به نظرم باید بتونیم روی این میلیون ها دیتا که روزانه باهاشون مواجه میشیم ، یه فیلتری رو اعمال کنیم هرچیزی رو به خورد ذهنمون ندیم که بتونیم واقعا زندگی کنیم
مخصوصا به عنوان یک تریدر
لایف استایل، ارامش، استیبل بودن.. خیلی مهمه چون کار ما به اندازه کافی چالش داره من مدت هاست اینستاگرام ندارم زمانی هم که داشتم همیشه اکسپلورم رو تمیز نگه میداشتم که پیشنهاد میکنم حتما انجامش بدید
احسنت و درود بر شما و کامل درست هستش. مهم ترین و بهترین فیلتر هم به نظرم ذهن و منطق خودمون هستش. البته از ورود اطلاعات زیاد و اضافی هم باید جلوگیری کنیم.
آره دقیقا لایق استایل تریدر خیلی خیلی مهمه. من خودم هر روز صبح می رم پارک به دویدن. اونم فقط به خاطر بحث ذهنی و روانی اش. وگرنه حالت عادی بود بعید بود برم ولی برای یک تریدر و ذهن و روان آرام لازمه.
در مورد اینستا من کلا سعی می کنم نرم داخلش که بمباران اطلاعاتی نشم یا در حد پیام دادن یا پیام جواب دادن یا دیدن پستی که دوستام میفرستم ممکنه هرزگاهی برم. آره، خلوت و تمیز نگه داشتن اکسپلور هم خیلی خوبه
به نظر من خانم ها می تونند موفق تر از آقایون در ترید باشند چون ترسو و محتاطند و هر جا و روی هر قیمتی وارد پوزیشن نمیشند برخلاف آقایون که راحت تحت تاثیر هیجانات وارد پوزیشن های نامناسب میشند. نمونه اش خودم و همسرم هست که هر چی در این مدت من ضرر کردم یا درجا زدم اون سود خالص داشته و ظرف 6 ماه سه بار اکانت 1000 دلاریش رو دو برابر کرد و هر دفعه 1000 دلار سودش رو برداشته و دلار کاغذی خریده یعنی 3000 دلار سود خالص.
ارادت…هر روشی که آموزش میبینید رو انقدر در زمان ها و قسمت های مختلف بازار تست کنید که در لایو مارکت با خیال آسوده(آرامش ذهن) به مدیریت ریسک و پوزیشن مشغول بشید
اشتباه کردن و ضرر کردن یک بحث اجتناب ناپذیر توی حوزه تریدینگ هست.اینکه صادقانه میگی تازهکاری و هنوز اشتباه داری خودش بزرگترین نقطه قوته؛ خیلیها اینو نمیپذیرن و همونجا میمونن.
اما نکته اصلی مدیریت و کنترل احساسات و اشتباهات هست. یادش بخیر ما یه استادی داشتیم میگفت یک اشتباه رو دو بار تکرار نکنید ولی توی فضای ترید این مسایل طبیعی است. اما چند نکتهای که تقریباً همهی تریدرهای باتجربه رویش اتفاقنظر دارن اینه که:
یک استراتژی ساده بسازید و به آن تسلط داشته باشید
کوچک شروع کنید (اوایل از سرمایه کم استفاده کنید)
مدیریت ریسک و سرمایه مهم تر از تحلیل است.
دفترچه ثبت معاملات (ژورنال نویسی) داشته باشید.
از بازار انتظار “ثروتمند کردن یکشبه” نداشته باشید
هر روز یادگیری، اما بدون پرش از شاخهای به شاخهی دیگر
1-تا وقتی به سطحی نرسیدی که بتونی فول تایم تریدر بشی حتما تمرکز اصلیت روی شغل دیگه ای باشه و توی اون خوب شو و تو تایم های آزادت ترید رو یاد بگیر و تمرین کن چون احتمال زیاد سالها طول بکشه که به ثبات برسی
2-سعی کن درگیر رویای لایف استایل تریدرها نشی چون راحت میتونه ناامیدت کنه بیشتر روی پروسه و بهتر شدن تمرکز کن
3-مدام ذهنت و بدنت رو ارتقا بده. کتاب های خوب بخون، مطالب خوب رو دنبال کن، حتما ورزش کن که مستقیم روی عملکردت اثر میذاره چون ذهن و بدن به هم متصلن وقتی بدن سالمی داشته باشی ذهنت هم سالم تر میشه
4-تا وقتی یکی بهت ثابت نکرده که سودده هست و واقعا کار رو بلده توصیه نگیر ازش فقط از آدما ضد توصیه بگیر (یعنی فقط اشتباهاتشون رو یاد بگیر ازشون حتی اگه سودده نبودن دونستن اشتباهاتی که میکنن باعث میشه تایم کمتری صرف کنی و اون اشتباها رو تکرار نکنی)
5-سعی کن زبانت رو قوی کنی اگه نیست و بتونی به منابع دست اول انگلیسی دسترسی داشته باشی چه میخواد یوتیوب باشه چه دیسکورد چه توییتر. اینکه تو فضای صنعت باشی خیلی به دیدت کمک میکنه (البته بعد از وصل شدن نت جهانی اگه وصل شه)