بدترین اشتباه مبتدی‌ها در ترید چیه؟

اول این که این شاخه اون شاخه شدن

.خیلیا همه تمرکزشونو میزارن روی یادگیری تکنیکال تقریبا اکثرا استاد تکنیکال و تحلیلن ولی زمان برای یادگیری مدیریت سرمایه و روانشناسی نمیزارن

.بنظر من بهترین کار اینه یه دوره رو ببینن و تمرین و تمرین و تمرین

.بکتست و فوروارد تست انجام نمیدن

.دنبال یه استراتژی با وین ریت صد میگردن

.فکر میکنن باید ۲۴ساعت پشت چارت بشینن و معامله کنن درصورتی که بابد پشت چارت بشینن برای بک تست و فوروارد تست

1 لایک کرده

بله

بعضی ها نمیدونم چرا درک نمیکنند چی دارم بهشون میگم!

انگار اونها سود کنند یا ضرر کنند توی این بازار از جیب من میره!

اخه شما ها را که من نمیشناسم یا رقیب کاریم نیستید!

البته بهشون حق میدم!

تریدرها قدیمی سال 2003 به ما که تازه کار بودیم میگفتند این بازار جای سود کردن نیست

ما هم که مغرور بودیم و تازه کار .میگفتیم چون شما نتونستید دلیل نمیشه ما هم نتونیم.اینقدر برخورد تندی باهاشون میکردیم

الان که فکر میکنم میبینم حسرت میخورم نه برای پول و هزینش .برای ارامش و زمانی که توی بهترین دوران زندگی هدر رفت!

زندگی ادم از سن 1 تا 30 رنگی هست و از 30 به بعد کاملا سیاه و سفیده!

همه چیز پول نیست!

بالاترین ارزش توی زندگی ارامشه!

من مشتری داشتم روزی 20 میلیارد تومن و ماهیانه ۶۰۰ میلیارد تومن درامدش هست!کارخانه ی پوشاک و تنباکو توی امارات و اوکراین داره .مجتمع مسکونی را 0 تا 100 خودش می سازه ترانزیت حمل و نقل داره پروژه های بزرگ و تجهیزات سنگین راهسازی داره و …..

اواخر عمرش اومد پیش گفت حیف من که این همه جون کندم برای هیچی.این همه پول دارم و ارزش یک روز از سختیهایی که من کشیدم را نداشت!

زندگی یا بهت پول میده و سلامتی و ارمشت را میگیره!

یا بهت ارامش و سلامتی میده و پولت را میگیره!

هر سه تا را هرگز بهت نمیده ! یعنی هم پول هم ارامش هم سلامتی!

ایلان ماسک پولداره ولی الان مخدر قوی صنعتی مصرف میکنه!

پس اگر دید پولسازی به بازار دارید قطعا شکست میخورید!

توی این بازار باشید ولی نه با هدف کسب سود مستمر!

برای. هیجان و سرگرمی ترید کنید! شک نکنید نتیجه بهتری نصیبتون میشه!

2 لایک کرده

تو چقدر حرف میزنی هر جا میریم سر کله تو هست
آقا یا خانم محترم ما فهمیدیم ترید بد بی خیال شو . بزار ما هم طعم بدش رو بچشیم . من نمیدونم تو چجور ضرری کردی که انقدر دوست داری تو هر بخش اظهار نظر کنی . عزیزم تو این کار بزار کنار رو برو سراغ کارآفرینیت بعد تو کامیونیتی کارآفرینها نظر بده . البته اگر اونجا هم به چوخ نرفتی و هی شروع نکردی به بد و بیراه گفتن به کاآفرینها . ای کاش تو این مملکت از همون 15 سال پیش آموزشهای اصولی و آکادمیک و ارتباط درست مالی با دنیا وجود داشت. شاید الان ایران چند تا کارآفرین در زمینه بازراهای مالی داشت و بزرگترین موسسات مالی رو در اختیار داشتن نه مثل تو که معلوم نیست کی پکیج بهت انداخته و تو این راه به چوخت داده که الان شدی این و افتادی تو فرومها و داری منفی بافی میکنی

1 لایک کرده

ممنون بابت نصیحت زیبا
اینکه پول داشته باشی و نتونی ازش استفاده کنی به شخصیت و نحوه آموزه های انسانه
ولی با جمله آخرت موافقم که نگاه پولسازی با این بازار حس طمع و حرص رو بالا میبره و دیگه کنترلش سخته
مثل هر شغلی باید اون کار رو درست انجام بدی و 100 خودت از اومزش هات رو بزاری، فارغ از اینکه اون کارت چقدر برات درآمد داره . وارد هر کاری شدی حتی نقاشی نویسندگی کارصنعتی یا هر کار دیگه

