تجربه در بروکر ترندو با نت ملی!

سلام .

من‌ دیشب از بازار اپ بروکر ترندو را دانلود نصب کردم.

طبق اشنایی و اموزش های اولیه‌ ایرانبروکر فقط ثبت نام کردم و هنوز احراز هویت نشدم.

با این اپ دسترسی به چارت طلای_جهانی و خیلی چارت های دیگه مثل نفت و بیتکوین را برای معامله دارم.

اما فضای معاملاتی متاتریدر یا سی تریدر نیست و باید در فضا و چارت خود اپ بروکر فعالیت کنم .

نسبتاً هم راضيم و توي اين وضعيت خوب بود واقعاً

اما هنوز شارژ حساب و معامله ريل انجام ندادم فقط ٢ تا معامله لانگ روي انس گرفتم اونم با حساب دمو كه بدم نبود.

حالا ميخام يه هزار دلار شارژ كنم شروع كنم به ريل معامله كردن ميخام بدونم دوستاني كه در بروكر ترندو فعاليت داشتن به خصوص با نت ملي و بدون متا تريدر چه تجربياتي داشتن و نقاط مثبت و منفي رو اينجا به ما بگن كه بتونيم تصميم بهتري بگيريم.

در باره اين موضوعات نظرات ارزشمند شما را ميخام

١: تجربه واريز و برداشت ريالي در بروكر ترندو

٢: ايا با نت ملي در بروكر ترندو تونستيد به متا تريدر وصل بشيد؟

٣: اون دوستاني تحت وب و با اپليكيشن ترندو معامله ريل داشتن به خصوص روي انس، ايا باگ يا تاخير و خطا روي اجرا دستورات ديدن تا حالا؟ در كل به براي اسكلپ مناسبه؟

يا هر نظر و تجربه اي در مورد تريد روي اپ ترندو با نت ملي

ممنون من هم در جريان تجربيات خودتون بزاريد

1 لایک کرده

درود

روی متاتریدر نتونستم فعالش کنم ولی اجرای معاملات تاخیر داره و گاها دیرتر باز میشه یا اصلا باز نمیشه

این قضیه در مورد sl و tp هم صدق میکنه تیپی و استاپ دیرتر عمل میکنه و منجر به ضرر بیشتر میشه

این تجربه حساب ریل خودم هست و فکر نمیکنم به درد اسکلپ بخوره

3 لایک کرده

منم تجربه باز نشدن معامله و دیرخوردن استاپ رو روی حساب دموی ترندو دارم

تنها مزیتش اینه میتونی ریالی مثل خرید اینترنتی شارژ کنی :grin:

1 لایک کرده

من خودم دوسدارم روی متاتریدر معامله کنم و اپ اختصاصی بروکرارو نمیپسندم

طبق چیزایی ک شنیدم بروکر وینگو با نت ملی روی متاتریدر فعاله منم فعلا حساب دمو باز کردم و موردی نداشتم و روی متاتریدر سرعت اتصال خوبه

اگه متاتریدر دوسداری یه سرچ راجب وینگو بکن

1 لایک کرده

بنظرم نکن . اکثرا سشن نیویورک چارت هی قطع و وصل میشه . وقتی وصل شد میبینی اصلا بهترین جایی که قرار بود معامله بزنی مونده اون بالا :unamused_face:یا شارژ میکنی کم شارژ کن هزارتا الان بااین شرایط زیاده

1 لایک کرده

ترندو مثل اسباب بازی میمونه…

نکنید این کارو بنظرم…

اکثر مواقع هنگ می‌کنه…معاملات بسته نمیشه…تی پی هم رد کنه معامله بازه…دستی هم بخوای ببندی نمیشه(بعضی مواقع) اسپرد هم زیاد داره..یه جا میزنی یه جای دیگه باز می‌کنه و برعکس.

