این تاپیک زدم اگه کسی تجربه ای خوب یا بد از پارتنرش داره که توی ترید تاثیر گذاشته بیاد بگه ، دوستان لطفن از این نصیحت های بچه گانه که ای اره تریدر بی احساسه و اینا یا چمیدونم اینجور نصیحت هایی که نباید رفت سمت دختری رو اینا رو نگه دارید برای خودتون و تو این تاپیک نزنید این حرفا رو، این تاپیک برای اینه که از خوبی ها و بدی هاش بگید و اگه تجربه ای دارید در میون بگذارید… مرسی از همراهیتون، تجربه خودم زیاد جالب نبود، عاشق ی دختری شدم که خب سر بی پولیم رفت و توی فاز سوم پراپ(فاز ریل، باعث شد گند بزنم) خلاصه بیایدد اینجا راحت باشیم و بگیمم.
شرمنده،درک نکردم منظور پارتنر تریدر هست؟یعنی کسی که باهاش همفکری و ترید انجام بشه یا پارتنر شخصی و خارج از دنیای ترید!
منظورم پارتنر هست، نه صرفا پارتنر تریدر، میتونه پارتنر تریدر هم باشه ولی کلا بحثم راجب پارتنر و اثراتش روی ترید بود…
از نظرم شما وقتی تریدر هستی و پارانتر هم داری تا به سود نرسیدی باید بگی بیکارم
پارتنری که تریدر نباشه برای همه لازمه به شرطی که ذهن تریدر رو درگیر نکنه
اما پارتنر تریدر،تجربه دارم،باید سبک کاری مثل هم باشه
حتی تجربه تشکیل تیم دارم که متاسفانه به دلیل تفاوت در سبک کار از هم پاشید
سلام واقعا پارتنر یا ازدواج وقتی درحال یادگیری ترید هستی تأثیر بیشتری داره چه از لحاظ روحی چه از لحاظ تمرکز میتونه چندین سال به عقب بندازتت وقتی با تمرکز و جدیت درحال یادگیری بودم حتی دوره cfaرو هم یاد میگرفتم وقتی بدموقع ازدواج کردم متاسفانه تمام تمرکزم رو ازم گرفت و من رو چند سال به عقب انداخت
اگه واقعا برات مهمه از بازهای مالی نتیجه بگیری تصمیمات احساسی رو فعلا بیخیال شو بعد وقتی به سود مستمر رسیدی اون موقع میتونی با فکرش باشی
نظر خوبیه، ولی در جریانید که ادم با ادم فرق میکنه دیگه درسته؟ شاید اون فرد درکتون کرد..
ببخشید ولی منم تجربه تشکیل تیم دارم اگه تیمتون بخاطر تفاوت سبک از هم پاشید متاسفانه حقیقتن افراد خوبی رو جمع نکردید دور هم…
فعلا که درکت نکرد و گند زدی به پراپ ریلت، منطقی باش
دوست عزیز، اول اینکه شما ازدواج کردی.. دوم اینکه بحث من واسه قبل ازدواج و پارتنر و این داستانا بود، حرفتون درسته ولی اگه ادمی واقن از ته دلش ی نفرو بخواد همه کار براش میکنه و صادقانه درکش میکنه و نمیذاره به خودش یا کارش صدمه ای وارد شه، اگه کسی ب کار ما ضربه میزنه بخاطر نبود درکش هست…
حرفت درست، ولی بازم میگم، ادم با ادم فرق داره، هر کسی اخلاقای چرت پرت داره، یکی میبینه ترکت میکنه، یکی وای میسته ترکت میده
بله درسته ولی مشکلات بیشتری میتونه باشه وقتی تنهایی شاید مشکلی نداشته باشی چی میخوری چی میپوشی هدفت مشخصه ولی پارتنر به حدی درک میکنه برای رسیدن به سود مستمر ۵سال رو لازم داره کنی که ۵سال طول بکشه مشکلی نیست ولی وقتی کسی کنارته خب نباید مشکل مالی داشته باشی
ببین پارتنر تریدر هم تجربه دارم ولی برای اینکه میگی سبکش باید یکی باشه بنظرم در صورتی باید سبکش یکی باشه که کارو وارد زندگی شخصی کنه… اون موقع بله ولی اگه دختری باشه که کارو جدا از زندگی شخصی و روابط بدونه اصلن اصلن اهمیتی نداره براش که سبکت چی باشه و اصن برایندت و اینا چی باشه…
از حرفات معلومه بخاطر ترید ترکت نکرده، فقط ترک کردنش روی تریدت تاثیر گذاشته
من تو مسائل عاشقی تجربه ندارم ولی تو ict سوالی داشتی در خدمتم😂
اینم حرف خوبیه قبول دارم، کاملا، ولی منظورم اینه اگه دختری باشه که چمیدونم کلا براش اهمیتی نداشته باشه که چقدر در میاری و اصن دختری باشه که ازت پول نگیره و اینا(دیدم همچین دخترایی که اصن اصن براش مهم نیست درامد داری یا نداری یا چمیدونم پول مو و ناخونو اینا ازت نمیگیرن و…) میگم منظور اگه همچین دختری باشه بنظرم میمونه فقط کافه رفتن و بیرون رفتن که مطمئنم مثلا اگه همچین دختری باشه درک میکنه و خودش هزینه رو کمتر میکنه…
اول اینکه دوست عزیز احساس میکنم لحنت کنایه وار بود لطفا قضاوت نکن، از کجا میدونی بخاطر چی ترکم کرده؟
خیانت کرد همین.
شما هم سوالی توی سبک RTM داشتی من هستم. موفق باشید.
اینجا شاید یکی نظر بده برا یکی خنده دار باشه برا یکی درس
درکل داشتن پارتنر میتونه تاثیر بدی داشته باشه تا وقتی به سود مستمر نرسیدی بفکرش نباش
کنایه ای درکار نبود اگر باعث شدم اینجوری برداشت کنی عذرمیخوام
شاید، ولی ببین من منظورم اینه ببین شما که داری میگی ب فکرش نباش حداقل دلیلش بیار دیگه، مثلا تجربه ای چیزی داری که میگی بفکرش نباش؟ یا همینطوری حسی؟
اوکیه مشتی فک کردم کنایه گفتی، حله موفق باشی.