بدترین اشتباه مبتدی‌ها در ترید چیه؟

بدترین اشتباه مبتدی ها عجله و عجله و عجله و بعد از اون دستکاری کردن استاپ ها

سلام داداش پیوی بهت پیام دادم

چرا همه جا هستی :joy:

بنظر من حجم اضافه کردن بی خودی موقع ضرره که بزرگترین اشتباه یه تریدر (به خصوص تریدر مبتدی) هست

راجب مصرف ایلان ماسک میتونی مدرکی ارائه بدی :neutral_face:

اهل منقل که باشی، میفهمی هر کسی چیکارس :smiling_face_with_sunglasses:

#طنز

نزاشتن استاپ و فول تایم پای چارت بودن

درسته بعضی موقع آدما خیلی بی خودی خودشون رو درگیر چارت میکنن، بدون استراحت

به نظرم بدترین اشتباه مبتدی اینه که خیلی زود دنبال سود گرفتن میره قبل از اینکه یاد بگیره چطور ضرر نکنه

معمولا اول کار حجم بالاست تعداد معاملات زیاده استاپ جابجا میشه و بعد از یه ضرر هم آدم میخواد سریع جبران کنه و همین چرخه حساب رو نابود میکنه

اگر از اول هدف فقط این باشه که چند ماه زنده بمونی و سیستم خودت رو بشناسی خیلی از اشتباهات بعدی اصلا اتفاق نمیفته آخرش ترید مسابقه برای بیشترین سود نیست مسابقه برای اینه که بتونی مدت بیشتری توی بازی بمونی

مخصوصا اون آخری خیلی بین مبتدی ها رایجه وقتی معامله میره تو ضرر به امید برگشت نگهش میدارن ولی همین که یه مقدار کوچیک میره تو سود سریع میبندن چون ذهنشون تحمل از دست دادن همون سود کوچیک رو نداره

در واقع خیلی وقتا مشکل از استراتژی نیست از اینه که تریدر هنوز نتونسته ضرر رو بپذیره و اجازه بده معامله طبق پلنش پیش بره

آفرین به این ذهن درست که داره حرف درست ازش بیرون میاد.

استراتژی درست، شفاف

پلن اجرایی قویی

از همه مهمتر شناخت دلایل شکست و رفع اونها.

در مورد خودم:

با دیدن چارت فقط انگار دنبال فقط بای بودم. دیدگاه یکطرفه داشتم.

با نمادهای زیادی اولش کار میکردم، الان فقط طلا

حجم مشخصی نداشتم تا حد ضرر پذیرفتنی خودم رو بشناسم.

استاپ جابجا میشد.

با دیدن اوپن نیویورک و نزدک که هیچ ، همه چی بهم می‌ریخت، هیجان، ضرر،انتقام و…

به نظرم بدترین اشتباه مبتدی اینه که خیلی زود فکر میکنه باید از بازار پول دربیاره هنوز استراتژیش رو درست نمیشناسه ولی وارد معامله واقعی میشه حجم بالا میگیره استاپ رو جابجا میکنه و بعد از ضرر هم سریع دنبال جبران میره

اگر چند ماه اول هدف فقط یادگیری و پیدا کردن ایرادهای خودت باشه نه پول درآوردن خیلی از اشتباهات بزرگ اصلا شکل نمیگیره

ترید اول باید برات تبدیل به مهارت بشه بعد منبع درآمد