ترید فقط و فقط روانشناسی فردی و جمعی در نهایت میشه که روانشناسی فردی ان خیلی سخته چون استراتژی فقط یک درصد میتونه کمک کنه …من در ترید از ضرر هام ترسی ندارم چون حساب بانکیما اون سودی نابود کرد که بهم غرور بی جا داد و فکر کردم میتونم دیگه سود کنم برا همین هم پول سودا از بین بردم هم کل سرمایه را جوری که باورم نمیشه چه جوری تونستم خودما صفر کنم و خودما گیر انداختم ولی این مسیر یادگیری تریده چون ترید خرد میکنه ادما و البته در ناامیدارین زمان ها هم بهت امید میده …ترید یک جنگ درونی با خودت هست وگرنه استراتژی و کله بلزار را یک روز تا تا یک هفته یاد میگیری ولی حدود پنج سال زمان میبره که سود کنی ..من با پول کم وارد بازار شدم و رشد دادم و اخره کار صفر شد و با پول زیاد هم اومدم همون روز اول هزار دلار را باختم چون هم بی تجربه هم در چرخه ی انتقام افتادم در ضرر ..روزایی بوده که ده دلار را کردم دوبست دلار ولی فردا همه سود و حتی حساب را صفر کردم …..
تو کامیونیتی خارجی اکثرا ict ترید میکنن چرا ؟ نسبت به بقیه سبک ها قابل فهم تر بوده برای کسی که تازه شروع کرده (درصورتی که درست اموزش دیده باشه) تا دلت بخواد هیتر داره سبک کلاسیک هم همچنین
ممکنه entry من ict کار با rtm کار یکی باشه ولی مهم اینه کدوم راحت تر به اون entry دست پیدا کرده
تو DOL پیدا کن با هرچی خواستی ورود بزن
داداش کل کامنت هایی که اینجا گذاشتی رو خوندم و با همش 100% موافقم. فقط دلیلی که روی این کامنت ریپلای کردم این بود که بنظرم بعد از تسلط روی یک سبک (یا بهتره بگم ترید پلن شخصی) و در کل رسیدن به سود ثابت, اینکه بقیه دوره ها رو هم یه نگاه بندازی میتونه دیدت رو باز تر کنه.
اصلا چرا اینکه کدوم سبک رو کار کنی اهمیتی نداره؟ چون همشون دارن یچیز رو به مدل های مختلف میگن برا همین برا کسی که به ترید پلن خودش مسلط شده میتونه خوب باشه که دیدگاه بقیه سبک ها رو هم ببینه
درمورد این که کدوم سبک رو کارکنی هم بنظر من مهم نیست, فقط نکته ای که باید بهش توجه بشه اینه که از مدرس اصلی باید یادگرفت نه شاگرد هایی که ادعا استادی دارن
(در این مورد هم بیشتر چیزی نمیگم چون نمیخام بحث راه بیوفته که کدوم استاد خوبه)
اره موافقم اینکه بخوای برای باز شدن دیدت سبک های دیگه ام مطالعه کنی عالیه ولی هر روز سبک عوض کردن و از این شاخه به اون شاخه پریدن جواب نمیده !
سپاس از شما ![]()
![]()
اتفاقا خیلی هم خوب ایشون متوجه میشه امثال تو هیچوقت متوجه نمیشن
یه چیزی یاد گرفتین هعی همون رو تکرار میکنین .
اصلا میفهمی کی این سبک ها رو درست میکنه اصلا چرادر اختیار امثال تو هستن که بخوای یادشون بگیری
اخه یکی نیست بهت بگه وقتی سبک های مختلف رو تست نکنی از کجا میخوای بفهمی اصلا کدوم سبک برات بهتره ؟
مگه خودت نمیگی همشون اوکیه
خب تستشون کن دیگه بالاخره یکیشون بهتر برات نتیجه میده برات دیگه همشون دقیقا یکی نیستن که
حق++ پرو مکس.
98% سبک های مطرح به جز الیوت و اونایی که موج شماری می کنن زیر شاخه داو تئوری هستند(حتی همونی که میره استاپ بقیه رو میزنه، میره نقدینگی جمع می کنه و …) فقط همه اینا از زاویه دید های مختلفی داو تئوری دیدند و هر کدوم قوانین خاص خودشون معرفی کردند.
