فایل بذوکر ایپلنت را دارید ؟
این مال صرافی سه ترندو دوتا داره یه بروکر و صرافی
دوست عزیز خیلی لطف کردید اما برای نصبش نیاز به نت بین الملل داره که متاسفانه نمیشه نصبش کرد آیا شما تونستی نصبش کنید اگر جواب مثبت هست لطفا راهنمایی بفرمایید تا ما هم بتونیم نصبش کنیم
این ورژن انگاری نسخه اپدیت شدست که توسط خود بروکر توی اپ اندروید لینکش رو قرار دادن ، با اینترنت داخلی هم دانلود میشه ولی موقع دانلود سرعتش خیلی پایینه
من دانلود کردم اما موقع نصب پیغام خطا میده
من دیشب به پشتیبانی بروکر ترندو پیام دادم که لینک مستقیم دانلود نسخه ویندوز رو بر اساس نت ملی نیاز دارم،فرستاد و سریع نصب کردم به راحتی
اگر برای شما مقدور هست لطفا لینک دانلود رو بفرستید تا ما هم بتونیم دانلود و نصب کنیم
چشم ،در حال ارسال هستش
لطف میکنید دوست عزیز سپاسگزارم
سپاسگزارم دوست عزیز اما متاسفانه برای من نصب نشد چند روز قبل دانلود کردم اما زمان اجرا پیغام خطا میداد الان این لینکی که شما زحمت کشیدید ارسال کردید اجرا میشه اما نمیتونه فایل رو دانلود کنه در هر صورت بابت لطفی که انجام دادید صمیمانه تشکر میکنم
دقیقا برای منم همینطور مشکل پیش میو مد،دانلود میشد ولی روی سیستم نصب نمیشد همش خطای اتصال میداد،ولی از پشتیبانی ترندو درخواست کردم که لینک مستقیم دنلود برای ویندوز متناسب با اینترنت ملی برام بفرسته که سریع دانلود شد
ببخشید شما در نسخه اندروید در قسمت پشتیبانی تیکت ثبت کردید یا بخش دیگری درخواست دادید چون برای من لینکی نفرستادند اما در قسمت پشتیبانی قسمت پلتفرم بخشی هست که توضیح داده اگر با نت ملی مشکل دارید روی لینک کلیک کنید و نصب کنید که همین لینک شماست حالا باید دنبال یک راه حل دیگه بگردم
من همون اول از طریق گوشیم به پشتیبانی قسمت چت آنلاین پیام دادم ،پایین همون توضیحاتی که در مورد نت ملی داده بود ،اول منم فکر کردم باید جواب تیک ها رو بدم ،ولی دیدم قسمت چت آنلاین هم داره ،پیام در خواست لینک مستقیم دانلود نسخه ویندوز رو متناسب با نت ملی رو دادم بعداز اینکه برام فرستاد دانلود کردم و انتقال دادم روی سیستم و نصب شد
لینک دانلود فایل ترندو برای ویندوز
https://api.trendox.io/files/trendoInstaller.exe
به اندازه خودش کار رابنداز هست و نیاز به چارت های دیگه ای نیست مگر به ربات یا اندیکاتور هایی نیاز داشته باشین که برین توی چارت های دیگه وگرنه در حد خودش کامله»
فعلا اللحصاب ۱۰ دلاری زدم توش باهاش کار کنم زیاد کنم با همون کارو پیش ببرم بعد خیلی خوب پیش رفت میگم که میشه رو ۵۰ دلار یا ۱۰۰ دلار حساب باز کرد سرش یا نه!! که حداقا برداشت بیوفته سر ۵۰ یا ۱۰۰ تا.
سلام دوست عزیز خیلی از شما ممنونم من برای بار سوم هست که نصب کردم و جواب داد
سلام، از لحاظ واریز برداشت چطور؟
مدیریت معاملات و اردرگذاری مشکلی نداشتی!
اتفاقی نیوفتاد که اشکال یا ضرر از سمت بروکر باشه!؟
و چندوقته کار میکنی؟
من حدود دو هفته رو گوشی نصب کردم دمو کار کردم تا امروز که نسخه ویندوز رو به لطف شما نصب کردم مشکل خاصی برای من نبود اما هنوز نمیتونم اعتماد کنم و حساب رو شارژ کنم
فعلا ۱۰ دلار اوکی کردم حالا بعدا درست شد برداشتی هارو به مرور میزارم نمیدونم چقد طول میکشه
ولی اگه اینطور باشه و خوب جواب بده امکانش هست که بعد وصل شدن اینترنت هم جزو بروکر های محبوب و پر استفاده قرار بگیره چون از همه لحاظ چه اسپرد و چ کمیسیون راضی کنندست و اینکه بتونه حساب سنتی ۰ پیپ هم اضافه کنه بهش و روی ابزار و اندیکاتور مخصوصا و جا به ایی اردر روی چارت هم کار کنه میتونه گزینه بهتری باشه بین بروکر ها