مقایسه بروکر ترندو

کسی مثل ترندو بروکری رو میشناسه؟

کمیسیون حداقلی روی همه نماد ها

اسپرد حداقلی روی همه نماد ها

خدمات عالی

واریز برداشت راحت بدون حساسیت و استرس

مورد اعتماد بودن برای نگهداری بخشی از سرمایه برای رشد

من امارکتس کار میکردم کمیسیون بین ۱۰ تا۳۰ درصدی رو زیرو و اسپرد تنها روی فارکس و بخشی از فلزات صفر بود و همیشه هم صفر نبود! روی نفت اینیچزاهم که اصلا

اینترنت ملی شد اومدم ترندو رو چک کردم تا ۳۰ دلار اللحصاب واریزی داشتم برداشت نه فعلانه

اسپرد همه خیلی پایین و کمتوی فارکس نهایتا بشه ۳ پوینت کم پیش میاد برای بعضی از جفت ارز به مثال کرود ۲ پوینت و برنت ۱ پوینت ثابت

کمیسیون همه نماد ها ۶ درصد

کمتر از ۵۰ دلار نمیشه لوریج رو بالای ۵۰۰ برد فقط با ۱ دلار میتونی کار کنی ولی بعد ۵۰ دلار هرچقدر دوست داری با تنظیم لوریج

خب من قدیما فقط نفت کار میکردم صرافی بینگ ایکس بعدش تحریم شدیم سر بروکر دیدم زیاد جالب نیست اینا رفتم سر طلا کلا

بعد اومدم این سری سمت ترندو دیدم با این وضعیت و سرمایه کم و حجم ورودی حتی۰.۰۱ لات ثابت زیر ۵۰ دلار برای رشد سریع میشه جدا از دو تا جفت ارز رو برنت با اسپرد ثابت ۱ پوینت کار کرد و راضیم

ولی گفتم ببینم کسی تاحالا غیر از این بروکر با بروکر دیگه ای کار کرده که چیزایی که گفتم شبیه به این باشه!؟ و قدیمی هم حتی باشه و قابل اطمینان!!!

چون اگه ترندو واقعا عالی باشه و راضی کننده یکی از بروکر های قابل استفاده مخصوصا برای ترید نفت میشه روش حساب کرد!

شما هم مثل ترندو بروکری میشناسین معرفی کنین به مرور با کار کرد زیاد نظر واقعیمو میگم که ایا جای نگهداری بخشی از سرمایه توش وجود داره برای رشد یا نه درحدیه که هر سری برداشت داشته باشی!

4 لایک کرده

من خودم تازه آشنا شدم به وسیله شما با این بروکر میدونید خیلی بی نقصه و همینش خطری میکنه نمیدونم بنظرم نباید سرمایه زیادی تو این بروکر ریخت حداقال واس الان

2 لایک کرده

اره برای ۱۰ یا ۲۰ دلار کفایت میکنه باز اطلاع میدم

1 لایک کرده

سلام ، میشه حساب نانو یا ماکرو ساخت ؟

1 لایک کرده

نه فقط یه نوع حساب داره و پم

2 لایک کرده

یه نوع حساب ای سی ان داره که

اسپرد ها حداقل ممکن

و کمیسیون همه نماد ها ۶ درصد ثابت

به نظرم همین خوبه!

2 لایک کرده

سلام شما میدونین ساعت چارت بروکر ترندو رو چه کشوری تنظیم شده جای براین عوض کردن ساعت چارت نداره تو نسخه گوشی

1 لایک کرده

نه ولی میتونید با چارت فراز مقایسه کنید time zone اش رو پیدا کنید

2 لایک کرده

مراقب باش، بروکر ترندو شمارو به نقدینگی جهانی متصل نمیکنه و شما داری با خود بروکر معامله میکنی پس سود شما برابره با ضرره بروکر

