:: تریدرهای موفق اغلب چه سبکی رو انتخاب کردن ::

هسته‌ی استراتژی من بر پایه‌ی RTM شکل گرفته، اما عناصر ICT رو هم در اون گنجوندم.

چرا وقتی سبک ها مکمل هم اند نباید ترکیب شن؟

اینا توی آر تی ام

[dbd, rbr و threed]

دقیق ترین نقاط ورود رو بهم میدن ولی در مسیر اردر بلاکی ببینم سعی میکنم تارگت م رو مدیریت کنم چون تایم فریم پایین ترش حکم نواحی عرضه تقاضا رو برام دارند

bos
هم ترکیب

rtm

کردم اینطور ستاپم چند برابر قوی تره

و اصل بازار نواحی بیس هستند چون اردر ها اینجا قرار دارند. ولی همه چیز به نحوه برگشت بستگی داره

در کل ترکیب سبک ها خیلی خوبه

میخواید موفق شید سراغ سبک ها امتحان پس داده برید مثه ار تی ام و ای سی تی ولی کورس اصلی

1 لایک کرده

چرا ترکیب کردید و این دو سبک چه نقاط ضعفی از همدیگر رو پوشش دادن؟

داداش من کجای پیام نوشتم دنبال زدن استاپ ان
اونا دنبال کنترل ان

دنبال کنترل چی هستند؟

ما دیگه . همه ی مردم

اونا میخوان همه چیز طبق سلیقه اونا پیش بره اصلا هر وقت که بخوان پیش بره

در مرحله اول تریدر های موفق هیچوقت سبکشون رو لو نمیدن

در مرحله دوم اون دسته تریدر هایی که واقعا بیش از حد موفق اونا مستقیم به خود بازار وصلن

1 لایک کرده

اونا دنبال پر کردن سفارشات خودشون هستند.با این طرز تفکر نمیشه از مارکت سود گرفت!!

سوال تون خطاب به بنده بود یا کاربر دیگر

خود بازار یعنی چی؟!

ببینید اکثر سبک ها استاپ لاس می‌زند و وین ریتش زیر پنجاه درصد هست و اگر کسی میخواد خوب سود کنه خوب ترید کنه باید یک بار چرخ را خودش ابداع کنه یعنی سیستم خودش را بسازه نه اینکه بگه اسمارت مانی با پرایس اکشن شد سیستم نه اینطور نیست.

اسمارت مانی

پرایس اکشن

ICT

RTM

LIT

جواب نمی‌ده یعنی چی یعنی وین ریتش به هفتاد درصد نخواهد رسید.

بله با وین ریت 45%هم میشه سود کرد ولی دقیقا چه مقدار سود اسمش روشه بازار سرمایه بازار کریپتو باز ها بازار فارکس باز ها و غیره…..

حالا تریدر خرد بیاد خودش را با چند دلار سود راضی کنه تریدر نیست و نخواهد بود و نخواهد شد.

1 لایک کرده

اصطلاحه . منظورم دست های پشت پرده و کسایی که کنترل پول دنیا دستشونه و از این حرفا!

بنظرم میشه گفت تنها کسی که واقعا تریدر موفقیه و به به بازار وصل نیست کسیه که علم ریاضیات بازار رو بتونه درک کنه و بتونه بفهمه بر چه اساسی کار میکنه که بعید می‌دونم داشته باشیم! شاید هم باشه

منظورم این بود که بالاخره وقتی شما مثلا ict کار کردی طبعا باید یکسری نقاط ضعف توش دیده باشی که بعد با rtm دنبال رفع اون نقاط ضعف بودی.این نقاط ضعف چی بوده که حس کردید باید با هم تلفیق کنید و چه چیزایی رو تلفیق کردید دقیقا

آیا بازار متمرکزه؟

من با ICT اصلا موافق نیستم قابل احترامه ولی بدرد نخوره این کل پارادوکس این سبک هست همیشه پر زرق و برق هست ولی اصلا اون نیست میشه صد ها پکیج با این ساخت ولی با واقعیت فرسخ ها فاصله داره تنها مفاهیم ICT اینا هستن که بدرد میخوره FVG. Liquidity seeps.

همین.

پس تایم چی؟!بدردنخوره؟!!

بنظر من اون متمرکزی که ما فک می‌کنیم کاملا نیست . از نظر حالا افرادی که کار میکنن یه سری افراد هستن که قیمت رو میدن . ولی بنظر من اینطور نیست اگه اینجوری بود یکی باید هر ثانیه قیمت میداد . بنظر من یه سری ریاضیات چرخه بازار رو کنترل می‌کنه (برای همینه گاهی اول چارت حرکت می‌کنه بعد خبر میاد) و بنظرم افراد بزرگ دنیا هم می‌دونن کجا بازار حرکت می‌کنه که میتونن صحبت کنند . اصلا اگر قرار بود علمی پشت بازار نباشه دیگه ترید معنی نداشت چون دیگه قاعده خاصی نداشت که یکی حالا با هر روشی ترید کنه

تایم رو متوجه نشدم ولی این سبک های خرد ریتیل هست یا باید سریع ورود و خروج بزنی و اجازه فکر کردن به مارکت داده نشود یا هم باید وین ریت پایین را قبول کنید.

آفرین .
بهترین استراتژی که باید پیش گرفت اینه که بری بیشتر سبک ها رو مطالعه کنی
روانشناسی و علم مدیریت سرمایه رو فرا بگیری

و تو مرحله بعد بری با ترکیب اینها استراتژی ها مختلف رو بسازی

بعد اونها رو بکتست بگیری و بهترین استراتژی روانتخاب کنی و باهاش ادامه بدی ولی روش تعصب نداشته باشی

و تو روزهای تعطیل و تایم های خالی همچنان دنبال بهتر کردن استراتژیت و بکتست استراتژی های جدید باشی

1 لایک کرده

بازار متمرکز نیست.و مارکت هم طبق الگوریتم کار می‌کنه.اون بقول دست های پشت پرده دنبال پرکردن سفارشات هستند