بهترین استاد ترید ایران کیست؟

با سلام من کاری به اساتید ندارم ولی بنده تبریز یاد گرفتم پیش شخصی بنام سالخورده واقعا زحمت کشید برام البته من با پرایس اکشن و تکنیکال شروع کردم با ایشان بد نبود. ولی بعدش ict آموزش داد برام واقعا محشر بود با ایشان فارکس و کامل یاد گرفتم تبلیغ نمیکنم واقعا ict خوب جواب گرفتم ازش واقعا عالی بود واقعا عالی بود از جان مایه گذاشت الان هم دارم کار میکنم

البته من دوره پور صمدی دیده بودم خوب بود ولی درستش اینه که پیش یک نفر باید باشی تا ازش یاد بگیری به نظر من اگه کسی میخواد واقعا تریدر بشه بایستی ict مایکل هادلسون را یاد بگیره که گفتم استادم برام یاد داد

ممنون از دوستان

4 لایک کرده

دکتر رضا اناری

شهریار سلطان پور

رضا گلشاهیان

پشوتن مشهوری نژاد

2 لایک کرده

خودتون و مارکت

تمام

3 لایک کرده

احسنت ولقعا درست میگی - کامنت

1 لایک کرده

سمت هرکی میرید سمت آدام مرادی نرید

4 لایک کرده

پشوتن عجب استادیه

3 لایک کرده

بنظرم هیچ استاد برتری وجود نداره اگر سبک خاصی کار میکنید مثلا همین آقای پورصمدی که البته استاد خوبی هستن ولی حتما به مرجع مثلا البروکس مراجعه کنید ، اگر ictکار میکنید مایک، اگر rtmبه ایف و… و به یک سبک پایبند بمانید و تمرین تمرین تمرین کنید تا مهارت کسب کنید از این شاخه به اون شاخه نپرید فلان استاد ایرانی یا خارجی فرقی نمیکنه اینو تجربه ده ساله من میگه خودم آی سی تی کار میکنم

4 لایک کرده

دوست عزیز اتاق شکار خسرو فرمودین خوبه

امکانش هست اطلاعات کلی از اساتید برجسته ترسد بفرمایید؟

2 لایک کرده

البته اگر استاد فازی رو بشناسید تازه میفهمید سبک و ترید و مارکت یعنی چه…

4 لایک کرده

خب حالا فازش چیه؟

3 لایک کرده

کجا میتونم دوره شو ببینم

2 لایک کرده

چارت

بکتست

چارت

بکتست

چارت بکتست

هر وقت فهمیدی فرمول جادویی نداری که کسی پولدارت کنه

اتفاقای خوبی میوفته

3 لایک کرده

ساپلای دمند بنیانگذار سم سیدن و آلفونسو است …

مشکل اینه سطوح با اردربلاک ها اینه اکثرا زیر روزانه استاپ میشه و ….با پیدایش اسمارت مانی. فوتون. فانتوم .فلیپ مارسل اینها آمدند چرخش نواخت با چنج و نقدینگی و تاییدیه تایم زیر پنج دقیقه چند ستاپ ورود معرفی و بهینه تر کردند..

سبک ای سی تی که برترین سبک دنیاست .. پول هوشمند فیلیر سوینگ بریکر و متگیشن و تفاوت های لو و استخر نقدینگی و پروفایل هفتگی و ایپدا زمانی را معرفی کرد که چون دسترسی به استاد واقعی هیچ کدام از سبک ها نداریم با کلی دیدن دوره ترجمه از سال 2016تا الان و منتورشیب ها تازه متوجه شدیم داستان الگوریتم که تابعی از قیمت و زمان هست چیه …..اینه داستان …حداقل سه سال طول می کشد ..

سطوح تایم هفتگی و ماهیانه قدرت بهتری دارند نه تایم پایین

2 لایک کرده

فارکس رو نمیدونم…اما توی کریپتو، بهتر از ارشیا عزیزپور نداریم…

2 لایک کرده

تریدر ها سود ده رو شما اصلا اسمشون هم نشنیدین.این بعد از ۶ سال فهمیدم.یک استراتژی پیدا کنیید بچسبید بهش و تمام

4 لایک کرده

سلام داداش. امیدوارم حالتون خوب باشه.جسارتا شما منبعی سراغ دارید که دوره مایکل رو به زبان فارسی بشه دید؟ شخص خودتون زیرنویس دیدید؟ و اینکه کدوم فصلش بدرد میخوره؟

1 لایک کرده

دوستان عزیز دوره های آموزشی فقط جهت بدست آوردن دانش ترید هست آموزش لازم هست ولی کافی نیست اینکه کسی مدعی باشه با دوره آموزشی فلان استاد تبدیل به تریدر حرفه ای شده کذب محض هست من ۵سال با اکثر دوره های آموزشی ازمنابع داخلی وخارجی استفاده کردم هزینه کردم درنهایت آموزش اصلی رو از خود بازار واقعی یاد گرفتم تا هزاران بار تو بازار واقعی سود وضرر نکنی موفق نخواهی شدتجربه من میگه باید اینقدر بک تست بگیری کار کنی تمرین کنی تا به یه استراتژی سودده بررسی مشکل اینجاست همه فکر میگن با آموزش تریدرمیشن…

با آرزوی موفق برای تمامی جامعه ترید ایران

4 لایک کرده

دوستان سلام. جسارتا میتونید بگید که دوره ICT مایکل رو چه سرفصلی رو ببینم؟ یا اینکه تمام ویدیو هارو ببینم بهتره؟ نسخه دوبله یا زیرنویسش رو کجا میتونم تهیه کنم؟ ممنون

2 لایک کرده

استاد محمد اهنگری

2 لایک کرده

میرهاشم عزیز

در مورد پورصمدی کاملا باهات موافقم

همیشه به دوستان هم توصیه کردم برای شروع حتما اول باید پورصمدی ببینی

بعد بری سراغ سبک یا استاد دیگه

ولی با اهنگری موافق نیستم باهات عزیز دل

2 لایک کرده