من دیشب از بازار اپ بروکر ترندو را دانلود نصب کردم.
طبق اشنایی و اموزش های اولیه ایرانبروکر فقط ثبت نام کردم و هنوز احراز هویت نشدم.
با این اپ دسترسی به چارت طلای_جهانی و خیلی چارت های دیگه مثل نفت و بیتکوین را برای معامله دارم.
اما فضای معاملاتی متاتریدر یا سی تریدر نیست و باید در فضا و چارت خود اپ بروکر فعالیت کنم .
نسبتاً هم راضيم و توي اين وضعيت خوب بود واقعاً
اما هنوز شارژ حساب و معامله ريل انجام ندادم فقط ٢ تا معامله لانگ روي انس گرفتم اونم با حساب دمو كه بدم نبود.
حالا ميخام يه هزار دلار شارژ كنم شروع كنم به ريل معامله كردن ميخام بدونم دوستاني كه در بروكر ترندو فعاليت داشتن به خصوص با نت ملي و بدون متا تريدر چه تجربياتي داشتن و نقاط مثبت و منفي رو اينجا به ما بگن كه بتونيم تصميم بهتري بگيريم.
٢: ايا با نت ملي در بروكر ترندو تونستيد به متا تريدر وصل بشيد؟
٣: اون دوستاني تحت وب و با اپليكيشن ترندو معامله ريل داشتن به خصوص روي انس، ايا باگ يا تاخير و خطا روي اجرا دستورات ديدن تا حالا؟ در كل به براي اسكلپ مناسبه؟
يا هر نظر و تجربه اي در مورد تريد روي اپ ترندو با نت ملي
بنظرم نکن . اکثرا سشن نیویورک چارت هی قطع و وصل میشه . وقتی وصل شد میبینی اصلا بهترین جایی که قرار بود معامله بزنی مونده اون بالا یا شارژ میکنی کم شارژ کن هزارتا الان بااین شرایط زیاده
اکثر مواقع هنگ میکنه…معاملات بسته نمیشه…تی پی هم رد کنه معامله بازه…دستی هم بخوای ببندی نمیشه(بعضی مواقع) اسپرد هم زیاد داره..یه جا میزنی یه جای دیگه باز میکنه و برعکس.
من دارم کار میکنم اصلا مشکلی نداشتم تا الان در مورد باز کردن معامله البته برای اسکلپ اره بعضی موقع ها برنامه کار نکردنی حدودا 30 ثانیه وقتتو میگیره باید بیای بیرون بعد بری توش دوباره وصل میشه اما برای اسکلپ همین موضوع شاید ناپسند باشه
واریز و برداشت اوکیه ولی خب مبلغ کم بوده برای مبالغ زیاد نمیدونم
اپ خودش روی اندروید رو تست کردم درکل بد نیست میشه کار کرد ولی من چون سووینگ میگیرم مشکلی نداشتم ولی واسه اسکلپ شاید یکم اذیت کنه چون استاپ و تیپی گذاشتن یکم پیچیدست و گاهی هم معامله دیر باز میشه
ميشه كار كرد ولي واسه يه سري معامله فست اسكلپ كنسله
كافيه يه معامله درست بگيرم و دير و زود باز و بست كنه و معامله اي كه درست بوده و بايد سود بده نتيجش بشه ضرر اينجوري اعصابم بهم ميريزه و كلا ديگه نميتونم اون روز مهامله كنم يا ضرر ميكنم
مخصوصا روي داوجونز من بعضي معامله هام اصلا حد ضرر نداره ورود ميكنم زير يه دقيقه يا ميبندنم يا حد ضرر ميزارم پشت نقطه ورود اينجور معاملات رو اصلا نميشه انجام
خودم شايد ٧ تا معامله كردم ٥ تا خوب بود سرعتش به متا تريدر و بروكراي خوب نميرسه ولي خوب بود يكي از معاملاتو با تاخيير شايد ٣٠ ثانيه باز كرد يه معاملم كه افتضاح شد ٣ دقيقه در گير بودم ببينم باز شد نشد چي شد😅
من چند روز دمو کار کردم باهاش خوبه سرعت ش،و حد ضرر و حد سود رو خوب میبنده ،فقط یبار حد سود م زد ،ولی اون خط حد ضرر و حد سود هنوز بود رو چارت و قیمت رد شده بود ،گفتم چرا نبست پس،اومدم رو چارت حد ضرر و حد سود جابجا کنم ببینم.. دیگه بسته ولی رو چارت خط آ هست هنوز یه بار رفرش یا نرم افزار رو ببندی و باز کنی حله…