یادمه یه تراپیستی میگفت برای اتفاقات احتمالی سوگواری نکن. دقیقا ما قبل از هر اتفاقی ناراحت میشیم و کلا تغییر میکنیم و روز خودمون و اطرافیانمون رو خراب میکنیم
صد پسر در خون بغلتد گم نگردد دختری
صد درصد و زیباییش هم همینه. ترید شخصیت آدم رو میسازه. کسایی که از پس سختی هاش بر میان جدای از موفقیت تو ترید که هدف اصلی بوده انسان کامل تر و پخته تری هم میشن و کلی مهارت های با ارزش رو یاد میگیرن. مهارت حل مساله، مهارت مدیریت بحران، دیسیپلین، منش و دید بلندمدت و… اتفاقا شما به عنوان یه دختر میتونی خیلی رشد کنی و به هیچ وجه دختر و پسر بودن برتری نداره تو مارکت فقط مهارت های شخصی خودتونه
ترید بزرگترین مکتب انسان سازیست
تریدر زن من شخصا کم دیدم تو ایران ولی در کل فرقی نداره زن و مرد فقط باید خودتو بشناسی
تجربه عجیبی داشتین تو این زمینه؟
عجیب بنظر میرسه برای منی که تازه کارم
یه سری عدد و اندیکاتور و ایناست دیگه!!
یعنی چی خودمو بشناسم؟
ممنون از جواب خوبتون
ذهنتون را زیاد درگیر موضوع زن و مرد بودن نکنید!
چون هم زن هم مرد
در این بازار بازنده و شکست خورده هستند و خواهند بود!
اتفاقا بنده برعکس فکر میکنم.
اساس کار ترید نظم و انضباط هست و خانم ها تو این موضوع بهتر عمل میکنند. بنده چند مورد از دانشجویان خانم داشتم که از آقایون بهتر بودند. حتی یکی از اونها بقدری پیشرفت کرده بود از خود بنده هم بهتر ترید میکردند.
البته ظاهراً تازه کار هم نیستید، سه سال کلی خودش یه عمره و کلی تجربه
به شخصه که ششمین سال تریدمه، بسیاری از عادت های منفی و رفتارهای اشتباهم به مرور زمان یا به کل حذف شدن و یا کمتر شده، البته بعضی هاش هنوز هم وجود داره , اما خلاصه بخام بگم لایف استایلم به قبل و بعد از آشنایی با ترید تقسیم میشه،،، ما ها فکر میکنیم نتیجه یه ترید همون یکی دو ساعتی که پشت چارت میشیم مشخص میکنه، ولی واقعی و دقیق بخوایم نگاه کنیم رفتارهای اون 16 ساعت بیداری مشخص میکنه که ما در حین اون یکی دو ساعت ترید چه واکنشی نشون بدیم
به نظر من خانوما رانندگی شون حرف نداره
در این مورد کاملا حق با شماست…
یعنی اینکه ترید کردن بیشتر خودشناسیه تا چارت و تحلیل بیشتر کنترل افکار و احساساته
کتاب : The power of now خیلی خوبه حتما اگه تونستی بخون
با کمال احترام به نظرم تاثیر منفی فضا و شبکه های اجتماعی و بعضا دیدگاه های شخصی هستش.
وگرنه به نظرم ترید مثل هرکار دیگه ای با تلاش و پشت کار و استمرار به نتیجه و موفقیت میرسه و ربطی به جنسیت نمی بینم راستش.
اگر نکته ای هستش در مورد تبعیض جنسیتی توی این حوزه که نمی دونم، خوشحال میشم بگین.
خیلی از محدودیت ها فقط ساخته ذهن ماست انقد بهشون بال و پر ندید بیشتر روی اعتماد به نفس و عزت نفستون کار کنید اونجاست که میبینید هیچ مانعی براتون وجود نداره حتی تحسین هم میشید
صد البته جامعه تاثیر گذارترین عامل شکل گیری این توهماته اما نیازی نیست تا ابد این برچسب هارو با خودتون حمل کنید قرار نیست ادامه دهنده این چرخه باشید یجایی رشته این افکارو قطع کنید
وقتی چنین موضوعی رو مطرح میکنید ناخوداگاه توی ذهنتون زن بودن = ضعیف بودن
سعی کنید این باور رو از بین ببرید مثال هایی رو بیارید که بتونید نقضش کنید زن های موفق رو ببینید سرچ کنید زندگی نامه شونو بخونید ….
فرض کنیم شما زن تریدر موفق ندیدید( بماند که دلیل نمیشه وجود نداشته باشه ، و من تا دلتون بخاد دیدم) چرا اعتماد به نفسشو ندارید که “اولین” باشید
داریم راجع به زن بودن صحبت میکنیم اما امکان نداره انسان باشید و باور محدود کننده نداشته باشید
با افکارتون رو برو بشید توئ هر زمینه ای ..من اقایی رو میشناسم با قد زیر ۱۶۰ یه رابطه فوقالعاده داره و همه مون دیدیم طرف با ۱۷۰ اعتماد به نفس رابطه نداره ..در نهایت این شما هستید که تعیین میکنید کی باشید نه افکارتون
درود با ذکر مثال اگر عنوان کنی بهتر میشه توهم زدن یا عدم توهم رو مشخص کرد بانو نازی
احسنت، کاملا درسته ![]()
![]()
اگرچه جدا از جامعه فضای مجازی و اینستا هم بعضا متاسفانه تاثیر منفی داشته توی این زمینه مخصوصا بلاگر ها و اینفلونسر های مشاور نما مثل کاتوزیان که فقط باعث ایجاد جنگ های جنسیتی و اختلاف بین جنسیت ها میشن.
جدا از این یک فیلم بسیار انگیزشی و زیبا که به همه مخصوصا دخترها پیشنهاد می کنم، swiped هستش که به نظرم دیدنش برای هر دختری یا پسری خیلی مفیده.
لطف دارید ..متاسفانه ندیدم
جامعه، فضای مجازی روزانه کلی افکار رو در ذهن ما میکارن اما خودمون باید به داد خودمون برسیم
امیدوارم دوستمون خانم نازی صحبت هام رو شخصی برداشت نکنن این مسائل واقعا دردناکه هیچ چیز مخرب تر از باورهای محدود کننده نیست و واقعا نیاز به خوداگاهی داره
اینجا که بحثش شد جا داره بگم اگر توی زمینه باورهای محدود کننده مشکل جدی مثل تروما یا خاطره ناگواری دارید ، از EFT استفاده کنید سبک اقای گری کریک رو خیلی قبول دارم و تاثیرش رو دیدم
دقیقا، کاشکی همه مثل شما فکر می کردن ![]()
وگرنه خیلی از مشکلات و داستان های فعلی پیش نمیومد.
ولی متاسفانه مخصوصا جوون تر ها خیلی تحت تاثیر فضای مجازی و رسانه قرار می گیرن (که البته حق دارن چون هدف وجودی رسانه و شبکه های اجتماعی همینه).
در مورد اون فیلم هم پیشنهاد می کنم حتما ببینید، برای خودم هم خیلی جذاب و انگیزشی بود و لذت بردم از دیدن همچین زن قدرتمندی. الان اپ آوا مووی باز هستش با نت ملی و می تونید دانلود کنید.