بهترین استاد ترید ایران کیست؟

تریدر خوب میشناسم (جز نفرات برتر پراپ) منتهی اصن دنبال لایو ترید و این چیزا نیست یه گوشه نشسته پولشو در میاره به ندرت هم خیلی دیر به دیر یه دوره حضوری با نفرات محدود و قیمت البته بالا برگزار میکنه. اینجور اشخاص خیلی توحاشیه نیستن

حمید محمدی منظورتونه؟

نه یکی دیگ هست شناخته شده نیست و از اون حمید محمدی بنظرم بهتره

ممکنه اگه مقدوره اسمشو بگید

داداش من تا جایی که ایشون رو میشناسم از ابتدای حضور شرکتای پراپ تو ایران مرتبا برداشت میکرد و الانم با حساب حدودا 300 کا هر ماه برداشتای بزرگی از sgb میزنه من تا جایی که میدونم سبکش پرایسه و دوره هم خیلی دیر به دیر و به ندرت میذاره اونم فقط حضوری 1000 دلار تازه اگر ببینه سطح پرایس خوبه. من ایدیشو دارم ولی تو تلگرامه و الانم نت نیست که برات بفرستم حقیقتا اسمش هم امین بود

امیر سلطان کانال پراپتو…پاسش کن.

این‌ سبک nds که لینک گذاشتید

چه طوره ۱۹‌جلسه است درسته توضیح میدید

استاد علی معین افشاری

سلمان انفرادی

بالای 30 جلسه هستش/ یادگیریش سخت هست ولی واقعا ارزش یادگیری داره

از‌کجا‌ باید ببینم همون لینک اپارات ۱۹ جلسه

بنظر من پورصمدی افتضاحه. کاری به سبکش ندارم کار به مدرسش دارم
سبک ایشون ک پرایس اکشن کلاسیک هست جدا از اینکه پرایس اکشن کلاسیک خوبه یا بد, باید اینو بگم که اگه میخای پرایس اکشن کلاسیک یاد بگیری خب برو البروکس ببین
خودم متاسفانه با پورصمدی شروع کردم که بعد از دیدن دوره های دیگه هم داخل پرایس اکشن کلاسیک و هم داخل سبک های دیگه فهمیدم چه اشتباهی کردم رفتم پورنمدی نگاه کردم که مدت ها طول کشید خشت اولی که معمار کج گزاشته بود رو درست کردم
بزرگترین مشکل من هم با سبک پرایس اکشن (البروکس اصلا کاری به این اقای پورصمدی ندارم) اینکه مولتی تایمفریم کار نمیکنه

پرایس اکشن البروکس سبکیه که بسیار شهود و تجربه نیاز داره خصوصا اگر بخواید عین خودش کندل به کندل ترید کنید که کار بسیار دشوار و سختیه. و اگر کسی مخواد زودتر موفق شه باید یه استراتژی تکرار شونده مثلا رو نماد داوجونز با یسری از اطلاعات دوره بروکس طراحی کنه وگرن تحلیل کندل به کندل واقا سخته. و د رمورد مولتی تایم هم دقیقا همینطوره و باید خود شخص این مورد رو دخیل کنه. خب الان شما تونستی این قضیه رو هندل کنی یا تهش سبکتون رو عوض کردید؟

کامالا باهاتون موافقم. ولی در کل باید یادمون باشه که ترید بشدت کار سختیه و طبیعیه که جدا از اینکه چه سبک و چه دوره ای رو میخای یاد بگیری نیاز به تجربه و تلاش خیلی زیادی داره.
من از البروکس راضی بودم و میتونم بگم حداقال داخل تایم فریم 5 دقیقه بهش مسلط شدم ولی به دو دلیل سبکم رو عوض کردم
اول نبود مبحث مولتی تایم فریم, البته داخل دوره البروکس یه چیز هایی درومرد مولتی تایم فریم میگه ولی خب بشدت ناقصه. البروکس میگه یه تایم فریم بزار جلوت ترید کن اخه این چه حرفیه؟!
و دوم استاپ هانت و لیکویدیتی که خیلی اذیتم میکرد. به چشم خودم میدیدم که مارکت از استاپ من برمیگشت :smile:
درنهایت الان یه ترکیب شخصی از چیز هایی که از دوره Photon و ICT یاد گرفتم کار میکنم
مولتی تایم فریم فوتون عااااالی بود

نه اون خودشم مولتی تایم نگاه میکنه به چارت مطمئن باش. البته دیدگاه های ایسیتی و اینا کاملا با پرایس در تضاده (هرچند بطور غیر مستقیم همه سبکا یه حرف میزنن) اونا بیشتر موج و سوئینگ میگیرن و پرایس بیشتر کندلی و اسکلپه . در هر صورت موفق باشید

من درمورد اینکه جناب پورصمدی تریدر خوبی هستن یا نه نظری ندارم ولی قطعا مدرس افتضاحی هستن. در رابطه با اسکلپ و سوینگ گرفتن تا حدی موافقم, پرایس اکشن کلاسیک بیشتر برا اسکلپ مفیده و مطالب ict برای سوینگ
ولی دلیل نمیشه که با ict نشه اسکلپ کرد یا با البروکس نشه سوینگ گرفت
متشکرم شما هم همینطور

خداوکیلی نمیدونم قصد و نیت از زدن این تاپیک تحت این عنوان چی بوده……ولی شک ندارم هرچی بیشتر زمان بگذره و پست ها و فعالیت ها بیشتر بشه ……از پاسخ به سوال این تاپیک دورتر و دورتر خواهد شد

هرگز به جواب نخواهید رسید چون هیچ کسی با کسی دیگر عین هم نیستن تو دنیا بعد تو این تاپیک شما توقع دارید بالاخره نام استادی مطرح بشه که باب میل همه تازه کارها باشه؟!!! منجی عالم ترید باشه واسه همه؟!!!

اصلا کی میدونه بهترین استاد واسه خودش یا بقیه کیه؟

بشر با سعی و خطا و شکست و کسب تجربه از غارنشینی به اینجا رسیده نه اینکه از تو غار یه ضرب دنبال بهترین باشه

پنجاه سال دیگه تریدرهای اون زمان به ریش همه ماها خواهند خندید که چقدر عقب مانده بودیم

قصد و نیت از ایجاد این تاپیک این بود که دوستان تجربه شون رو از بهترین استادی که داشتن بگن .

ولی متاسفانه داره به سمتی کشیده میشه که سواستفاده تبلیغاتی میکنن !

الان من میخوام دوره پرایس پور صمدی ببینم

برم البروکس ببینم یعنی؟

کجا‌ دوره گذاشته شده

اگه هدفت یاد گرفتن پرایس اکشن کلاسیک هست (حالا خوبه یا نه رو کاری ندارم) شک نکن البروکس ببین
بعدش که تموم شد برو دوره با دوره 30-40 قسمتی (شاید هم کمتر) پورصمدی مقایسه کن :smile:
نمیدونم والا تو اینترنت و تلگرام زیاد بود

چند جلسه هست که بگردم دنبالش

اصلا من میخوام ترید از صفر یاد بگیرم آموخته هامو انداختم دور

میخوام دوره ای ببینم که خوب باشه کلاسیک یا نه فرقی نداره میخوام‌ دوره شخصی ببینم که من نسبت به امروز تغییر بده