اقا سلام من blue stacks نصب کردم و وترندو رو هم نصب کردم داخلش اما ایرانسل و همراه اول جوااب نداد
رایتل رو چک نکردم مجدد چک میکنم
اقا سلام من blue stacks نصب کردم و وترندو رو هم نصب کردم داخلش اما ایرانسل و همراه اول جوااب نداد
رایتل رو چک نکردم مجدد چک میکنم
دو بار برنامه رو ببند و اجرا کن
و از قسمت بالا رو updating بزن و سرور امارات رو انتخاب کن
سلام ممنون از پیشنهادت
میشه ی اسکرین شات بگیری که ببینم برنامه چطور نمایش داده میشه
و ابعاد ماشین مجازیت رو چطوری تغییر میدی
من لب تابم با اینترنت ایرانسل و مودم هم وصل نمیشه.شماها چجوری وصل میشبن؟
یعنی شما نت ملی نداری همین سایتهای ایرانی؟؟
اصلا نمیدونم از وقتی نت قطع شده حتی لب تابم اوناروهم جواب نمیده.اصلا یه وضعیتی درست شده بخدا
مودم شما وای فای هست؟
یعنی با گوشیتون وصل میشید بهش؟
وایفا جدا دارم.نت همراه هم جدا .هیچ کدوم وصل نمیشه.فقط تونستم رو گوشی ترندو رو نصب کنم کار کنم .ولی رو گوشی اذیت داره
بحث اتصال به نت همین ملی سیستم تون که مشکل فنی هست و باید پیداش کنید خودتون
اینترنت بین الملل که کسی نداره
برخی بروکرها به روش هایی دارن وصل میشن اون هم بر بستر وب همون متاتریدر هست یعنی مثلا همون گوگل کروم و اما خود نرم افزار متاتریدر ویندوز کار نمیکنه
ایپلنت الان روی وب browsr عالی وصل هست اگه قبلا اکانت دارید میتونید وصل شید نمیدونم جدید میشه ثبت ناام کرد یا نه
ترندو هم روی گوشی به نسبت خوبه
اره ایپلنت حساب دارم.برم بررسی کنم دوباره سیستم مو.قبلا هیچ مشکلی نداشتم از وقتی نت قطع شده به مشکل خوردم.بازم مرسی بابت راهنماییت
خواهش میکنم مشکل خاصی نیست حل میشه
شبیه ساز blue stacks
رایتل هم نشد
ممنونم ،فقط امیدوارم این یکی قابل اجرا باشه،چون یکی از دوستان چند روز پیش لینک رو لطف کردن و روی ویندوز اجرا نمیشد ،فقط در حال اتصال به سرور بود و بعد ارور میداد،خطای اتصال،امیدوارم این یکی اجرا بشه ،ممنونم ![]()
بنظرم این راه حل خوبیه تا زمانی که خود برنامه ترندو برای ویندوز کار کنه
اگه نسخه دکستاپ ترندو برای تو هم نصب نشد اینو بخون
با سلام
دوستان کسی تونسته از ترندو برداشت کنه؟
من چند روز پیش واریز داشتم الان دو روزه برای برداشت اذیت میکنن.
من تا حالا کار نکردم با این بروکر
اصلا معتبر هست؟
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
سلام آره برداشت داشتم اما کم بود 15 دلار
چطوری حساب باز کردی یا از قبل داشتی من هر چقدر ثبت نام ممیکنم و زنگ میزنم اصلا زنگ نمیزنن و حسابی نمیشه باز کرد؟
نسخه ی اندرویدش رو از مایکت نصب کردم توهمون آپ اندرویدش ثبت نام و با کارت ملی احراز هویت کردم . و گفتن برای شارژ حساب و ترید نیازی به تایید ایمیل نیست میتونید از همه ی خدمات ترندو استفاده کنید . بعدش پرسیدم برداشت چطور انجام میشه .؟ کد تایید کجا میفرستین ؟. گفتن در حال حاضر تنها راه امنیت حساب کاربران برای برداشت نیاز به کد تایید ایمیل هست . ما هم که دسترسی به ایمیل نداریم
منم یه سی دلار شارژ کردم که ببینم چطور کار میکنه . چند تا ترید یک صدم زدم .. تو یکی از معامله ها دیدم قیمت استاپ لاس منو رد کرده ولی پوزیشن بسته نشده . و همچنان قیمت داره میره . دستی کلوز پوزیشن رو زدم دیدم اونم عمل نکرد . تقریبا پنج شش دقیقه بعدش بسته شد .
بروکری که حتی متاتریدر 4 هم نداره اصلا جایگاهی تو این مارکت نداره . دیگه الان همه ی پراپ فرم های تازه تاسیس هم سرور اختصاصی دارن . ترندو که خودشو بروکر معرفی میکنه فقط یدونه آپ ران کرده . مثل فراز چارت یا چارتیکس. عملا بروکر بی بوک هم نمیشه بهش گفت
برای برداشت باید وی پی بخری ایمیل تایید کنی و برداشتت سریع انجام میش- زیر یه ساعت برداشت پرداخت کردن
اما من خودم ترجیح میدم با بروکر که قبلا کار می کردم کار کنم
چون به هر حال بایدکان فی نگ بخری !!!