سلام وقت بخیر .در اسفند ماه پی در پی کار کردم با این شبکه و تمام واریز ها رو هم دارم و مبلغ پول ام به ۷هزار ۳۰۰ رسید و ۴ آوریل شروع کردم به برداشت و برداشت که زدم یهو همه چی پرید اصلا انکار وجود نداشته .به پشتیبانی اش گفتم گفت اصلا همچین چیزی وجود نداشته برو تاریخچه معاملات چک کن ولی اونجا هیچی نبود هیچی نذاشته بودن.ولی الان من تمام واریزی ها که اسفند انجام دادم بالای ۱میلیارد هست دارم که به این شبکه واریز کردم .طوری اینا میگن من اصلا همچین پولی رو واریز نکردم ولی من تمام شون دارم
از بدی های پلتفرم اختصاصی
میتونی تمام مدارکت رو اینجا ارسال کنی
واریزی ها رو ریالی انجام دادی یا به صورت تتری؟ برداشت چقدر داشتی ازش موافق
یه وکیل بگیر و شکایت کن
چون بر بستر نت ملی یا همون اینترانت هست پس قطعا داخل ایران مسئولی داره
دوست عزیز تمام مستندات رو بفرست سایت wikifx تو کامنتاش بذار پیگیری می کنن و همینطور ایرانبروکر
کلا رفتار خیلی از شبکه ها وبروکرها همینه 10 تا یکی همیچنن دزدی هایی میکنند و چون با 9 نفر رفتار خوب داشتند کسی حرف ان یک نفر را قبول نمی کند. پیگیری کن و رسوایشان کن
امیدوارم این شکایت نتیجه بده و پولش برگرده چون در بستر نت ملی این بروکر اسپرد خوبی داره نسبت به بقیه واریز برداشت راحت تر و….
در آخر میشه گفت سود کمتر کن برداشت کمتر بزنیم ایشلا که مشکلی ايجاد نمیکنه اما ایکاش این رفتار ها وجود نداشته باشه دیگه
متاسفانه شرایط موجود باعث شده بروکرای به درد نخور رشد کنن و کلاهبرداری کنن
این بروکر ترندو هیچگونه رگوله ای نداره
مجوز ثبت شرکت، رگوله نیست چطور آدم ج ئت می کنه مبلغ بالا نگه کنه تو این بروکرا
بجاش بروکرای معتبر با دو رگوله بشدت قوی fca یا sycec مثل gtc _fxpro_ star trader ثبت نام کنه و حجم بالا واریز کنه
ایرانی بودن این مشکلاتم داره؛ یه بروکر خوب ایرانی رو آدم حساب نمیکنه(اینا همش پیشرفته…)
حاضر بودم تو تانزانیا ب دنیا میومدم ولی اینجا نه
امیدوارم مشکلت حل شه ولی سعی کن مبلغ بالا شارژ نکنی تو این درپیتا
مدارک بذار هر جا بتونم آبروشونو میبرم
من به شخصه کار کردم باهاش راضی بودم خیلی امیدوارم مشکل ایشون حل بشه مبلغ بالا کار نکردم هر چند
خدا لعنت شون کنه که سرمایه مردم هیچ براشون مهم نیست
wikifx ، ایران بروکر برو شکایت کن
توی تراست پایلت هم کامنت بگذار و بهشون ایمیل بزن پیگیری کن
ایشالا ک ب نتیجه برسی
هر از گاهی یک آدمی بی نام و نشون که نه هویتش مشخصه نه سابقه ای توی این کامیونیتی داره
میاد بدون مدرک و سند یکسری حرف عجیبو غریب با عددهای درشت میزنه.
خب اگر راست میگی مدرکت کجاست؟؟ پروفایلت چرا مخفیه مگه اینستاگرامه اینجا؟ چرا هیچ کجای دیگه هیچ پیام و تاپیک دیگه ای نداری ؟
شما اگر تریدر درست حسابی باشی اصلا پول سنگین تو هیچ بروکر تازه کاری بدون تست کردن و با پلتفرم و رگوله های مشکوک نمیبری.
