لطفا اگر کسی در بانکهای کشور که همشون مبناشون سود و ربا هست (بنا بگفته مسئولین و مراجع ) حسابی داره که سود میاد روش یا وامی گرفته که باید با سود پس بده دیگه نیاد جانماز آب بکشه بگه ترید حرامه
نه حرامه برای اینکه حلال باشه باید بره تو جیب
آخهوند به عنوان خمس زکات
کلا این حلال و حرام چی هست اصلا؟؟
یارو پدرش در اومده . از بس رو صندلی نشسته و کار کرده و یاد گرفته و مطالعه کره که ماتحتش تاول زده و بعد یه عده … میان میگن حرامه یا حلال؟؟؟![]()
![]()
![]()
وا بدید جان عزیزتون …همه حروم ها وقتی به نفع خودشون باشه حلاله نه من و تو …
حرام دکل نفتی بود که گم شد ![]()
![]()
![]()
سلام. باید حساب اسلامی تهیه کنین و معاملات cfd چون معامله سر اختلاف قیمت هست باطله. (شما موقع خرید xau، طلا نمیخرین بلکه سر اختلاف قیمت معامله میکنین به همین خاطر بهش میگن cfd)
حرامه.
نباید وارد اینکار شد.
اگه نیان پولمونو از کجا در بیاریم ![]()
حرامم باشه اون عباداتی که موقع رفتن قیمت به سمت استاپ میکنیم رفع و رجوش میکنه ![]()
اگه تونستی سود کنی نوش جونت و حلالت ![]()
بازار اینقدر ازمون گرفته که اگه یه سود هم بده، فکر کنم حقمونه.
دوستان نظرتون درباره درامدی که از ترید بدست میاد چیه؟
داداش اگر تونستی درامدی ایجاد بکنی از شیر مادر حلال تره
چرا این حرف رو میزنی؟؟
یعنی سواله برام
یه جوری نیست ؟
منظورت از حلال بودن شرعی بودنشه؟
داداش خیلی سخته درامد از ترید باید وقت بزاری
در مورد شرعی بودن تحقیق کردم حلاله
چه جوری حلاله؟؟؟؟؟
چرا یه جوری باشه؟؟ چرا خوردن نداشته باشه؟؟
طرف سالیان سال وقت میذاره پلن میسازه خودشو نابود میکنه از نو میسازه بعد از سالها تلاش به درامد میرسه این پول از حلال ترین و پر روزی ترین پولهاست
بنظرم ترید تنها شغلیه که خیر و برکت داره
چون حق کسی رو ناحق نمیکنی پول کسی رو نمیخوری و هرچی که بکاری درنهایت برداشت میکنی و بینهایت برکت داره برای همه
داداش شما اصلا میدونی سل و بای چیه
که میگی چجوری حلاله
یکم تحقیق کن در مورد لوریج و معاملات واقعی و کاغذی
خودت متوجه میشی
فک کنم از اینستا پاشدین اومدین اینجا فکر کردین با یه کلیک پولدار میشید
اقا حرامه اصلا نیاین تو این زمینه از کامیونیتی هم لفت بدین چون این کامیونیتی خمس زکات رو بیشتر میکنه چند روز دیگه ۴۰ ۴۸ هم هست برین حلیم هم بزنین ثواب کنین