بهترین درس های تریدتون رو به اشتراک بزارید

سلام خیلی خوشحالم که در جمعی از تریدر های حرفه ای و کار بلد هستم خوشحال میشم در مورد خودتون که چند ساله توی ترید هستید و درس هایی که یاد گرفتید با هم به اشتراک بزاریم

5 لایک کرده

این نوشته هام به نظر خودم تجربیاتی هستن که بهای زیادی براش پرداخت شده.

5 لایک کرده

(پست توسط نویسنده حذف شد)

2 لایک کرده

پاسخ شما بسیار عالی بود ممنونم از توضیحات عالی شما

از عزیزان میخام طولانی بودن این مطلب توجه نکنند و واقعا مطالعه کنند مفید و بسیار کار آمده

2 لایک کرده

یکی از خطر ناک ترین حالت های معامله اینه که وارد یه سیکل نزولی میشی و شما فکر میکنی استراتژی شما مشکل داره استراتژی بخش کوچکی از یه سیستم معاملاتی هستش خیلی از ماها اگه یک سری از کارامون رو درست کنیم نتیجه معاملات ما هم درست میشه اصل از نظر من محدود کردن ذهن یا در مسیر به کار گرفتم ذهن هست توی ترید ما باید سخترین کارو بکنیم توی ترید محدود کردن خودمون توی فضای نا محدود

2 لایک کرده

مثلا بزارید از خودم بگم که راحت تر باشم من میرم بیرون با یکی بحث میکنم سر یک موضوعی اون بحث منجر به یک دعوایی میشه بعد من با همون خشم با همون حالت ذهنی عصبانی وارد معامله میشم

نتیجه میشه ضرر بعد من میام میگم استراژی من مشکل دارمه و این بازار به درد نمیخوره و از اون بد تر نه ژورنالی نه ثبت کردن احساساتی هیچی همینطوری میام میشینم با توهم اینکه توی اینستا من ددیدم یارو با شلوارک نشته کنار استخر ترید زده سود کرده منم اینطوری بزنم میشه

3 لایک کرده

یکی دیگه از بدترین حالت ها سوگیری اییده یا confirmation bias هستش یعنی خلاصه بگم هر انچه حرف منو تایید کنه درسته و بقیه چیز ها توجه نمیکنی و این خیلی بده حالا سوال اصلی اینجاست چند ما سوگیری تاییده داریم توی معا ملات خودمون ؟

3 لایک کرده

هر وقت سود کردی طمع نکن

4 لایک کرده

سلام به همگی از ۲۰۱۸ وارد بازار شدم تا ۲۰۲۵ پول از دست میدادم .آخرای ۲۰۲۲ نشستم پای NDS به صورت جدی یعنی فقط تو خونه بودم ۳ سال آخرای ۲۰۲۵ به نتیجه رسیدم . چشام ضعیف شد ، معدم داغون شد ،اعصابم داغون شد ولی داره نتیجه میده اما یه چیزی رو هم خوب فهمیدم لطفا برید مفاهیم NDS رو یاد بگیرید مجانیه هیچ پولی لازم نیست بدید .برید یاد بگیرید استاد فازی تو ویدیهاش چی گفته

2 لایک کرده

1-در یک معامله همه چیز ممکنه، در صد معامله قطعا نظم خواهی داشت.
2-اگر روی فرایند جای نتیجه تمرکز کنی، فرایند خودش نتیجه رو برات به ارمغان میاره.

این دوتا دیدگاه از کتاب best loser wins یاد گرفتم، این کتاب ارزش مطالعه داره.

2 لایک کرده

سلام و ادب بسیار عالی از جوابتون

این یکی از بزرگ ترین مشکل های تریدر ها هستش وقتی یه معامله میزنی و سودی حسابی توی یک معامله ذهن ما اینطور حساب میکنه که یک معامله دیگه هم که بزنه و همین قدر سود کنه میتونه فلان چیز رو بخره و حسابی حال کنه اینو اگر بشه واقعا درک کرد خیلی میشه سود کرد ممنونم از همیاری تون

3 لایک کرده

آِیا تا به حال به این فکر کردین معنی خود ترید چیه ؟

2 لایک کرده

شما عضو انجمن سجادی فری ؟

1 لایک کرده

بله بنده از اولین کسانی هستم که وارد انجمن استاد سجادیفر شدم

1 لایک کرده

دوره ی ایشون بر چ اساسه؟؟واقعا جواب میده ؟ینی شما جواب گرفتی واقعا

1 لایک کرده

ترید واقعا فرا تر از اون چیزیه که میگن بیرون توی ترید من مثل انجمن بهتر اقعا پیدا نکردم من الان ترید میکنم ولی بهت بگم واقعا اون چیزی که قبلا ترید میکردم با الان زمین تا اسمون فرق داره

1 لایک کرده

این استاد آرمان پیج اینستاشو داری

1 لایک کرده

استاد آرمان هیچ کس نمیشناسه فقط صداش رو داریم

1 لایک کرده

ممنونم از اطلاعاتتون خیلی عمیق و پر معناست اگر پی دی اف ازش داری برامون بزار ممنون میشم

1 لایک کرده

جدی میگی :grinning_face_with_smiling_eyes:مدرس اصلی اونه دیگه درسته؟

1 لایک کرده