دسترسی پیدا نکنه ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
از بس نقطه ورود دقیق بود تو بیت کوین ۱۰۰ رمز ارز برتر بیت کوین استاپم 13 دلار بود تایم ۵ دقیقه به بالا بود تایم ۱ ساعته ۸۰ دلار استاپم بود ولی تیپی مشخص نبود
بنابر این سال ۲۰۲۱ شروع کردم که یه استراتژی درست کنم که هم تیپی دقیق دقیق بگه هم نقطه ورود هم استاپم ثابت باشه کم کم
آخرش موفق شدم یه استراتژی درست کنم که خیالم از بابت مدیریت سرمایه راحت باشه هم زمان
انزمان تا اسم ارز دیجیتال می اوردیم همه فکر می کردند کلاه برداریم. وقتی دوستان را جمع میکردیم و برایشان از ارزدیجیتال میگفتیم از 30 نفر یک نفر جب می شد. الان که همه انها را می بینم که در این کار هستند به انها می گویم ارز دیجیتال که کلاه برداری بود چرا الان ترید و خرید و فروش میکنید؟
تجربه ها که همه میدونن و تکراریه، از کنترل احساسات، مدیریت صحیح سرمایه، ساده کردن استراتژی، شاخه به شاخه نشدن،و… چیز قابل عرضی نیست.
یکی از مهمترین چیزایی که میتونه توی این مارکت کمک کنه، اصلاح سبک زندگی، از خواب و غذا خوردن بگیر تا مهمترینش که کنترل ورودی ذهنه،،،، خیلی مهمه که چی وارد ذهنمون میشه، ترس، ناامیدی، گله و غر زدن، اخبار سیاسی، … یا سپاسگزاری، حس خوب به اتفاقات، و …
این مارکت و حتی کل زندگی بیشتر آنکه تلاش فیزیکی باشه، یه تلاش ذهنیه،،، بارها در موضوعات دیگه باید ذهنتو کنترل کنی و مث یه نگهبان قلعه باشی که هرچیز یا هرکسی واردش نشو، تا بتونی توی مارکت م به خودت مسلط باشی و خود کنترلی توی اجرا داشته باشی،،، در واقع نوع زندگی کردن خودش بزرگترین تمرین تریدری،،، سوال اینه که تا چه زمانی باید این تمرینات رو انجام بدیم؟ تا آخر زندگی،،،، ولی خبر خوبش اینه که این تمرینات گرچه در ابتدا سخته، بعدش برات راحتتر و حتی شیرین میشه
سعی کردم جواب سوالتون رو متفاوت تر و عمیق تر بدم، تا اینکه بخام شما رو صرفا به آموزش بازار راهنمایی کنم
من یادمه بیتکوین ۵۰ میلیونی رو حتی میخواستم ماینر بگیرم که قیمت بهترین ماینر ۵ میلیون بود . اما خانواده منصرفم کردن و گفتن اینها مسخره بازی هستن و کلاهبرداری . حدود ۶ سال پیش . الان همون مسخره شده رویای خیلی از آدما .
دقیقا ![]()
![]()
![]()
یه نمونه داییم و پسر داییم تا اون موقع میگفتن کلاهبرداریه نرو سمتش خودشون یواشکی کار شونو انجام میدن
از اولین روز تا الان نزدیک به ۴ سال میگذره
اینکه چند سال طول میکشه تا به سود برسی به خیلی چیز ها بستگی داره.
درواقع دیدگاه من اینطور هست ،ما از یه فردی که مثلا 7 سال طول کشیده به سود برسه آموزش میبینیم و از تجربیات و دانش اون فرد که در این مدت بدست آورده استفاده می کنیم
تا توی زمان کمتری به اون موفقیت برسیم
موفق باشی به امید موفقیت تمامی تریدرای ایران