هستهی استراتژی من بر پایهی RTM شکل گرفته، اما عناصر ICT رو هم در اون گنجوندم.
چرا وقتی سبک ها مکمل هم اند نباید ترکیب شن؟
اینا توی آر تی ام
[dbd, rbr و threed]
دقیق ترین نقاط ورود رو بهم میدن ولی در مسیر اردر بلاکی ببینم سعی میکنم تارگت م رو مدیریت کنم چون تایم فریم پایین ترش حکم نواحی عرضه تقاضا رو برام دارند
bos
هم ترکیب
rtm
کردم اینطور ستاپم چند برابر قوی تره
و اصل بازار نواحی بیس هستند چون اردر ها اینجا قرار دارند. ولی همه چیز به نحوه برگشت بستگی داره
در کل ترکیب سبک ها خیلی خوبه
میخواید موفق شید سراغ سبک ها امتحان پس داده برید مثه ار تی ام و ای سی تی ولی کورس اصلی
ببینید اکثر سبک ها استاپ لاس میزند و وین ریتش زیر پنجاه درصد هست و اگر کسی میخواد خوب سود کنه خوب ترید کنه باید یک بار چرخ را خودش ابداع کنه یعنی سیستم خودش را بسازه نه اینکه بگه اسمارت مانی با پرایس اکشن شد سیستم نه اینطور نیست.
اسمارت مانی
پرایس اکشن
ICT
RTM
LIT
جواب نمیده یعنی چی یعنی وین ریتش به هفتاد درصد نخواهد رسید.
بله با وین ریت 45%هم میشه سود کرد ولی دقیقا چه مقدار سود اسمش روشه بازار سرمایه بازار کریپتو باز ها بازار فارکس باز ها و غیره…..
حالا تریدر خرد بیاد خودش را با چند دلار سود راضی کنه تریدر نیست و نخواهد بود و نخواهد شد.
بنظرم میشه گفت تنها کسی که واقعا تریدر موفقیه و به به بازار وصل نیست کسیه که علم ریاضیات بازار رو بتونه درک کنه و بتونه بفهمه بر چه اساسی کار میکنه که بعید میدونم داشته باشیم! شاید هم باشه
منظورم این بود که بالاخره وقتی شما مثلا ict کار کردی طبعا باید یکسری نقاط ضعف توش دیده باشی که بعد با rtm دنبال رفع اون نقاط ضعف بودی.این نقاط ضعف چی بوده که حس کردید باید با هم تلفیق کنید و چه چیزایی رو تلفیق کردید دقیقا
من با ICT اصلا موافق نیستم قابل احترامه ولی بدرد نخوره این کل پارادوکس این سبک هست همیشه پر زرق و برق هست ولی اصلا اون نیست میشه صد ها پکیج با این ساخت ولی با واقعیت فرسخ ها فاصله داره تنها مفاهیم ICT اینا هستن که بدرد میخوره FVG. Liquidity seeps.
بنظر من اون متمرکزی که ما فک میکنیم کاملا نیست . از نظر حالا افرادی که کار میکنن یه سری افراد هستن که قیمت رو میدن . ولی بنظر من اینطور نیست اگه اینجوری بود یکی باید هر ثانیه قیمت میداد . بنظر من یه سری ریاضیات چرخه بازار رو کنترل میکنه (برای همینه گاهی اول چارت حرکت میکنه بعد خبر میاد) و بنظرم افراد بزرگ دنیا هم میدونن کجا بازار حرکت میکنه که میتونن صحبت کنند . اصلا اگر قرار بود علمی پشت بازار نباشه دیگه ترید معنی نداشت چون دیگه قاعده خاصی نداشت که یکی حالا با هر روشی ترید کنه
تایم رو متوجه نشدم ولی این سبک های خرد ریتیل هست یا باید سریع ورود و خروج بزنی و اجازه فکر کردن به مارکت داده نشود یا هم باید وین ریت پایین را قبول کنید.