آخه چقدر جاهلی بیرانوند.
طفلکی مردم که پشت بند حرفت میان همراهیت میکنن و باورت میکنن.
چقدر جاهلی بیرانوند
![]()
بعد از پاسخ ندادن ایشون و عدم ارسال هیچ مدرکی از سمت ایشون من هم با حرف و نظر شما کاملا موافقم
یه حرفی زدی زدی رفتی ؟ خب مشتی دوتا مدرک بفرست
دوستان ترندو اصلا بروکر نیست .
چرا یه بروکر نباید حتی متاتریدر هم داشته باشه ؟ هیج جایی هم ثبت نشده باشه .
این مثل پلتفرم فراز چارت یا چارتیکسه .
پس اگه اینطور باشه فراز چارت هم یدونه گزینه بای و سل به پلتفرمش اضافه کنه میشه بروکر ؟؟
منم به یه برنامه نویس پول بدم یه آپ اندرویدی مثل ترندو برام بسازه اسمش هم بزارم maxfx . من میشم بروکر ؟؟
فعلا کسی حرف ایشونو باور نکرده تا مدرک بفرسته…
اینجام ایرانه آمستردام نیس؛ بروکرام میدونن دست ایرانی جماعت به جایی بند نیس
ممکنه حرفش درست باشه ممکنه نه
یک تیتر یک روند و یک داستان آشنا!!
اما چرا ازین مطالب پست یا منتشر میشه!؟
شما اگر یک معامله گر هستید باید اینو هم بدونید قرار نیست یک شبه به هزاران میلیارد رسید، چرا اینو عرض میکنم چون نوشتید! (نقل قول از خودتان: واریز ها رو هم دارم و مبلغ پول ام به ۷هزار ۳۰۰ رسید)!
یک سوال از شما دارم آیا با وجود تازه کار یا نه با وجود نام آشنا بودن این پلتفرم یا بروکر ایا باز شما حاظرید چنین مبلغی واریز کنید؟! حالا اوکی… بفرمایید قصد بازکردن چه مقدار حجم رو داشتید؟! ایا قصد قمار داشتید!؟
حتی یه تازه کار هم چنین کار نخواهد کرد اما شما میگید انجامش دادید.
جسارتا اینطوری نمیشه احمد جان از منظر های مختلف عرض میکنم…
بنده بنای هر مطلب منتشر شده رو بر اصل صداقت فرد منتشر کننده قرار میدم اما دوست گرامی به نظرم ترید نکنید، چرا که با چنین حرکت عجیبی من به شخصه شگفت زده میشم از عملکرد شما…
دچار اشتباه هم نشید جسارتا تعصبی در کار نیست، وقتی ترندو گفت 100 جایزه میده که بکنیش 8100 با این که انجام دادنش تلف کردن ثانیه های عمر بود اما انجام دادم تا مطمعن باشم پرداخت نمیشه اما شد. دادن
این هم دلیل نمیشه به درستی اون ها…
اما کار و حرف شما ! چی بگم… موفق باشید.
ایشون خلاصه حرفش اینه 7.300 دلار سود کرده و بروکر نداده بهش البته باید مدرک بده که نداده
در مورد اینی ک میگین قمار کرده هم ب بروکر ربطی نداره یکی دوس داشته اصلا قمار کرده مگ پراپه؟
بازم میگم چون مدرک نداده اصلا نمیشه رو حرفش حساب کرد
این بروکر ترندو بیشرف ترین بروکر نه چارت درست داره، نه استاپ سر جاش میبنده من الان براتون عکس میذارم ببینید چطور استاپ رد میکنه پشتیبانش به هیچ عنوان قبول نمیکنه، یه نفر معرفی کنه کجا باید پیگیری کرد
اسلیپیج خوردی که استاپت رد شده
منم تو بروکر ارانته روی یورو ۴۰ پپ از استابم رد شد رو حساب vip کلی ضرر کردم اینکه چیزی نیست