نسخه ویندوز ترندو رو در ایران بروکر بارگذاری بفرمایید

سلام نسخه ویندوز ترندو رو در ایران بروکر بارگذاری بفرمایید لطفا

https://s9.uupload.ir/files/nirvana69/TrendoInstaller.exe

سلام و درود بزرگوار

بنده یک پست در تاپیک استراتژی با وین ریت 84 قرار دادم فقط دو تا لینک از دوره آموزشی رایگان بنده در فراچارت بود

سریع فلگ شد و مورد اعتراض اعضای کامیونیتی قرار گرفت با اینکه در همین تاپیک طرف آیدی بله واسه تدریس پولی داده

خواستم خدمت شما عرض کنم بنده با 57 سال سن و 19 سال سابقه ترید و مربیگری تا دو سال پیش ……

دیگه نیازی به تبلیغ و جذب دانشجو ندارم و خداروشکر روزی خودم رو از طریق بازار میگیرم

اگر فعالیتی هم داشتم در این انجمن بخاطر شرایط فعلی کشور هست و خیلی سال پیش بنده فعالیت های خودم رو در فروم ها و انجمن ها با تریدرهایی مثل نیما آزادی داشتم و بعدش که دیگه تلگرام اومد و گروه و کانال و ترید لایو و آموزش و پشتیبانی از دانشجویان و ……….حقیقت دیگه اشتیاق و شهوتی برای دیده شدن ندارم …..حتی امشب از سایتی اشتراک خریدم تا دوستان فایل اجرایی ویندوز پلتفرم ترندو رو بتونن نصب کنند

قصدم و نیتم انتقال تجربه و در حد توان راهنمایی جوانان کم تجربه بود و بس

دیگر فعالیتی نخواهم داشت و نهایت تماشاگر خواهم بود

حق نگهدارتان

ارادتمند شما : کاظمی

عالی هستی منم قصدم کمکه و ممنونم از بودنت منم مثل تو هم فقط من ۱۵ سال سن و ۳ سال تو بازارم

با سلام و وقت بخیر

بسیار ممنون از به اشتراک گذاشتن، نصب نشد متاسفانه

حاجی نوکرتم ما سیمکارتمون زرده خودمونم رعیتیم . این برا ما نصب نمیشه .

من قبلاً فایل نسخه ویندوز رو از خود سایت بروکر ترندو مستقیم دانلود کرده بودم و همان را اینجا قرار دادم

حقیقت علت اینکه نصب نمیشه رو نمیدونم…..شاید نیاز به نت بین‌الملل داشته باشه

سلام و عرض ادب خدمت شما جناب کاظمی عزیز،

ابتدا پوزش بنده را بابت سوءتفاهم پیش آمده بپذیرید. باور کنید که سیستم خودکار انجمن و حساسیت کاربران روی «لینک خارجی»، صرفاً برای جلوگیری از تبلیغات زرد و حفظ امنیت کاربران است و قطعاً قصدی برای بی‌احترامی به ساحت اساتید و پیشکسوتانی مثل شما در میان نبوده است.

حضور افرادی با تجربه شما، سرمایه‌ای برای این انجمن است، به‌ویژه در روزهایی که فضای آموزشی مارکت پر از ادعاهای واهی شده است. انجمن به نگاه پخته‌ بزرگانی چون شما نیاز دارد.

با احترام و ارادت

سلام و عرض ادب و احترام

خواهش میکنم بزرگوار شما ببخشید که بنده سالهاست از این فضای فروم و انجمن ها دور بودم و مکانیزم عملکرد اتومات این محیط رو فراموش کردم

در هر حال ممنونم از لطف و محبت و حسن توجه شما انشاءالله شما و همه دوستان همیشه سلامت و شاد و سربلند باشید

امیدوارم با حال خوب و دل خوش همه مردم عزیز کشورمان در رفاه و موفقیت و آرامش زندگی کنیم

شاد و پیروز باشید:folded_hands::tulip:

سلام همکار گرامی

اگر براتون مقدور هست پوشه نصب برنامه ترندو رو کامل یه فضایی اپلود کنید اگه مثل متاتریدر باشه که اجرا میشه

بدین صورت که این فایل رو زحمت کشیدید گذاشتید و ما دانلود کردیم نصب نمیتونیم بکنیم تا بلکه با اون روش بتونیم

باتشکر

سلام و درود

بنده دقیقا همان فایل exe ای که از خود سایت ترندو دریافت کردم رو در سایت دیگر آپلود کردم و لینکش رو اینجا قرار دادم

احتمال زیاد باید موقع نصب نت بین‌الملل داشته باشید

بله همکار گرامی

متوجه شدم سپاسگذارم

بنده منظورم اگر براتون امکانپذیر هست پوشه کل برنامه که نصب کردید رو اپلود کنید تا ببینیم این مشکل رفع میشه

وگرنه بدین صورت ما نمیتونیم نصب کنیم

نه که نصب نمیشه سرور برنامه ویندوزش کار نمیکنه کلا

اگر واقعا ضروری هست براتون با تهیه پروکسی از خود سایت بروکر ترندو پلتفرم نسخه ویندوز رو نصب کنید

اگر هم فقط در گوشی و تبلت اندرویدی میخواین در اپ بازار بدون تحریم شکن هم سرچ کنید هست

https://my.uupload.ir/d/GmXBE

لینک پوشه دانلود مستقیم نسخه ویندوز ترندو

مثلا متاتریدر پوشه اون توی ویندوز هست ،

ترندو هم یه پوشه داره

منظور اون پوشه هست ،اگر برتون مقدور هست پوشه نرم افزار رو از داخل ویندوز زیپ کنید و بفرستید

باز هم از جنابعالی بابت همکاری سپاس

مثلا این پوشه متاتریدر هست

اقا حل نشده هنوز کسی نتونسته نصب کنه

با توجه به شرایط اینترنت و احتمال تداوم قطعی طی هفته های آینده مجبور شدم که با ترندو کار کنم، که یه نسخه ی فیس لیفت شده ی متا تریدر 5 هست با امکانات کمتر و پیچیدگی های بیشتر و علاوه بر این، نسخه ی ویندوز قابل نصب نیست و نیاز به اینترنت بین المللی داره.

خب راهکار چیه؟ شبیه ساز blue stacks یا هر شبیه سازی اندرویدی که بشه فایل apk از بیرون نرم افزار نصب کرد که میتونید از سایت soft98.ir تهیه کنید.

فایل apk مایکت هم از سایت رسمی خودش بگیرید و بعد از نصب blue stacks به راحتی مایکتو نصب کنید و از طریق مایکت، ترندو رو نصب کنید.

تقریبا ترکیبش با سایت فراز میتونه کار رو راه بندازه.

این کار رو کردم اوکی نشد!!!

چرا؟

با اینترنت ADSL کار نمیکنه برای من با اینترنت رایتلل کار داد.