احساس میکنم مثل همه جنبههای مختلف زندگی
توی ترید هم یه جور تبعیض جنسیتی وجود داره
و برای خانوما موفق شدن تو بازارها سخت تره تا آقایون!
موافقین یا توهم زدم من؟
![]()
احساس میکنم مثل همه جنبههای مختلف زندگی
توی ترید هم یه جور تبعیض جنسیتی وجود داره
و برای خانوما موفق شدن تو بازارها سخت تره تا آقایون!
موافقین یا توهم زدم من؟
![]()
اصلا ربطی نداره، مگر اینکه خودتون بهش باور داشته باشید،،، اتفاقا برعکس خانم ها خیلی بهتر میتونن موفق بشن،،،، خودم توی دوره ای که بودم خانم ها بسیار عالیتر و حرفه ای تر بودن و با وجود کمتر بودن تعدادشان، از برترین ها بودن
واقعا ربطی نداره و اصلا اینطوری نیست و خیلی دختر موفق داریم تو این کار. نذارید این باور باعث بشه که ناامید بشید.
موافقم!
اما!!!
خوبیش اینه که پشت لب تاب کسی نمیتونه بفهمه مردین یا زن!!!
اتفاقا تنها جایی که خیلی راحتیم ترید هست ![]()
بحث بهتر بودنش نیست
احساس میکنم نگاه ها به آدم عوض میشه وقتی بفهمن زنی و داری ترید میکنی بدتر از اون اینکه موفقم هستی.
بعد یه سوال شما تو کدوم شرکت کردین؟![]()
چه طور عزیزم؟
تجربه کار تو فضاهای دیگه رو هم داشتی ؟
من همه کارایی که کردم یه جورایی با سوشال ربط داشته
اینم نکتهایه
ولی منظورم در فضای دوستانه و حرف زدن با بقیس
ناامید نشدم ولی به هر حال سخت میشه برام یه جاهایی!![]()
مردها در حین کار فقط روی اون تمرکز میکنن
اما خانمها…
همزمان توانایی فکر کردن به چند موضوع(حتی بی ربط به هم)رو دارن که کمی تمرکز رو کم میکنه
اگر خانمی همسر و فرزند داشته باشه و خانه دار باشه هم کمتر فرصت نشستن پشت سیستم رو داره(مگه کارهای خونه تموم میشه
)
کار کردم اما من ذاتا ادم اجتماعی نیستم بخاطر همین الان خیلی راضی ام . کار کردن تو محیط پر از همکار و ادمای عادی که میان میرن برای من زجر اوره .بعضی وقتا حتی تو خیابون که رد میشم میگم وای فلانی داره میاد الان باید سلام احوالپرسی کنیم. در این حد انسان گریزم:rofl:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
با توضیحی که دادید فکر میکنم عزت نفستون پایین باشه و نظر و نگاه دیگران نسبت به خودتون مهمه، اصلا هر جور بخوان نگاه کنن، وقتی ما هیچ کنترلی بر نظر و فکر و عقیده دیگران نداریم چرا باید براش تلاش کنیم و مهم باشه برامون
بنده فقط دوره امینو شرکت کردم توی این سالها
اضطراب اجتماعی…
نمیدونم کجا بود ولی خوندوم که مثل قمار و شرطبندی که ۹۰ درصد یوزرها مرد هستند در بازار هم آقایون مشارکت بیشتری دارند…یعنی خانوم ها کلا با عدم قطعیت موجود در این دو عرصه یا کلا زندگی به اندازه آقایون کنار نمیان.
مالتی تسکینگ از صفات بارز ایشان بود ![]()
ولی حق میگی و کاملا قبول دارم. آقایون وقتی پلی استیشن میبینن اون لحظه جز گل زدن به چیزی فکر نمیکنند ![]()
آخ گفتی. منم همیشه فراری ام. بعد میپرسن خوبی. خب اخه مگه دکتری من چی بگم بهت الان ![]()
بله.
از بچگی خانومها با شک و تردید و ترس بزرگ میشن و این عدم قطعیت تو وجودشون نهادینه میشه!
من خودم یادمه مادرم نسبت به برادر کوچیکترم همیشه با هشدار بیشتری حرف میزد: حتی برای تو کوچه رفتن بهم میگفتن نه و وقتی میگفتم پس نیما برا چی میتونه بره و من نه میگفتن چون تو دختریییییییییییییی!!!
من هنوز که هنوزه نفهمیدم تو کوچه بودن و زن بودن چه ربطی بهم دارن!!!
تو ترید هم همینه!
اگه من دخترم یعنی دست و انگشت و عقل ندارم که چهارتا اندیکاتور رو باهاش تحلیل کنم؟ ![]()
اگر یه چیزی آسون باشه که همه میرن انجامش میدن ، پس کارشما باید یک سختی هایی داشته باشه که فقط کسایی وارد اون کار بشن که لایقشن من وشما هم اگر سختی ش رو تحمل کنیم لایقش میشیم . به نظر من خیلی خوب میشه اگر ما ادما بتونم تا وقتی زنده ایم بخاطر چیزایی که دست خودمون نیست خودمونو سر زنش نکنیم :قد ،خانواده ،جنسیت و… امیدوارم همیشه به خودمون ایمان داشته باشیم یاعلی
یه کلیپ دوربین مخفی بود تو سوشال مدیا اینطور که در یک دفتر آزمون استخدام ده نفر بودن که نه نفرشون با هماهنگی از قبل وقتی صدای بوق هر یک دقیقه زده می شد از جاشون بلند میشدند و اون یه نفر هم مثل بقیه ناخواسته مجبور بود از جاش بلند بشه و رفته رفته ادم های جدید وارد میشدن و همچنان همه با صدای بوق بلند میشدن و کم کم اون نه نفری که میدونستن رو کشیدن بیرون و بقیه همچنان با صدای بوق بلند میشدن با اینکه حتی دلیلش رو نمیدونستن و ... اینکه نیما چرا میتونست بره اما شما نه به این علت بوده که در جامعه ما ذهن ها اینطور آموخته بودن (همون صدای بوق )که از دختر باید مواظبت بیشتری بشه چون گران بها تر میدونستن .