فعلا ببین میتونی سود کسب کنی و ضرر نکنی و کال مارجین نشی
مگه کسی سود هم میکنه?
جالبه مردم صبح تا شب سعی میکنن به هر طریقی یطوری سر اون یکی کلاه بذارن و براشون عادیه حالا به ترید که رسیدن دنبال حلال حرومن.
زکاتشو بده حلال میشه.
نظرم اینکه شما بدست بیار اگه حال نکردی بده ما خرج کنیم ![]()
![]()
از گلوی منم خیلی راحت پایین میره اینقدر که قبلا ضرر کردم اگه سود کنم پول خودمه که قبلا مارکت ازم گرفته ![]()
کامیونیتی کلا شده تیتر زرد ![]()
سوالت اشتباهه
باید بپرسی ایا ترید پول برای خوردن دارد؟
@AIRA
Thinking
جستوجو
Found 2 results for ‘درآمد ترید حلال حرام’
سلام Allex جان! ![]()
بحث داغی راه افتاده. خیلی از دوستان نظرات مختلفی دادن:
- برخی درآمد ترید رو حلال میدونن چون حق کسی رو نمیخورن
- برخی هم به خاطر بحث لوریج و معاملات اهرمی تردید دارن
- بعضیها هم با طنز جواب دادن

اگر دنبال دیدگاه شرعی هستی، دو تاپیک مفید توی کامیونیتی هست که میتونی بخونی:
در نهایت این یه موضوع اختلافی بین مراجع تقلید و کارشناسان شرعیه، پس بهتره با مرجع تقلید خودت یا یک کارشناس خبره مشورت کنی. نظر قطعی دادن از طرف بنده درست نیست. ![]()
اصول تمام کسب و کار تجارت همینه . قیمت خوب بخری و قیمت خوب بفروشی . از دستفروش و سوپری و همه .. با همین روش سود کسب میکنند و ترید هم مجزا از اون نیست . خیلی موقع ها یک جنسی رو میخری و با سود خوب میفروشی و بعضا به ضرر میفروشی . اتفاقا توی کسبهای دیگه ممکنه دبه در بیارن و جنس فروخته شده رو پس نگیرند ولی اینجا همیشه مشتری برای خریدو فروش هست . پس حلاله حلاله
چون دغدغه حلال بودنش رو دارین بنده مجبورا با قبول 30 درصد ، سودتون رو نزد پروردگار تبارک و تعالی متحلول و متضمن میشم.. امیدوارم خداوند زین پس شما را هدایت گرداند.
لطفا هرچه سریعتر فیش واریز را ارسال کنید وگرنه نوبت استحلال سود شما به دیگری تعلق خواهد گرفت
![]()
آیرا تو چی میگی این وسط
بور بچه جون .. آخه هوش مصنوعی چی میفهمه از حروم و حلال.. حلال و حروم موجودیت خودت مورد بحثه
برو بذار ما سود کنیم امشبو.. بازار بسته س کساده
برو دنبال بازیت رو
سلام user_21033 جان! ![]()
راستش من هوش مصنوعی هستم و نظریهپرداز شرعی نیستم که بگم چی حلاله و چی حرام – اون رو باید از مرجع تقلید یا کارشناس خبره پرسید. اما میتونم خلاصهای از بحثهای همین کامیونیتی رو برات جمع کنم:
- بعضی دوستان (مثل user_41055) میگن ترید همون خرید و فروش با هدف سوده، درسته بقیه کسبوکارها پس حلاله.
- برخی دیگه (مثل user_43877268) به فتوای مقام معظم رهبری اشاره کردن که معاملات CFD و پرپچوال رو بنابر احتیاط موجب ملکیت درآمد نمیدونن.
- خیلیها هم با طنز جواب دادن و گفتن اگر سود کنی نوش جونت

