سلام
با تجربه من
شما ابتدا باید سبک معاملاتی مناسب شخصیتتون رو پیدا کنید و بعد تمرین و تجربه
اینکه بعضی از دوستان ۶ یا ۹ یا ۱۲ سال تو مارکت هستن و برایند مثبت ندارن بیشتر به علت پیدا نکردن سبک مناسب هست
یا دنبالش نرفتن یا هنوز پیدا نکردن
سلام
با تجربه من
شما ابتدا باید سبک معاملاتی مناسب شخصیتتون رو پیدا کنید و بعد تمرین و تجربه
اینکه بعضی از دوستان ۶ یا ۹ یا ۱۲ سال تو مارکت هستن و برایند مثبت ندارن بیشتر به علت پیدا نکردن سبک مناسب هست
یا دنبالش نرفتن یا هنوز پیدا نکردن
ریسک های کلی ات رو محدود کن ، یعنی چی ؟ یعنی بجای حساب ریل جمع کردن از اول خودتو مجبور کن مثل پراپ تریدر ها ترید کنی و پراپ بگیر اینجوری میزان از دست رفتن سرمایه ات خیلی کمتره
چون منطقی بخوام بهت بگم ببین کسی که پراپ رو فیل میکنه (حالا منظور من فیل کردن توسط خود تریدره نه شرکت معتبر نباشه) ریل رو هم درای سنگینی خواهد داد شک نکن
مارکت آینه تو قراره بشه ،الگوی های رفتاری و عقده های روانی ، هرچیزی هست توی مارکت به یه نحوی میبینیشون ، اگه میخوای تریدر سود ده شی متاسفانه باید با طبیعت انسان گونه خودت بجنگی و بیای این احساسات رو حین کارت ۰ کنی
اگه تغییر ندی بازم ضربه رو میزنه بهت بازار تا وقتی که یا بزاری بری( راستش کار بدی هم نیست) یا هم عوض کنی و از انسان نرمال بودن دور بشی
ولی این چیزایی که بهت گفتم رو در نظر بگیری ، این ادبیات الان شاید نا امید کننده بیاد واست ولی مطمئن باش در اینده اگه تریدر سود ده بشی احتمالا کمتر افسرده باشی
و در نهایت همه این بازار بازیه
بقول البروکس ، در بهترین حالت ۶۰ درصد احتمال برد داری
یعنی وین ریتت بین ۴۵ تا ۶۰ خواهد بود
با هیچکسم رقابت نکن فقط با خودت رقابت کن
از ضرر دادن دوری نکن ، ریسک های اصلیتو کنترل کن چون اگه ضرر نکنی نمیتونی بفهمی تو چجور ادمی هستی و باید چجور ادمی بشی تو این مارکت
این تجربه های منه شایدم درست نباشه
موفق باشی
بنظرم روحیه خانوم ها بهشون اجازه نمیده بیان سمت ترید خانوم ها ریسک کمتری همیشه نسبت به اقایون میکنن
من فکر میکنم این مسئله برمیگرده به شرایط و اسیب هایی که از سمت خانواده در بچگی به همه ما ها وارد شده ،ولی کلا تریدر بودن و ترید کردن بنظر من ربطی به جنسیت نداره و حتی خانمها خیلی راحتر میتونن در این شغل رشد کنن
ممنون عزیزم
شما خودتون احساس کمبود نکردین تو مسیرتون؟
نمیشه اخه بالاخره باید با بقیه زندگی کرد :)))
تو ترید برداشت ها و استیمنت حرف میزنه !
نه جنسیت
نه سن و سال
نه تیپ و قیافه .
خانمتون نمیان تو ایران بروکر مشاوره بدن؟ ![]()
شما اخه اقایین :)))
خوبه اگر بنظر شما اینطور نیست
کاش همینی بود که شما میگفتین ولی اینطور نیست
کجا حس تبعیض کردی ؟
بی پرده بگو شاید ناخواسته رفتارما باعث میشه …
![]()
![]()
![]()
![]()
راستی تریددینگ ویو رفع فیلتر شد
یک گروه داریم توی روبیکا اونجا در مورد پراپ و ترید و رفع فیلتر ها حرف میزنیم خوشحال میشم پیشمون باشید
با حرفات کاملا موافقم . تو این دوره زمونه اگه خوآگاهی نداشته باشی و در تلاش خودشناسی نباشی ( که یکی از اصلی ترین پایه های این شغل هم هست) به راحتی زندگیت توسط دیگران کنترل میشه .
تفاوت هایی که صد در صد وجود داره ![]()
هم مزیت هایی وجود داره و هم ضرر هایی که البته به نظرم همدیگه رو کاور میکنن
برای مثال از هر کدوم دوتا از بولد ه رو میگم :
البته همشه استثنا داریم و در نهایت چیزی که از همه مهم تره میزان تلاشه
تمرکز اگه از روی دیگران براشته بشه بیاد روی تلاش کار تمومه .
تا حالا نشده که بشنوم مارکت استاپ یکی رو زده باشه چون خانوم باشه
یا ی بروکر حساب ی نفر رو به خاطر جنسیتش ببنده
واقعا ربطی نداره
شدت و قدرت تحمیق کردن رسانه های فمنیستی به قدری زیاد شده که دختر جهان سومی فکر می کنه تو ترید که کلش یه سیستم منظم ساختارمند جهانیه{و هیچ فرقی براش نمی کنه تو بچه باشی پیر جوان نوجوان باشی با هر جنسیتی} هم تحت تبعیض قرار می گیره
اوکی ، رسانه های جریان اصلی قدرت مغزشویی دارند
شما خودت مغز نداری نمی تونی فکر کنی قدرت قیاس و مقایسه و استدلال رو از دست دادی؟
تو با این طرز تفکر می خوای تریدر موفق هم بشی؟
یا برو دنبال یه کار دیگه یا بشین کلا طرز فکرت رو بریز پایین ، عوض شون کن
جدایی از باورها و افکار افتضاح و غیر منطقی ای که داری ، توانایی قیاس و تفکر استدلالی رو هم از دست دادی
{دختری که تاپیک رو زدی ، خیلی جلوی خودم رو گرفتم چیزی بهت نگم}
نسبت به چی کر باشم؟
درسته
بنظرتون میشه فقط با یک سبک در همه بازارها سود کرد؟
اوکی
خب حالا قدم بعدی چیه؟؟
وقتی میبینی بهت یه جور بدی نگاه میکنن خب اوکی اینا القاعات رسانههاست
خب بعدش چی اون نگاهه از بین میره؟