واریز و برداشت در ترندو

مثل اینکه وینگو و ترندو تنها بروکرهایین که این روزا وصلن. کسی تجربه کار باهاشون داره؟ برداشت زدین ازشون؟

4 لایک کرده

من نه ولی از دوستان برداشت زده و واریز هم شده. از وینگو.

2 لایک کرده

وینگو بار اول فقط میزاره برداشت کنی و دفعات بعد پشتیبانی پاسخگو نیست!!!

2 لایک کرده

از دوستان کسی هست که توی این بروکر مبالغ بالای هزار دلار شارژ کرده باشه ؟

بنده هنوز دو به شک هستم بخوام توی این بروکر مبالغ سنگین شارژ کنم

1 لایک کرده

بنظرم با مبلغ کم شارژکن اگر سود رو بدون مشکل پرداخت کرد به مرور بالانس رو افزایش بده من هم مثل شما هنوز نتونستم برای مبالغ بالا ریسک کنم

3 لایک کرده

تا جایی که من دیدم و بهم گفته ۳ بار برداشت کرده.

من هم تازه ورود کردم مقداری در سود هستم امشب سعی می کنم برداشت بزنم ببینم چه می شود چون در پراپ فاندد مکس کلاه سرم رفت وهمه اش دروغ بود

2 لایک کرده

دوستان من امتحان کردم احتمال قوی حقه بازی باشه برای واریز واحراز هویت کد از طریق پیامک برای شما میاد ولی برای برداشت در لحظه آخر میگه کد برای شما ایمیل شد شما هم می دانید اونها هم می دانند که ایمیل کار نمی کند لذا شما هم نمی توانید کد را دریافت و وارد کنید پس برداشتی هم در کار نیست و همه اش دروغ است والا می توانستند کد برداشت هم مثل کد واریز یا احراز هویت و تشکیل حساب پیامک کنند

1 لایک کرده

تنها راه تماس با پشتیبانی هم برای ما فعلأ یک شماره امارات هست که وقتی تماس می گیریم میگه این شماره در شبکه موجود نمی باشد

1 لایک کرده

اگه منظورت برداشت از ترندو باشه درحال حاضر زمانی که میخوای برداشت بزنی یه لینکی بهت میده شمامقدار برداشت رو یه برگه مینویسی امضا وتاریخ اپلود میکنی برداشت انجام میشه

1 لایک کرده

دوستان من تجربه برداشت ازش داشتم با همون روشی که بروکر تعیین کرده بدونن مشکل به حسابم واریز شد ….. مبلغ زیاد نبود ولی برداشت همراه با سود به صورت ریالی واریز شد :victory_hand:

2 لایک کرده

بازم برداشتی داشتی ۵۰ دلار به بالا مخصوصا.!

فعلا حساب لایو شارژ نکردم

1 لایک کرده

یک هفته هست که با ترندو شروع کردم

اپ شوند خیلی ساده و روان

اسپردهاشونم معقول

فقط سر برداشت کردم یک خورده زمان می‌بره که اونم با این شرایط جنگی عادی هستش

10 لایک کرده

چند میلیون دلار از بروکر برداشت زدید.!

رقمهای سنگین و میلیون دلاری که شما برداشت میکنید باعث میشه بروکر برداشتهای بعدی را تایید نکنه!

احتیاط کنید!

2 لایک کرده

سلام

چقدر طول کشید تا براتون واریز کنه.تتر برداشت زدید یا ریال و جسارتا چند دلار

چون من هم میخوام واریز انجام بدم و با این بروکر کار کنم ولی از برداشتش نگران هستم.با تشکر

3 لایک کرده

سلام

چقدر طول کشید تا واریز شد مبلغ چقدر بود؟

اگر هم زحمتی نیست اسکرین برداشت رو دست کنید چون در مورد این بروکر متاسفانه شائبه های زیادی هست

3 لایک کرده

حسادت ازت میریزه
چکار طرف داری .اول بهش بگو عکس واریز رو بفرسته و تایید بشه
بعد بکوبش

4 لایک کرده

اره خب یه شات از برداشت میزاشتی لاقل!!!

3 لایک کرده

سلام آیا ریال برداشت زدید؟ و اینکه مبلغ جسارتا چقدر بود؟

خیلیا میخوان تو ترندو حساب باز کنن ولی از برداشت میترسن اگه ممکنه یکم بیشتر در موردش توضیح بدید با تشکر

3 لایک کرده