1 لایک کرده

بروکر ترندو به درد میخوره؟؟ من دو روزه به پشتیبانی پیام دادم هنوز جواب نداده

یکی راهنمایی کنه لطفا مرسی

1 لایک کرده

برای اسکلپ و فست اسکلپ توصیه نمیکنم چون نیاز به اکسپرت مدریت سرمایه هست و محدودیت استاپ لول در ایجاد معامله به صورت لیمیت و ست کردن تیپی و استاپ داره

1 لایک کرده

چه بروکری پیشنهاد میکنی تو این شرایط نت ملی؟

فلا هیچ بروکری حداقل بروکری که متاتریدر وصل شه من ندیدم

2 لایک کرده

نه اصلا و ابدا واردش نشو برداشتش افتضاح هست و سرور هاش بده قطع وصلی زیاد داره باید وارد و خارج شوی

1 لایک کرده

والا توی این شرایط جنگی تنها برداشت من از همین ترندو بوده. پشتیبانیش لحظه ای جواب نمیده (یعنی ضعیفه) ولی باز هم توی این شرایط خوب بود. من تایم فریم 5 دقیقه و 15 دقیقه کار میکنم ولی برای سوپرفست اسکلپ کار ها که ثانیه ای ترید میکنند شاید مناسب نباشه

1 لایک کرده

اصلا ازبن بروکر استفاده نکنید با قطع و وصلی و گپی که زد لیکوییدم کرد،

1 لایک کرده

نمیشه استاپ رو درگ کرد واسه همین به درد اسکلپ نمیخوره

1 لایک کرده

موافقم باهات کاش توی ابدیتش کاری کنن بشه استاپ تی پی رو با درگ کردن تغییر داد اینجوری باید هی دستی عمل کنی واسه اسکلپ سخته

1 لایک کرده

با سلام و احترام

دوستان من قبل از جنگ هم با بروکر ترندو کار کردم و واقعا از همه لحاظ راضی بودم، سرعت واریز و برداشت- سرعت باز کردن و بستن پوزیشن- اسپرد بی‌نظیر روی طلا - بونوس واریز و…

اما بعد از جنگ حقیقتش راضی نیستم.

یهو وسط معامله ،دچار اختلال نت میشه و از اونجایی که من اسکلپرم همین دیشب باعث شد معامله داخل سود را با ضرر ببندم، همچنین همین اختلال گاهی اوقات باعث میشه فوراً، معامله شما را باز نکند و یهو میبنی بالای یک اسپایک رفتی بای زدی😐

خیلی وقت‌ها شما موجودی کافی دارید و می‌خواهید چند پله اضافه وارد بشید اما بروکر میگه موجودی ندارید.این باگی هست که بعد از جنگ من چند بار دیدم و دوباره باعث شد من یک تریدم روی طلا به خاطر همین باگ با ضرر بسته بشه، چون روی دو نقطه قصد ورود داشتم.

خلاصه تصمیم گرفتم امروز به بعد بروم داخل هیواگلد و فرازگلد. هر چند به اونا هم اعتماد کردن سخته ولی چاره‌ای نیست.

موفق و پایدار باشید.:heart:

3 لایک کرده

سلام. بنده تو این مدت قطعی نت دنبال چارت می‌گشتم، بیشتر اوقات از خود سایت ایران‌بروکر چارت‌ها رو چک می‌کردم. سراغ فرازگلد رفتم که فقط مظنه کار می‌کنه و به کارم نمیومد. واریز و برداشت هم داشتم و مشکلی نداشت. گزینه بعدی هیواگلد بود که مظنه، انس جهانی طلا و نقره ارائه میداد. وارسز و برداشت سالم بود و فقط چارت بعضی‌وقتا هنگ می‌کرد و اختلاف قیمت کندلی پیش میومد. الان درحال تمرین و بک‌تست با ترندو هستم و کاملا راضی‌م. اپ مخصوص دارند و چارت‌های مهم بین‌المللی رو دارن. اسپرد خیلی خوبی داره. رابط کاربری خوبی دارن. واریز و برداشت نداشتم اما از نظر چارت و ارائه قیمت‌ و کالا خیلی خوبن‌. شاخص تا ارز. به‌نظر میاد راه و روش خوبیه. ترندو رو چک کنید.