من حدود 4 ساله که با این بازار اشنا هستم و هرسال یه دوره جدید میبینم وارد بازار میشم و سود عالی کسب میکنم اما نهایتا با یه ضرر بزرگ بازار رو ترک میکنم و همین اتفاق هرسال میوفته ، این 5 ماه اخیر با یه سبک بسیار عالی اشنا شدم و 2 ماه داشتم اموزش میدیم و 3 ماه قبلی فقط مشغول بکتست بودم . این سبک 75 درصد وین ریت داره با Rr2 اما میدونین مشکل اصلی کجا شروع میشه؟
وقتی که وارد دمو شدم و 10 معامله ضررده پشت سرهم گرفتم .
همه اینارو گفتم که بدونین کل بازار به روانشناسی مربوطه
به اینکه صبر بکنید تا ستاپ مورد نظر اتفاق بیوفته
به اینکه اون استاپ لعنتیو جابه جا نکنی.
شما زمانی که یه استراتژی خیلی خوب پیدا بکنی و درست یاد بگیری و کاملا بهش مسلط بشی تازه بنظر من 50 درصد راهو رفتین
مرحله بعدی تسلط به خودمونه
اینو ادمایی متوجه میشن که رسیدن به غول اخر یعنی خودشون
خودتونو کنترل بکنین حتی با سبک بدرد نخور استاد پورصمدی هم میتونین سودده بشید
امیدوارم مثل من اون روزی رو بهش برسید که بفهمید هیچ رقیبی به جز خودتون تو این بازار ندارید

2 لایک کرده

به نظرم قبل از هر چیز باید به استراتژی تون ایمان بیارید ایمان هم از بکتست و فوروارد تست ساخته میشه وقتی اونقدر استراتژی رو تمرین کردین که دیگه میدونید برای اینکه در بلند مدت جواب بده فقط باید با نظم و مدیریت ریسک اجراش کنید همچنین اگر یک ذهنیت بی دغدغه داشته باشیم و فقط روی اجرا تمرکز کنیم خیلی بهتر میشه

2 لایک کرده

بدون بک تست و استراتژی پول میارن تو بازار

زود میخوای بیای تو مارکت آموزش رو جدی بگیرید بعد بکتست بکتست بازم وارد معامله نشید این علم رو داشته باشید که نود درصد بازندن دلیلیش هم صبر نداشتن و آشنا نبودن به روانشناسی ترید

2 لایک کرده

قطعا مدیریت سرمایه

داداش شما مشخصه اصن معامله گر نیسی

تمام چارت ها ۹۰ درصد شبیه تریدینگ ویو هستن البته راجب چارت های یک ربع به بالا صحبت میکنما

زیر یک ربع طبیعیه فرق داشته باشه

در ضمن بروکر نیازی به یک دلار دو دلار شما نداره که نقشه برای حد ضررت بکشه

رویا میلیاردر شدن نداشته باشید

2 لایک کرده

استفاده از تحلیل دیگران بدون اینکه خودشون تحلیل داشته باشند . انتظار از بازاری که به هیچ کس تعهد نداده چه مسیری رو میره .

2 لایک کرده

بک تست و تمرین و تکرار و تکرار
..

2 لایک کرده

فکر میکنند این راه 6 ماه یا یک ساله هست

ولی کمترین زمانش 3-5 سال هست

تریدری رو ندیدم تو کمتر از 4 سال به سود رسیده باشه همه بعد 4 5 سال به سود رسیدن

کاملا درست فرمودید

کسی که واقعا کاره ای باشه اصلا چه نیازی به فروش دوره داره

2 لایک کرده

بدون استراتژی و پلن مکتوب ترید کردن !

ریوارد بالا گرفتن بدون اینکه بدونن پتانسیل استراتژیست چقدره (بکتست مشخص می‌کنه )

چقدر مایوس و ناامیدید. لطفا برید پیش روانکاو و این وایب منفی تون رو اینقدر همه جا پخش نکنید. من 35 سالمه و زندگیم از قبل از سی سالگی رنگ بیشتری داره اتفاقا.
کاش بدونیم زندگی همه یه فرمول نداره و بر اساس فرمول ها و نسخه های اشتباه زندگیمون، برای بقیه نسخه نپیچیم.

2 لایک کرده

خانوم زیادی خوشحال پیش روانکاو رو بنظرم شما خودت با خانواده تشریف ببر حالش و ببر … به نظرم یا اینجا زندگی نمیکنی و یا خیلی شکلاتی زندگی میکنید… پول از دهن شیر در میاد اینروزا ….اگه اینکه یکی توصیه بر این داره مواظبت بیشتری برای انتخاب بروکر و حفظ سرمایه داشته باشید بنظرم بیربط نگید به روان ربطش ندید…با احترام.

چون من واقع بین هستم و حقیقت هم همیشه تلخه!

این از لحاظ علمی و روانشناسی اشتباهه

شما تا قبل از سن 30 سال همه چیز زندگی را رنگی میبینی و بعد از 30 سالگی سیاه و سفید.

البته اگر کسی بعد از سن 35 سالگی اهل مصرف چیزی باشه مثل شما زندگی را پر رنگ تر و زیباتر میبینه!