با این دید البروکس و مایل جیراد و و و و همه پکیح فروش و کلاه بردارن
نه اینطوریم نیست
با این دید البروکس و مایل جیراد و و و و همه پکیح فروش و کلاه بردارن
نه اینطوریم نیست
بهترین استاد ترید، آزمون و خطا کردن هستش و مجدد تکرار این پروسه تا زمانی کخ خستت کنه و به قولی کل پولتو بگیره بعد تبدیلت میکنه به یه معامله گر برتر، اگر تا این مرحله توان ادامه دادن داشته باشی
چرا من حس میکنم
همه تو این کامودیتی از روز اول به صورت غیر مستقیم تبلیغ این شخص رو میکنن ![]()
شما بعد از آقای پورصمدی کی رو پیشنهاد میکنید ؟!
درسته آهنگری بعضی از مباحث رو کامل توضیح نمیدن ولی در حوزه روانشناسی ( فقط در این حوزه ) دوره شون مفیده !
سلام دقیقا من به این نتیجه ای که شما رسیدی رسیدم..بجای اینکه از این شاخه به اون شاخه بپری هی استاد عوض کنی باید فیلم های مهندس پور صمدی رو چندین چندین بار ببینید …چون من هرچی چرخیدم و گشتم رسیدم به خود پور صمدی …تو چارت گیر میکردم بر میگشتم آموزش رو نگاه میکردم میدیم قبلن توضیح دادن من فراموش کردم..یا فیلم اساتید دیگه رو نگاه میکردم میدیم قبلن پور صمدی توضیح داده .. همهچیز رو کامل توضیح دادن.. ارزو دارم فقط ده درصد مثل ایشون بشم زندگیمو بستم..احساس میکنم یه راز خیلی کوچیک دارن هنوز رو نکردن که بزودی اونم میگن و تمام…دوستان قبل معامله حتما حتما یه ویدیو اموزشی ازش نگاه کنید همیشه همیشه همیشه ..خیلی بدردتون میخوره یک ساعت قبل از سشنی که کار میکنید نگاه کنید بعد نتیجه میبینید
میرهاشم جان سوال سختی پرسییدی
به نظرم اگر شما پورصمدی دیدی و تمایل داری پرایس رو ادامه بدی
یکی از شاگردای خفن خود پورصمدی امینی فایننس گزینه فوق العاده ایه
اما اگه نه بعد یاد گرفت پرایس و رفتار شناسی مارکت بخوای سبک دیگه ای رو ادامه بدی
اونجا فرق میکنه داستان
در مورد اهنگری زیاد نمیتونم صحبت کنم
شاید دلیلش اینه ما با ایشون یه همکاری داشتیم
و متاسفانه اون همکاری تو مسیر درستش پیش نرفت و من کلا دید خوبی به ایشون یصورت شخصی ندارم
اما یه واقیت رو در نظر بگیریم یا واقعا با صفرتا هزار ایشون میشه معامله کرد؟
شاید بگی اره با حساب های خیلی خییییلی بزرگ
ما تو ایرت مجبوریم اسکلپ کنیم
چون حتی اگه پراپ هم استفاده کنیم توان استاپ های روندی انچنانی نداریم
موافقم منم نگفتم که با دوره صفر تا هزار میشه به سوددهی رسید من فقط مبحث روانشناسی رو عرض کردم !
کاملا به صحبتات موافقم
مسلم جان سطوح یا همون نواحی poi در تایم پایین هم معتبر هستند فقط باید دید ایا اون سطح نقدینگی داره یا
سطوحی که نقدینگی ندارن خودشون به عنوان نقدینگی مصرف میشن
سلام دوست عزیز جسارتا استادتون بصورت انلاین اموزشی دوره ای داره؟
تنها استاد خود مارکت هست.
بعد از چند سال به حرف من خواهی رسید
استاد فقط ایرج جعفریان چند سال بعد که همه راه افتادن دنبال سبک ایشون میفهمین کیه
سلام دوست عزیز مسلم جان. جسارتا میشه منبعی یا جایی معرفی کنی که ict رو به بهترین نحو اموزش بده یا اینکه دوبله فارسی ارائه بده؟
پورصمدی رو من واقعا تحسین می کنم که بدون چشم داشت استراتژی هاش رو در اختیار عموم قرار میده ولی یک ایراد خیلی بزرگ بهشون وارد هست و اون اینه که بیشتر از معاملات سوده دهی که داشتند ویدئو می گذارند و ضررهاشون رو خیلی کم می گذارند و این باعث میشه خیلی از افراد فکر کنند پول در آوردن در این بازار راحته در حالی که استراتژی هایی که ایشون این اواخر به اشتراک گذاشتند SP2L, PRO BTB & MICRO MAP به ظاهر ساده میاند ولی خیلی خیلی مهمه کانسپت قبل از اسپایک رو کامل فهمیده باشی و این فهمیدن خودش نیاز به خیلی تجربه و کلی پای چارت نشستن داره. کل توصیه ی من به همه ی دوستان اینه که اگر خودتون استراتژی ای دارید که سود ده هست حتی کم همون رو بهینه کنید و سمت نحوه ی پوزیشن گیری جناب پورصمدی نیایید که میشید مصداق همون ضرب المثل “ زاغه اومد راه رفتن کبک رو یاد بگیره راه رفتن خودش رو هم فراموش کرد” .
دوستان سلام وقتتون بخیر. کسی میتونه راهنمایی کنه دوره ict مایکل رو کجا بصورت دوبله ببینم؟ یا استادی دوره ای پکیجی هست که ict رو خوب آموزش داده باشه؟ ممنونم ازتون
بنده کامیونیتی داخل ایران رو عرض کردم در ضمن فکر نکنم البروکس توی فضای اینستاگرام پکیج فروشی کرده باشه
دوره ی صفر تا هزار جناب آهنگری برام خیلی جالب بود. در دو جلسه ی آخر که نحوه ی پوزیشن گرفتن رو آموزش میدادند تمام کارهایی که در طول دوره موعظه کردند انجام ندید رو خودشون انجام دادند. در کل ناامید کننده بود ایشون فقط حرف های قشنگی در طول دوره زدند که خودشون به هیچ کدوم عمل نکردند
سلام و ارادت.
در رابطه با دوره منتورشیپ مایکل یا باید زیر نویس فارسی ببینید یا دوبله که رایگانشون تو نت هست.
راهنمایی بیشتری میخای میتونی به آیدی روبیکام پیام بدی
@Asa0922
من از این دو بزرگوار ، دو نکته خوب یاد گرفتم که بنظرم چکیده ترید همین باشه . بازار به علت نوسانی بودنش میتونه اشتباهات ما رو جبران کنه و در معاملات غلط با ضرر کم خارج بشیم و در یک کلام هیچ کدام از سبکهای معاملاتی مطلقا سود ده نیستند . نکته اصلی مدیریت سرمایه است که اگه رعایت بشه محاله سود آور نباشیم . یکی ازعلتهایی که مدیریت سرمایه فراموش میشه برای تریدرهای موفقه . وقتی چند بار پشت سر هم سودهای خوب میگیرید ، جو شما را میگیره و سراغ لاتهای بالاتر میرید و کار تمام میشه .