نظر کاربران درباره بروکر Trendo

بنظرم این بروکر میتونه بین بقیه بروکرایی که تو نت ملی فعالن پیشتاز باشه بشرطی که کمی تو پلتفرمش تغییر ایجاد کنه

من با بروکرش کار کردم. عالیه. با فست اسکلپ هم مشکلی نداره. بهتره خودت پای معاملاتت باشی؛ چون برخيا میگن حد ضرر شون گاهی اوقات فعال نشده.

معاملات cfd چند تا ارز دیجیتال داره که عملا هر ۲۴ ساعت در ۷ روز هفته این نماد ها فعال هستند.

1 لایک کرده

برداشت سود هم داشتید از بروکر Trendo ؟؟؟

1 لایک کرده

بله، برداشت داشتم مشکلی نداره. این روز ها از واریز و برداشت ریالی استفاده کنید‌.

1 لایک کرده

میگن بروکر خوبیه من فعلا دموش رو کار کردم کیفیتش خوبه

من چند وقته باهاش کار می کنم خوبه فقط استاپ را چند پیپ زودتر میزنه باید استاپ را چند پیپ دورتر گداشت.دیشب ۱۰۰ دلار برداشت ثبت کردم ولی هنوز واریز نشده .واریز شد اینجا اطلاع میدم

من یه هفته ده روزیه که دارم باهاش کار میکنم. فکر میکنم که کندلسازی میکنه! نظر شما چیه؟

فکر نکنم شاید دقتش کم باشه.

شاید! من که تا قبل این شرایطی که برامون درست کردند اصلا اسم این بروکر را هم نشنیده بودم! به نظرم بهتره پول زیادی در این بروکر رو نکنیم.

نه اینطور نیست. بروکر خوبی هست.

برای دمو خوبه در این شرایط

1 لایک کرده

من بالای ۶ ماه هست داخلش کارمیکنم.

مشکل خاصی ندیدم. شاید نقاط ضعفی داشته باشه، اما مشکل یا چیزی بدجور ازش ندیدم.

خب اینکه خیلی عالیه. به نقاط ضعفش اشاره کردید. مثل چی؟

تا وقتی ایپلنت هست سمت اینها نرو من تجربه کار با ایپلنت رو داشتم و الان یکسال میشه که سمت بروکر نرفتم و کلا پراپ تریدرم و البته که ادعای خاصی هم ندارم

اما اینایی که تو این شرایط یه هو سر و کله شون پیدا میشه رو زیاد سمتشون نرو مثل همین بروکرا و پراپ های ایرانی مثل رابین و…

فنفیکس هم خبرایی هست که داره میاد رو نت ملی

https://fenefx.co/fa/buy-prop/

واسه دمو ،البته که خوبه دیگه از هیچی که بهتره😁

مثلاً، برخی اوقات باگ داره نمیتونی پله اضافی بزنی.

یا مثلا ارز‌های دیجتالش به جز بیت کوینش، اسپرد خیلی زیادی دارند. برخی ها داخل بازار گفتند حد سود و حدضررشون فعال نشده.

اما در کل خوبه، معامله را در لحظه می‌بنده.

من همیشه سر معاملاتم هستم، اسکلپ میکنم به شدت برای من جوابه. حتی پشتیبانیش گفت: زیر ۳۰ ثانیه هم ببندی مشکل نداره.

فعلا که از رو ناچاری دارم تستش میکنم. یه یه ماهی باهاش کار کنم ببینم چکارست.
من با بروکرهای مختلفی کار کردم. بین همه اونا لذت ترید را با مونتا مارکتس تجربه کردم‌ . نظرم اینه که بروکر باید رگوله قوی داشته باشه تا دستش واسه هر کاری باز نباشه.

من دیشب از بروکر برداشت ثبت کرده بودم امروز به حسابم واریز شد.من قبلا با آلپاری و فیبو گروپ و ویندزور کار کرده بودم ولی برای ما که اینترنت درست حسابی نداریم ایندبروکر از همشون بهتر و پشتیبانی بسیار خوبی هم داره.من بعد از وصل شدن اینترنت هم دیگه با این بروکر کار خواهم کرد چون در روزهای سخت اینترنتی ایران خوب هوامون را داشت و خودش را با همه چیز وفق داد تا بتونیم کار کنیم

فعلا با این شرایط چاره‌ای نیست.

اگه نت ها وصل بشه دستمان آزاد تر هست برای انتخاب‌های بهتر…

نمیشه کاری کرد ک استاپ یا تی پی رو مثل متا ترید در ترندو گذاشت؟؟ چون اگر اسکلپ بزنیم ممکنه تا استاپ بزاری رد شه بره