اگه برگردی عقب کدوم کارها نمیکردی

سلام دوستان عزیز :waving_hand:
قطعا در شروع مسیر معامله گری همه ما در ابتدا تصمیمات اشتباه زیادی داشتیم که شاید بعد ها با گذر زمان متوجه اون اشتباه شدیم…

در این تاپیک تریدر های با تجربه یا کسانی که چند سالی در بازار بودند از اشتباهاتتون در شروع کار و خطاهایی که در ضمینه ترید به خصوص در سال های اول انجام دادید بگید تا برای افرادی که ابتدا مسیر هستند آموزنده باشه…

3 لایک کرده

درود

من قبل اینکه بیام فارکس تو بورس نوسان ۵ دقیقه ، ۱۵ دقیقه میگرفتم و فارکس را خیلی طوفانی شروع کردم.

۸۰۰دلار حساب شارژ کردم (همون اول بسم الله) صبح تا ظهر ۴۰۰ خرده ایی (نمیدونم شاید ۳۰تا دقیق یادم نیست) سود گرفتم اونم تو تایم فریم یک دقیقه!

وقتی میرفتم تو ضرر، تزم این بود که قیمت در یک دقیقه آخرش برمیگرده! و بر نیز میگشت و میرفتم تو سود!

هیچی دیگه یه روز معامله کردم ،معامله رفت تو ضرر و با این فکر، معامله را نبستم یعنی اصلا استاپ نمیذاشتم ولی این بار دیگه قیمت برنگشت و …:smiling_face_with_tear:

توصیه ام به دوستان تازه وارد اینه که پول زیاد نیارن تو بازار چون فرقی نمیکنه چقدر سرمایه باشه، تا زمانیکه مدیریت ریسک را یادنگیرید همه شو میبازید.

با هر بروکری هم کار نکنید، قشنگ تحقیق کنید بعد سرمایه گذاری. حتما هم قبلش یه چند ماه با حساب دمو خوب کار کنید تونستید حسابو بر اساس مدیریت ریسک رشد بدید، بعد کارتون را شروع کنید.

موفق باشید🖐️

3 لایک کرده

هیچوقت تو ایران ترید رو شروع نمیکردم.

یکی از دوستان داشت مسیر اشتباهی رو تو مارکت میرفت و متاسفانه کسی رو جز شریک عاطفیش در جریان نذاشته بود و در نهایت چون همه ش بهش دلداری میداد جا اینکه بخواد یه جا جلوش و بگیره یه شصت هزارتا رو از دست داد

اینو گفتم که حواستون باشه تو مارکت اگه بخواین با احساسات پیش برین شاید دو سه بار اول سود شه ولی بعدش یه جوری میخورید که تا عمر دارید یادتون بمونه

مهم تر از استراتژی و مدیریت ریسک و سرمایه و … مدیریت خودتونه که بتونید بعدش اونا رو انجام بدید
موفق باشید خوشگلا :tropical_drink:

1 لایک کرده

اگه به عقب برگردم اصلا به معامله گری روی نمی آوردم و در عوضش در ملک و طلا سرمایه‌گذاری درست و اصولی میکردم و خیلی خیلی هم سود میکردم و ذهن و فکرم هم آزاد بود و اعصاب راحت تری هم داشتم

1 لایک کرده