تقریباً هر معاملهگری یه جمله توی ذهنش داره که آرزو میکرد کاش همون روز اول یکی بهش میگفت …
قبل از کال مارجینها، قبل از طمعها، قبل از انتقام گرفتن از بازار و قبل از اون لحظههایی که فکر میکرد “دیگه همهچی رو فهمیده”
اینجا قراره واقعی حرف بزنیم؛
نه حرفهای کتابی و انگیزشی.
اون یک جملهای که میتونست مسیر تریدت رو عوض کنه چی بود؟
جدی جدی نمیتونم یکی بکنم چون ماشالا اشتباه پشت اشتباه داشتم:
اول اینکه: بک تست بگیر! همینجوری نپر تو استراتژی که فقط یه جا شنیدی یا دیدی
دوم اینکه: 3-4 بار استاپت خورد نرو یه استراتژی دیگه
سوم اینکه: وین ریت بالار 72 رو میبرن حلوا حلواش میکنن! بعد تو دنبال 100% 90% میگردی؟
چهارم اینکه: نمادتو هی زارت و زورت عوض نکن! یه سیستم بساز.
پنجم اینکه: تورو خدا ژورنال بنویسسسسس
دمت گرم که تجربیاتت رو گفتی محمد عزیز و کاملا درستن همشون، ولی من یک نکته اضافه میکنم اونم اینکه همه اینایی که گفتی در اصل یک ابزار هستن و اصل مدل فکر کردن تریدر هست …
تا وقتی که هنوز دنبال این باشیم که هر حرکت بازار یه فرصتیه، هیچ کدوم از اینا نجاتمون نمیدن …
واقعیت اینه که خیلی از معامله گر ها ژورنال مینویسن ولی هنوز قمار میکنن، بعضیام بکتست میگیرن ولی تو لایو خراب میکنن، همونطور بعضیام ستاپ دارن ولی انضباط ندارن …
میخوام بگم که قبل از تکنیک مشکل اکثر تریدرهامون رفتار معامله گری هست …
خلاصه بگم که همه نکاتی که گفتی درست هستن و تجربیات من هم هستن اما از نظر من فکر میکنم کافی نباشن ، اصل نگرش و دیدگاه تریدری هست که فوت آخر کوزه گری میشه توی معامله گری
بله مهاجرت خوبه واقعا …
اما همینجا اگه تریدر خوبی باشی، اوضاع متفاوت خواهد بود، اما در کلیات بازم تفاوتی نمیکنه چون نت وقتی قطع باشه که این توی هیچ کشور دیگه ایی اتفاق نمیافته دیگه فرقی نمیکنه تریدر خوبی هستی یا نه …
ازین جهت میگم که مهاجرت + تریدر بودن یه ترکیب برندس
اگه بخوام فوت کوزه گری خودمو بگم… همه استراتژی هارو برو یاد بگیر و سعی کن استراتژی پیدا کنی که موقعی ستاپ تشکیل میده با خیلی از استراتژی ها هم نظر باشی توی ورود.
بله صد در صد همینطور هست، اشتباهات همیشه هزینه ساختن نسخه بهتر خودمون خواهند بود اما به شرطی که اشتباهاتمون رو بشناسیم و ازشون درس بگیریم، صحبت ما هم اینجا اینه که اشتباهتمون رو بشناسیم و با دوستانمون به اشتراک بذاریم تا تجربه ی جمعی بگیریم ازش
ما هیچ کدوم پشیمون نیستیم از اشتباهاتمون تا جایی که ازشون درس گرفته باشیم
بله در مقابل این هم بگم که هر پولی که کسب کردی در کنار 40 درصد سیو کردن، بخشیش رو هم خرج کنیم، خرج کردنش خیلی مهمه که وارد زندگیمون بشه، اما بعضی از دوستانم رو میبینم که هر چی ترید میکنن رو سیو میکنن و هیچ وقت خیرش رو نمیبینن …
دقیقا همینه بخاطر همین بنده دقیق از از عدد ۴۰استفاده کردم ، چونکه اون ۶۰ درصد دیگه باید بخشیش خرج زندگی ، و بخش دیگش خرج ابزار و حتی هزینه اکانت های بزرگتر برای ترید کردن باشه