خواستی عکس هم دارم از چیزایی که گفتم

1 لایک کرده

اينجوي واسه اسكلپ شبيه كابوس ميمونه

من دارم کار میکنم اصلا مشکلی نداشتم تا الان در مورد باز کردن معامله البته برای اسکلپ اره بعضی موقع ها برنامه کار نکردنی حدودا 30 ثانیه وقتتو میگیره باید بیای بیرون بعد بری توش دوباره وصل میشه اما برای اسکلپ همین موضوع شاید ناپسند باشه

اونم بگم همیشگی نیست

دقیقا همینطوره واسه اسکلپ پیشنهاد نمیکنم

واریز و برداشت اوکیه ولی خب مبلغ کم بوده برای مبالغ زیاد نمیدونم

اپ خودش روی اندروید رو تست کردم درکل بد نیست میشه کار کرد ولی من چون سووینگ میگیرم مشکلی نداشتم ولی واسه اسکلپ شاید یکم اذیت کنه چون استاپ و تیپی گذاشتن یکم پیچیدست و گاهی هم معامله دیر باز میشه

میگن اپ ویندوز بهتره ولی تست نکردم هنوز

نسبت ب پلتفرم های ملی دیگه خیلی بهتره عمل کرده از سرعت باز کردن پوزیشن و کم بودن اسپرد و…

ممنون از نظري كه دادي

من خودمم تست كردم

ميشه كار كرد ولي واسه يه سري معامله فست اسكلپ كنسله

كافيه يه معامله درست بگيرم و دير و زود باز و بست كنه و معامله اي كه درست بوده و بايد سود بده نتيجش بشه ضرر اينجوري اعصابم بهم ميريزه و كلا ديگه نميتونم اون روز مهامله كنم يا ضرر ميكنم

مخصوصا روي داوجونز من بعضي معامله هام اصلا حد ضرر نداره ورود ميكنم زير يه دقيقه يا ميبندنم يا حد ضرر ميزارم پشت نقطه ورود اينجور معاملات رو اصلا نميشه انجام

خودم شايد ٧ تا معامله كردم ٥ تا خوب بود سرعتش به متا تريدر و بروكراي خوب نميرسه ولي خوب بود يكي از معاملاتو با تاخيير شايد ٣٠ ثانيه باز كرد يه معاملم كه افتضاح شد ٣ دقيقه در گير بودم ببينم باز شد نشد چي شد😅

1 لایک کرده

ممنون از راهنماييت

شما وينگو واريز و برداشت هم داشتي؟

1 لایک کرده

اگه پولت برات ارزش داره هیچ وقت توش واریزنکن.همش کلاه برداریه.به بهونه اسپلیج یالغزش قیمتی معامله توباضررمیبنده حدسودوضررتو

خودش تغییرمیده ومیبنده درکل مزخرفه نمیاره توسودببری پولتوهم میبره

نه هنوز حساب ریل ندارم فعلا دارم روی دمو تست میکنم و اوکی بوده

دمو خوبه

اما خیلی با توجه به اینکه بعضی دوستام گفتن نقاط استاپ لاس و تارگت فعال نمیشه در معامله و هنگ میکنه

در ضمن ترندو اپی هست که نیاز به متاتریدر نداره

و نمیشه وصل متاتریدر کرد

یه فضایی هست که میشه داخلش چارت رو تحلیل کرد و معامله باز نمود.

الان کسانی که با الپاری یا بروکر های که با نت ملی وصل نمیشن بنظر ترندو نصب کنن از بازار

1 لایک کرده

دوستان بروکر ترندو در حال حاضر،با شرایط نتوانستم ملی،چطور هستش؟میشه روش حساب باز کرد؟کار میکنه؟واریز و برداشت خوبی داره کلا یا نه؟

ممنون میشم اگر بروکری بهتر دوستان داشته باشن و معرفی کنند،سپاسگزارم

من چند روز دمو کار کردم باهاش خوبه سرعت ش،و حد ضرر و حد سود رو خوب میبنده ،فقط یبار حد سود م زد ،ولی اون خط حد ضرر و حد سود هنوز بود رو چارت و قیمت رد شده بود ،گفتم چرا نبست پس،اومدم رو چارت حد ضرر و حد سود جابجا کنم ببینم.. دیگه بسته ولی رو چارت خط آ هست هنوز یه بار رفرش یا نرم افزار رو ببندی و باز کنی حله…

میشه کار کرد واقعاً ،سرعتش برا من ک خوب بود