خانم ها تریدر بهتری هستن یا مردها؟ (بحث دوستانه)

درود امیدوارم حالتون عالی باشه.

این تاپیک به منظور گفت‌و‌گو دوستانه ایجاد شده نه جنگ جنسیتی!

میخواستم از نظر عموم بدونم که بنظر شما از نظر عملکرد ذهنی برای ترید،خانم ها بهتر عمل میکنن یا مرد ها؟ از تجربیات خودتون بگید و اگر از اشناهاتون کسی سودده هستش جنسیتش رو بگید،باز هم میگم فقط برام سوال شده که اینجا نظراتتون به چه صورت هستش!

چون خودم هم تریدر خانم دیدم که کارشون بشدت حرفه ای بوده هم تریدری که مرد بوده.

حتما نظراتتون رو برام بنویسید ببینیم اختلاف نظر داریم یا نه

-پرسود و موفق باشید.

3 لایک کرده

بنظرم خانم های تریدر خیلی موفق ترن نسبت به اقایون دلیلش نمیدونم ولی بنظرم چون تعداد کمی تریدر خانم وجود داره و تقریبا 99 درصدشون هم موفقن، حتی چندین مصاحبه هم دیدم از تریدر های خانم در یوتیوب که برداشت های خوبی داشتن…

3 لایک کرده

عالی دقیقاااا🙏🏻

2 لایک کرده

ترید قبل از اینکه یه حرفه باشه یه دانشه

حالا اینکه خانم ها بهتر هستند یا آقایان

به این بستگی داره که کدوم جنسیت نظم و انضباط

بیشتری در خصوص این مهارت داره

پس اونی که منظم تر هست چه هوش مصنوعی باشه چه خانم باشه چه آقا باشه تریدر بهتریه.

3 لایک کرده

ممنون از دیدگاهتون🙏🏻

2 لایک کرده

هرکس ک بتونه خودشو بهتر کنترل کنه

مخصوصا احساسات

2 لایک کرده

اره دقیقا

منظورم این بود از نظر روانشناسی خانم ها و اقایون به صورت دیفالت کدوم بهتر عمل میکنه؟

1 لایک کرده

به مادرم یاد دادم اون بهتر از من ترید میکنه

چون مادرها صبر رو قوی دارن

3 لایک کرده

عالی خدا حفظشون کنه🤍

2 لایک کرده

به نظرم خانوما کمتر ضرر میکنن چون ما رفتارای پرریسک یا تهاجمی مون کمه اما اقایون اکثرا اینطور نیستن

من یه حساب گرفته بودم با تخفیف عید ، کلا دویست هزارتومن پولش شده بود وقتی از دستش دادم روزگارم سیاه شده بود🤣ولی اقایون میبینی طلا و ماشینو ارث پدریشو کال کرده شب رفته با دوستاش کافه فرداشم میخواد کلیه شو بفروشه دوباره ترید بزنه .خیلی بیخیالن یجورایی

4 لایک کرده

درود

ممنون بابت دیدگاهتون :folded_hands:t2::white_heart:

1 لایک کرده

منم هیچوقت حساب کال نکردم با اینکه سودم نکردم ولی کال هم نشدم😁

ولی تا دلت بخواد حساب پراپ پروندم

3 لایک کرده

برای اینکه تو پراپ ادم حس میکنه باید فورا پاسش کنه و به درامد برسه یا سرمایه وقتی کمه روانشناسیش فرقی با دمو نداره اما تو پراپ میدونی که قراره مبلغ قابل توجهی به دست بیاری و باعث میشه نتیجه این بشه . برا من که این افکار باعث شده بود🙂

5 لایک کرده

از لحاظ ذهنی فکر میکنم خانوم ها تریدرهای بهتری باشن و از لحاظ اینکه استرس روی بدنشون تاثیرات هورمونی بیشتری داره فکر میکنم آقایون بهتر استرس رو هندل میکنن.

1 لایک کرده

به نظر من به خانوم و آقا ربطی نداره و بیشتر به شخصیت ربط داره :sweat_smile:

1 لایک کرده

100 درصد خانوما موفق ترن / زیرا پسرا خیلی غرور دارن و حس انتقام دارن خیلی ریسک پذیر و این علاعم برای یه تریدر معمولی باعث میشه نابود بشه
ولی با این حال خانوم ها هم خیلی احساسی برخورد میکنن ولی به طور کلی خانوما موفق ترن

یه سوال اومدیم حالا طرف هم مرد بود هم زن
اون موقع تکلیف چیه

خانم ها دغدغه کمتر و آرامش بیشتری دارند . ما همزمان که پای چارتیم به فکر هزینه های خونه و ماشین و قسط و چک برگشتی و سربازی و هزارتا بدبختی دیگه هستیم :smiling_face_with_tear: