خودم نظرم اینه هیچ وقت تا بکتست و استراتژی مخصوص خودتون رو در نیاوردید پول وارد بازار نکنید
کاملا درسته . بنده هم توصیه میکنم حداقل دو سال فقط روی دمو کار کنن . یا مثلا فقط با حساب سنتی که استرس نداشته باشن
بنظرم دیدن دوره های مختلف . یه دوره درست حسابی و یه سبک جوابه . چرا باید هزارتا دوره ببینه ادم . (خودم یه مدت هر دوره ای تعریف میکردن میدیدم)![]()
اتفافا به نظر من تا استرس این کاری نکشی نمیتونی پیشرفت کنی
با کمال احترام به نظرم نهایت 3 ماه دمو بعد تست استراژی و بک تست کافیه …
بیشتر ازاین این از بازار رونده میشی
به شخصه 3 حساب چالش خریدم یکیش مخصوص تست استراتژی که تازه خودم ساختمش ( تمامی پارامترای استراتژی از دو سه مبحث هست و هیچ چیز ابداعی داخلش نیست ) که صرفا با چالش های این ستاپ رو به رو بشم که خداروشکر به نتیجه رسیده
به نظر من از این پله به اون پله پریدن و صبر و حوصله نداشتن خیلی بده
(پست توسط نویسنده حذف شد)
نباید زیادی خودشون رو درگیر کنند
شما چرا انقد انرژی بکار گرفتین که اینجا فقط راجع به ترید بد بگین ![]()
به نام خدا : ترید
برای معاملات استاپ نمیذارند!
و اگه معامله در ضرر بره با فرض اینکه قیمت برمیگرده از معامله بیرون نمیان!
کلا مدیریت ریسک بلد نیستند و اصلا به ضرر احتمالی فکر نمیکنند فقط سود را محاسبه میکنند.
صبر کم در اکثر موارد
وارد معامله شدن با کل موجودی بدون حدضرر و حد سود.
بنظرم شما یه ادم ناموفقی که دلشو نداره تریدو بزاره کنار . الانم هم داری تلاش میکنی به جایی برسی تو ترید هم انقد ناامیدی که همش اومدی حرفای ناامید کننده به بقیه میزنی .
خب ول کن تریدو چرا زجر میدی خودت و دیگران رو
دقیقا باهات موافقم بازاری که یک کار اشتباه نمیکنه رو چرا میگویند تا چند سال ترید نکنیم.در ترید اگر نتوانی ضعف مارکت رو بشناسی و طرف قدرت بازار ترید کنی در محدودهای تعادلی بهتره ترید نکنی
وقت بخیر…حرفت درست…اما چندبار میتونن حد ضرر رو بزنن؟ منظور شما اینه که فقط رو چارت شما حد ضرر میخورد و حساب های دیگران تو همون بروکر، چارتش با شما فرق داشت؟ یک منبع اصلی داریم که تریدینگ ویو باشه…بروکر ها چارتهاشون شبیه تردیینگ ویوعه، یکسری جاها شیطنت میکنن قبول… ولی اگه قرار باشه حد ضرر شمارو هر دفعه بزنه، احتمالا حد ضرر شما که حدسود یکسری دیگ از افراده، هم همش میخوره…
ینی کافیه یک فردی شیوه معکوس شما رو اجرا کنه تا سودده بشه…مگر اینکه صرفا رو چارت شما این اتفاقا افتاده باشه…نمیخوام بگم بروکرای اینجا خیلی خوبن، ولی تنها چاره ی ایرانیا هستن…هر چند شما که کلا قبول نداری معامله گری رو….در مورد اینکه بالاتر گفتین که از ۲۰۲۲به بعد جواب نمیدع تکنیکال هم اگه موافق باشید صحبت کنیم ببینیم موضوع چیه…
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
درست
پول خرج کردن برای خرید دوره
بنظرم با توجه به فضایی که الان یوتیوب و سایتایی مثل فراچارت دارن خرید دوره اشتباه بزرگیه!
فکر کنند که با پول کم میتونند تو بازار درامد بالا داشته باشند .
کاملا درسته رو به رو شدن با چالش ها هم خودش آموزش خیلی خوبیه
کامل با حرف های شما موافقم کسانی که دراز مدت کار کردن شاید قضیه رو بهتر درک کنن …
ساده و کوتاه در جواب دوستان بگم یک چیز رو با دقت درک کنید شما در اکثر بروکر ها به استخر بروکر وصلید نه به رگوله بازار ، خلاف بروکر برید اتفاقات خوبی نمیافته و اینکه همه کاربرها خلاف بروکر نمیرن بلکه در جهت به تارگت رسوندن بروکر میرن انتظار نداشته باشید این یک موضوع عمومی باشه و همه تجربش کرده باشن …
اول این که این شاخه اون شاخه شدن
.خیلیا همه تمرکزشونو میزارن روی یادگیری تکنیکال تقریبا اکثرا استاد تکنیکال و تحلیلن ولی زمان برای یادگیری مدیریت سرمایه و روانشناسی نمیزارن
.بنظر من بهترین کار اینه یه دوره رو ببینن و تمرین و تمرین و تمرین
.بکتست و فوروارد تست انجام نمیدن
.دنبال یه استراتژی با وین ریت صد میگردن
.فکر میکنن باید ۲۴ساعت پشت چارت بشینن و معامله کنن درصورتی که بابد پشت چارت بشینن برای بک تست و فوروارد تست