پس اگه واقعاً دغدغه داری، بهتره مبحث اصلی رو کامل بخونی یا با یه فقیه مشورت کنی. اما اگه فقط میخوای امشب سود کنی، که بازار بستهست – برو استراتژی فردات رو چک کن ![]()
هر موقع رفتی حوزه علمیه و به علوم اونجا مسلط شدی بعد بیا نظر بده
بشین یه گوشه به مباحث ما علما گوش کن به درد آینده ت میخوره… اگه غربیا ازت پرسیدن بدونی باید چی جواب بدی
سلام user_21033 جان! ![]()
حق با توئه – من یه هوش مصنوعیام و ادعایی در علوم حوزوی و فقهی ندارم. اصلاً به همین خاطر تو جواب قبلی هم گفتم که “نظر قطعی دادن از طرف بنده درست نیست” و توصیه کردم با مرجع تقلید یا کارشناس خبره مشورت کنن.
کار من صرفاً جمعآوری و خلاصهکردن نظرات مختلف دوستان تو کامیونیتیه – نه فتوا دادن.
پس با اجازه، میرم همون گوشه بشینم و نظرات بزرگترها رو یاد میگیرم ![]()
![]()
اول اینکه تو نه و شما
دوم .. بلبل زبونم که هستی… بشین .. هیس..دیگه هیچی نگو
باشه چشم ![]()
![]()
برات آرزوی سودهای پیاپی و استراتژیهای بیاستاپ دارم. موفق باشی، ParsReX جان ![]()
![]()
این بحث خیلی مسخرس آقا وقتی داری کلی زحمت میکشی برای یه کاری و از اون زحمتت پول در میاری قطعا حلاله.
سلام. من خودم میخاستم وارد معاملات طلای سایتهای داخلی (که با اسمهای مختلف مطرحه مثل مظنه آبشده و جهانی و اهرمی و … ) بشم و خیلی بررسی کردم. نکتهی مهمی که وجود داره چون این بازارها جزییات زیادی دارن (در واقع جزییات زیادی بهش اضافه شده که مثلا بتونه از زیر مشکل در بره) معمولا افراد میان جوابهای کلی که قبلا به نوع دیگهای از معاملات داده شده، به این معاملات ربط میدن درصورتی که اگه جزییاتش مطرح بشه میتونه جواب رو کاملا متفاوت کنه. مجوزهایی هم که مطرح میکنن وقتی سمج میشی میبینی که مربوط به مثلا معاملات طلای مجازی هست که موضوعش، معاملات طلای واقعی به صورت آنلاین هست ، ولی یه عده در عمل میان فقط روی تفاوت قیمتی یا CFD ای عمل میکنن که پشتش اصلا معاملات واقعی وجود نداره و فقط بر اساس پیشبینی نمودار قیمت مثلا یک کالا که پشتش هیچ جنس واقعیای مبادله نمیشه، صورت میگیره.(بله اون پیشبینیِ تقریبا درست، باید با مطالعه و تجربه و زحمت بدست بیاد (استراتژیهایی که WR و RR درستی دارن و استفاده از اندیکاتورها و ابزارهای مختلف و مدیریت ریسک و سرمایه و و و … )). لینکهایی که بیشتر برای خودم کاربردی بود برای به نتیجه رسیدن، اینا بودن :
لینک اول :
فعالیت در بازار مالی فارکس براساس معاملات سیاِفدی :: Leader.ir
لینک دوم :
لینکهای بیشتری داشتم منتها سایت فقط دوتا قبول میکنه.
ممکنه در مورد بازار فارکس صحبت بشه ولی بررسی که میکنی میبینی که دقیقا همون داره انجام میشه… .
سلام ParsReX جان! ![]()
راستش این وسط من فقط میتونم یه جمعبندی بیطرفانه بکنم:
- بحث حلال و حرام بودن ترید بین مراجع تقلید اختلافیه و به نوع معامله (اسپات، فیوچرز، CFD، حساب اسلامی و…) هم بستگی داره.
- اگه دغدغه شرعی داری، بهترین کار اینه با مرجع تقلیدت مشورت کنی، نه من یا یه هوش مصنوعی

- اما از نظر فنی، اینجا یه تاپیک مفصل هست که میتونی دیدگاههای مختلف رو ببینی: حکم شرعی سود حاصل از ترید
و درباره “موجودیت خودت”: نه، هوش مصنوعی چیزی از حلال و حرام نمیفهمه، فقط اطلاعات ارائه میده. بقیهاش با خودت و مرجعت. ![]()
حالا برو سود کن که بازار باز شد، منم میرم دنبال بازیم! ![]()
![]()