بزرگترین اشتباهم این بوده که این مارکت رو دست کم گرفتم!
از اون اول باید به عنوان سخت ترین چیزی که یاد خواهم گرفت بهش نگاه میکردم ولی فکر میکردم آسون و این خیلی بهم ضرر زد.
فکر میکردم قرار بهم سودهای بزرگی بده و میتونم سرمایه م رو در مدت کوتاهی چند برابر کنم ولی اشتباه میکردم چون این مارکت مثل شغل های دیگه ی درآمد معقول رو ممکن میکنه.
چون دست کم گرفتمش زمان یادگیریم طولانی شد ولی باید از همون اول سفت و سخت آموزش ها رو دنبال میکردم.
یکی دیگه از اشتباهاتم این بود که روانشناسی رو در اولویت قرار ندادم
از روی جفت ارز اومدم روی طلا تایم فریم ۱۵ با استراتژی واگرایی RD پوزیشن گرفتم(طلا عادت داره نقدینگی قبل از سقف و کفها رو جمع آوری کنه) ۱لات سل باز کردم،رفت بالاتر،گفتم سودم بیشتر میشه ۱/۵ لات دوباره سل زدم،رفت بالاتر دوباره ۱/۵ لات سل زدم
قبلنا بعد از کلی مطالعه وتمرین تونستم به سودهی مستمری برسم.حدودا ۶ماه پیوسته داشتم سود میکردم
اما اشتباهم این بود که ستاپ مشخصی نداشتم و همین باعث شد طی دو سه ماه سلسله وار هم از بعد تکنیکال و هم بعدش از بعد روانشناسی و درنهایت حتی گند زدن به قوانین مدیریت سرمایم،هرآنچه تو این چندماه سود کردمو ازدست بدم و سرمایه ی اصلیمم آسیب دید
داشتن یک یا دو سه تا ستاپ مشخص و تمرین شده خیلی مهمه.من قبلنا تحلیلمو ترید میکردم اگرچه که سودهی مستمر هم داد ولی دوام نداشت
این تجربه شما میتونه به کسایی هر روز با یه استراتژی و سبک جدید میان و معامله میکنن و فکر میکنن سود میکنن که در آخر باعث ضرره اگاهشون کنه که واقعاً نیاز به یه ستاپ مشخص دارند.
بدترین اشتباهم این بود که خواستم به یک استراتژی مکانیکی برسم که وین ریت بسیار بالایی داشته باشه و ضرردهی نداشته باشه و تبدیل به رباتش کنم.خیلی وقت تلف کردم با این جریان