ماتریکس درست میکنه که امثال تو رو کنترل کنه آره ؟ ![]()
درمورد داو تئوری نمیدونستم ظاهرا چیز جالب و جامعی هست. طبق اون چند خطی که الان داخل گوگل خوندم یه جورایی تحلیل مولتی تایم فریم محسوب میشه
اگه یه زمانی اینترنت دوباره وصل شد بیشتر درموردش میخونم
با حرفت یاد قسمت 1 LIT ریم افتادم
کسی رو که خوابیده رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش رو زده به خواب رو نه ؛ اصلا میفهمی من چی میگم ؟ میگم روی یه سبک باید استاد شد نمیگم سبک های دیگه رو نباید دید
هوووووووووف
بزار یکم بیشتر برای امثال تو توضیح بدم تا بتونید حداقل یکم درک کنید .
ببینید بازار ساز ها , کله گنده ها , اونایی که اصلا خود پول ان و دارن اونو چاپ میکنن
هر کی که اصلا میخوای اسمشو بزاری
اون که مثل تو نیست بگه پین بار و خط ترند دارم دیگه هیچکی حریفم نیست
اون سبک ها رو میسازه
اون کله گنده ترین تحلیل گر ها رو داره
اون بهترین روانشناسا رو استخدام کرده
اون میدونه که تو کی به معامله ورود و کی خروج میکنی
خودش اینا رو درست کرده داده دستت اصلا
فکر کردی به همین راحتیه فقط بری اپارات جونت و دو تا کانال و حمایت و مقاومت یاد بگیری
و بیای سود کنی
به نظر میاد به موضوع مولتی تایم فریم علاقه بیشتری داری، اگر تمایل داشتی ویدیوهای سایکلهای مارکت trade city pro در یوتیوب نگاه کن.
یکی از ویدیوهاش از همه قدیمی تر و کیفیت ضبطش کمتره اونو نبیین ولی بقیه به ترتیب خوبن.
موضوع سایکلهای مارکت(پدر و مادر مولتی تایم فریمها) عمیق باز می کنه و میبنده، برای هر سبکی بکار میاد.
اره کلا اصلی ترین بخش ترید پلنم همون تحلیل مولتی تایم فریمه, حتما چک میکنم ممنون.![]()
یه سبک رو استاد میشن. بقیه مباحث روانشناسی هست
نقشه راه یاد گرفتن ترید:
پاسخ به این سوالات (از خودتون بپرسید و مکتوب به خودتون جواب بدهید اگر مفید دونستید جوابهاتون رو در ریپلای همین پست بنویسید تا عرض کنم که چه مسیری رو طی کنید بهتر هست):
۱- هدفتون از ترید چی هست؟!(کسب درآمد هست؟ داشتن کمک خرج هست؟ تریدر شدن به عنوان یک شغل تمام وقت هست؟ ثروتمند شدن هست؟ اگر بله، چه مقدار ثروت؟)
۲-روزانه چقدر وقت برای ترید خواهید داشت؟
۳- روحیه تون از نظر زمان باز بودن معاملاتتون با کدوم یک از این مدت زمان ها بیشتر هماهنگ هست:
الف- معاملات یک تا ۱۵ دقیقه
ب-معاملات یک تا ۴ساعت
پ- معاملات روزانه تا یک هفته
ج- معاملات بیشتر از یک هفته تا یک ماه و یا بیشتر.
۴- کلا آدمی هستید که میخواهید کارها رو دقیق و ریاضی وار انجام بدید، یا دوست دارید آزادی عمل بیشتری در کارها داشته باشید؟
۵- فکر می کنید بزرگترین نقطه ی قوت و بزرگترین نقطه ی ضعف روحیتون چی هست؟
این ۵ سوال رو هر شخصی که می خواد ترید رو شروع کنه باید دقیق و صادقانه جواب بده تا در ادامه بتونم بگم که چه مسیر و کدوم سبکها رو جلو بره بهتر هست.
یه شبک رو میکیرن و میرن جلو. تغییر سبک ندارن
روحش شاد و یادش گرامی
بیشتر بر روانشناسی خود مسلطن
بانک ها و صندوق ها و hft ها دنبال زدن استاپ من و شما نیستند اونا طبق الگوریتم های خودشون دارند کار خودشون رو میکنند.ما اصلا عددی نیستیم تو این مارکت که بخوان برای ماها روانشناس و تحلیلگر انتخاب کنند و سبک بسازند که سود بکنیم یا نکنیم