درست میفرمایید اما باید اعتبارش بررسی بشه ببینیم میتونیم با مبالغ بالاتر حساب رو شارژ کنیم یا خیر
فقط کافیه یک ماه وقت بزاری
روزانه ۱۰ درصد سود یا ۲۰ درصد( نیازی نیست حتما به این مقدار سود برسی بازم که باعث ازبین رفتن حساب بشه)
توی یک ماه یا دوماه میوفته ۱۰۰ دلار سرمایه میتونی اون ۱۰ دلار رو برداشت بزنی و بیای با صد دلار کار کنی
البته برای سرمایه زیر ۵۰ دلار نهایتا بتونی رو ۱:۵۰۰ کار کنی و از ۵۰ دلار به بالا تا ۱:۲۰۰۰ اگه اشتباه نکنم میتونی کار کنی
وقتی سرمایم رسید به ۶۰ دلار من ۱۰ دلار برداشتمو میزنم و اون موقع روی جفت ارز میام نصف سرمایم یا کل سرمایم رو حجم ورودی میزنم و شاید ۵۰ درصد رو حجم ورودی قرار بدم که ریسکو پایین بیارم
ایده خوبی هست امیدوارم موفق یاشید به سود برسید و برداشت بزنید
دوست عزیز مطمئن هستی درباره ترید داری صحبت میکنی روزانه ده تا بیست درصد سود!؟ اونم رو حساب ده دلاری با اهرم چند هزار?! با چه حجمی از میکرو لات دیگه چون مینی لات که کفاف نوسان نمیده سریع کال مارجین میشه!؟
امیدوارم موفق باشی به نظر میاد تازه کار باشی.
مرسی همچنین…اره اتفاقا من تازه کارم فقط ۶ یا۷ ساله ترید میکنم و نمیدونم با سرمایه ۱۰ دلاری روی جفت ارزی مثل یو اس دی جی پی وای یا یورو جی ویوای که برای اینکه به اندازه حجم ورودیت سود یا ضرر ببینی کندل باید ۱۶۰ پوینت حرکت کنه و تو با حجم ورودی ۱ دلار اونم با کمیسیون ۶ درصد و اسپرد ۱ نهایتا میتونی راحت روزانه با سبکی که داری البته درست راحت اون ۱ دلار رو در بیاری که میشه ۱۰ درصد ۱۰ دلار!
اخه کدوم احمقی میاد ۱۰ درصد رو روی طلا یا داوجونز یا ریسکی ترین نماد معامله کنه که با یک کندل کل سرمایش از دست بره:joy:![]()
![]()
چیزی که میگی درسته ولی حساب سنتی بیشتر برای نماد های ریسکی بکار میره که سرمایت در خطر نیوفته مثلا ۱۰ دلار داری میای با ۱۰ سنت معامله میبندی رو طلا یا داوجونز که با نوسانی که داره یهو ۱۰ دلارت از بین نره البته با این نوسانش حداقلا سرمایت رو طلا باید ۲۰۰ دلار باشه رو حساب عادی نه سنتی
امیدوارم منظورمو متوجه شده باشی
ریسک بکن ولی ریسک درست و منطقی که به سرمایه اسیبی وارد نکنه وتورو تو طمع بندازه
![]()
![]()
ممنون. دنبال چنین چیزی بودم.
پ ن : من اولین برداشت رو از ترندو داشتم، خوب چند روز طول کشید و اطلاع رسانی نبود ولی برام واریز کردند. توی این شرایط هم واقعا توصیه اش میکنم مخصوصا اگه سرمایه زیادی ندارید.
گرین آپ دو هفته پیش دویست دلار میخواست برای افتتاح حساب ولی با ترندو و با 13 دلار شروع کردم .
دنبال بونوس ترندو هم نباشید . تقریبا احتمال پاس کردنش خیلی کمه چون 4 هفته باید سود چندصد درصدی داشته باشی
الان برداشتی هم بعدش داشتی و چقدر؟!!!
چطور ثبت نام کردید؟ ایمیل میخاد متاسفانه
لینک دموی ترندو رو هم برام بذار ممنون میشم دوستان
توی اپ ویندوزش داره همون مثل موبایل هست رابط کاربریش ولی به صورت ویندوز….
کیف پول داره دوتا زده یکی دمو یکی ریل روش کلیک کنی میری تو محیطش…
برای ثبت نام ایمیل میخاد ولی ایمیل همینجوریه به عنوان نام کاربری برای ورود به حساب استفاده میشه نیازی به تاییدیه ایمیل و شماره تلفن نداره فقط باید تاییدیه کارت ملی رو اوکی کنی با همون ادرس سکونت اینچیزا برای برداشت هم نیازه متن و همراه کارت ملی رو همراه خودت عکس بگیری و اپلود کنی تو برنامش که تو بخش راهنمایی اینیچزارو زده نوشته و میفرستی برای پشتیبانی برداشت رو انجام میدی کلا توی بخش راهنماییش همه رو توضیح داده
ممنون از توضیحاتتون اما مثل اینکه تا زمان تایید ایمیل امکان برداشت وجود نداره پس اگه حالا حالا ها نت وصل نشه ریل معامله کردن بی فایدست صرفا برای دمو و تمرین مناسبه
نه یه بخش دیگه رو حتما نخوندی!!!
که اینطور هست باید توی برگه مقدار برداشت و چیزایی که گفته و لازمه رو بنویسی و بخش اپلود داره توی خود اپلیکیشن ترندو و عکس رو میزاری اپلود میکنی بهت لینک میده میری توی بخش پشتیبانی پیام میدی و لینک رو براش مبفرستی و توی پیامی که به پشتیبانی میدی باید مقدار برداشتو هم بنویسی و بعد خودشون به کارتت واریز میکنن همین… البته بیشتر از ۱۰ دلار واریزی نداشته باشی بهتره و اون ۱۰ دلار رو بتونی رشد بدی به ۱۰۰ دلار اینا و بعد اون میتونی واقعا تست برداشت بگیری ببینی مقداری که میخای رو برات واریز میکنن یا نه و اون موقع میتونی نظراتتو بگی راجب واریزی و برداشتتاره نخوندم ..خیلی خوب شد فعلا باهاش اوکی ام روند ادامه پیدا کنه شاید واریز کنم
مبلغ زیادی برداشت نزدم حدود ۶۰ دلار واریز کردم و ۱۲۰ دلار برداشت زدم اون هم بدون تایید ایمیل با شرایطی که گفتند با کارت ملی و یک عکس سلفی و متن درخواستی
این هفته هم درخواست برداشت زدم الان ۷۲ ساعت میگذره از حساب اکانتم کم شده ولی هنوز واریز نشده
با پشتیبانیش در تماس باشید خودشون راهنمایی میکنند ایمیل رو وارد کنید فعلا نیازی به تایید نیست
حله هروقت برداشت انجام شد بگو چقد طول کشید اینا و کارمزد برداشت هم چقدر بود! و چقدر برداشت زدی! بیشتر از ۱۲۰؟!
دوستان ترندو راه ارتباطی از طریق شبکه های اجنماعی داخلی نداره؟
پشتیان برنامه که جواب نمیده
200 دلار و تقریبا کمی بیشتر از 72 ساعت طول کشید
درسته همون لینکی هستش که فرستادم ولی اون لینک چون از طرف خودش بروکر ترندو ارسال میشه اون باز میشه،ببخشید دیر جواب دادم
جواب میدن
من دوبار دیروز پریروز با پشتیبانش صحبت کردم