بچه ها نمیدونم چرا کسی اصلا به موضوع تاپیک توجه نمیکنه ![]()
بحث اینجا این نیست که اصلا تمام استراتژی ها میتونن سودده باشن و به شخصیت تریدره یا نه اینکه
تمام استراتژی ها ابزار های بدردنخوری هستند که توسط سازندگان بازار ساخته شده و در دسترس عموم قرار گرفته .
برای این بحث بنده تاپیک جدای خودش رو از قبل ایجاد کردم . اگه میخواین درباره مقایسه پذیری و بهتری یا بدتری یه سبک یا استراتژی صحبت کنید خوشحال میشم تو اون تاپیک نظرتون رو بگین .
[trading2] دوستان بیاین درباره این صحبت کنیم که که آیا :: ۱. چیزی به اسم استراتژی بهتر در مقیاس جمعی(نه فردی) وجود داره یا نه ۲. مقایسه استراتژی های مختلف با هم دیگه امکان پذیر هست یا خیر ۳. واقعا استراتژی ها بعد مدتی منسوخ میشن ( یا کاراییشون و بازدهیشون تغییر اساسی میکنه ) یا نه ممنون از اشتراک گذاری اطلاعات ارزشمندتون
برای مثال از نظر بنده میشه گفت که یه سبک از سبک دیگه ای بهتره به دلیل های خیلی زیاد که تو اون تاپیک خیلی توضیح دادم.
اینجا درباره این حرف بزنید که اونایی که به سوددهی رسیدن و موفق شدن تو این شغل بیشتر چه سبکی رو انتخاب کردن و با چه سبکی کار کردن
دقت کنید گفتم بیشترشون ، تو تاپیک هم نوشتم اغلب
ننه بزرگم هم میدونه همشون یه سبک کار نکردن. ( الان یسری میان میگن هر کسی با یه استراتژی کار کرده ، اصلا به استراتژی نیست. جواب به این دوستان :
دارم میگم بیشترشون ، بالاخره یه آماری وجود داه
مثل این میمونه میگم اونایی که رفتن مستر المپیا بیشتر با چه مربی کار کردن؟ جواب مثلا هانی رامبده
بعد یسری میان میگن مربی ها مختلف داریم تو این زمینه با مربی های مختلف کار میکنن ![]()
(نامرد چقدر فسفر سوزوندی آخه ) :
حرفم تو اون یکی تاپیک هم همینه وقتی هانی رامبد میاد و پدید اورنده ۲۴ عنوان مستر المپیا میشه خب باید قبول کرد که ایشون بهتره دیگه . باید ایشون رو یه مربی بهتر تو این زمینه قبول کرد .
تو ترید هم همین طور . وقتی بفهمیم اکثر تریدر های موفق با چه سبکی بیشتر کار میکنن خب میتونیم اون سبک رو یه سبک با ارزش تر بدونیم.